kesinlikle tek cümlesne dahi katılmadığım bir yorum..
Evet benim kocama evin oğlu gözüyle bakılıyor ama bana iyi baksın diye değil; iyi bir insan olduğu için, karakteri düzegün olduğu için, kendini kabul ettirebildiği için..:1closedeyes:
Benim kız kardeşim yanlış birşey yapsa kocam sert yapar, onun iyiliği için.
Ama asla kardeşim sen kim oluyorsun demez, o onun abisidir çünkü herşeyden önce..a.s
sizin görüşünüzle biz mesafeleri koruyamamışız, fazla içli dışlı olmuşuz.
Böyle bir olay bizde yaşansa -ki imkansızdan da öte o ayrı-suç bizde mi olacak mesafeleri aşmışız diye???cadıarzu
Ben herzaman aynı şeyi savunurum ve her seferde doğru çıkar ne yazık ki. Bir ailede gelin ve enişte yerini bilmeli..gelin gelinliğini, enişte enişteliğini..günümüzde ne yazıkki gelinler de enişteler de ailenin çok içine alınmaya çok samimi görülmeye çalışılıyor ki bu çok yanlış. Enişteye evin oğlu gözüyle bakılıyor, sebepse aman kızımıza iyi baksın..kızımız mahcup olmasın..ama görün işte, o bir enişte, asla evin oğlu gibi..ya da bir baldızın gerçek abisi gibi olamaz. Mesafe herzaman korunmalı. Ben şahsen kendi ailemde 3 enişteme ve 2 gelinimize aynı şekilde davranıyorum. Bırakın sarkıntılık yapma olayını, en büyük eniştenin bi keresinde bana sesini yükseltecek cesareti kendisinde bulmasına bile çıkarttığım olay yıllar oldu halen tam kapanmadı. Herkes bu şekil davranırsa böyle sorunlarla karşılaşılacağını sanmam. HA ben gelin değil miyim mesela..ben de gelinim ama içine girdiğim ailede ben de yerimi biliyorum, onlardan bir kişi olmadığımı, herzaman bir adım dışarda durmam gerektiğini biliyorum. Kısacası; Mesefaler korundukça bu tarz olayların yaşanma oranın oldukça düşeceğinden eminim yani ben.
SİZ BURDA SAYGISIZLIK YAPMISSINIZ..SIZDEN BUYUK VE HATTA ENISTENIZ OLAN BIR INSANA SAYGISIZLIK YAPMISSINIZ VE BUNU IYI BIRSEYMIS GIBI YAZMISSINIZ..HAYRET..lmaz: SIZ KENDINIZ SAYGIYLA LAUBALILIGI HENUZ AYIRAMIYORSUNUZ.. lmaz:
Valla sonuç ne olursa olsun bana sarkintilik yapacak adamiyanlış seçim evli degilim
yozgattaym eskisehirde 2 yıl okudum 2 yıl dışardan üniversteyi tamamladım yabancı dil okudum..şimdi dersanelerde ögretmenlik yapıyorm
Birincisi sizden öğrenmiycem ne yapıp yapmadığımı..ikincisi de bu enişteyi bu kadar büyütmeyin gözünüzde..yeterki açık aralık bırakın bağırmanın dışında daha ne yetkileri görürler kendilerinde. Dediğim gibi yaşarsanız anlarsınız. Eğer karşımdaki hakkızsa benden büyük olması önemli değil. Kendi hakkımı savunmak zorundayım...hele ki enişteye karşı..kendi ailemden biri olsa neyse.
Birincisi sizden öğrenmiycem ne yapıp yapmadığımı..ikincisi de bu enişteyi bu kadar büyütmeyin gözünüzde..yeterki açık aralık bırakın bağırmanın dışında daha ne yetkileri görürler kendilerinde. Dediğim gibi yaşarsanız anlarsınız. Eğer karşımdaki hakkızsa benden büyük olması önemli değil. Kendi hakkımı savunmak zorundayım...hele ki enişteye karşı..kendi ailemden biri olsa neyse.
ablam kocasına boşanma davası açtı ama eşi istemiyormuş boşanmak ailem ablama karşı inanılmaz tavır aldılarşimdiden sonrada ne olur arık bilemiyorum
ablam kocasına boşanma davası açtı ama eşi istemiyormuş boşanmak ailem ablama karşı inanılmaz tavır aldılarşimdiden sonrada ne olur arık bilemiyorum
ben de eniştenizin telefon rehberinin ayrıntılarını nerden bildiğinizi ve ablanıza sorduğunuzu bilemedim...
önce eksikleri tamamlayalım sonra yorum yaparız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?