• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eniştemin her yere borç vermesi

Lou Clark

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2016
285
242
103
26
Arkadaşlar ablam için yazıyorum. Yeni evlendiler şu an ev aldılar bankadan kredi çekip. Hali hazırda 100.000 borçları var. Ama Eniştem nasılsa o kadar borcum var bunları da oderim diyerek sürekli akrabalarına para yolluyormus. Dayısına 1000 lira yollamış neden istediğini bile sormamis. İstediği gibi yollamis. 2 erkek kardeşi var üniversite masraflarını kendi karşılıyor. Babası sen öde demiş. Yeğenlerine 100 lira 200 lira yolluyor her ay istediklerinde. Ne yapmak lazim yorumunuz nedir

Bulmuşlar birini yoluyorlar. Enişten kullandırıyor kendini ablan kendisiyle konuşsun

Arkadaşlar ablam için yazıyorum. Yeni evlendiler şu an ev aldılar bankadan kredi çekip. Hali hazırda 100.000 borçları var. Ama Eniştem nasılsa o kadar borcum var bunları da oderim diyerek sürekli akrabalarına para yolluyormus. Dayısına 1000 lira yollamış neden istediğini bile sormamis. İstediği gibi yollamis. 2 erkek kardeşi var üniversite masraflarını kendi karşılıyor. Babası sen öde demiş. Yeğenlerine 100 lira 200 lira yolluyor her ay istediklerinde. Ne yapmak lazim yorumunuz nedir

kimse acı çekmeden olgunlaşmıyor. para verdiği kişilerden kazığı yemedikçe de akıllanmayacak. tecrübe ile sabittir.

Benim var da ben istemiyorum ki :KK43:((
Aslında böyle bir abim falan olsa daha iyi olurdu tabi, enişteden ziyade :olamaz:

Enişteniz kendisi düşüp görmedikçe anlamaz bence. Şimdi hibe ettiği paraları yarın öbür gün istese kimse de vermez, şuraya yazdım

Onun çözümü yok
Adam müsrif düzelmiyor
Ben bulamadım yani
Çalışmadım bir süre biraz düzelir gibi oldu ama bitmedi
Maaşımın yarısını söyledim yine olmadı ki hala yarısını biliyor
Borca soktum olan benim maaşa oldu gene adam ona buna yok diyemiyor

Ablan harcasın
Elinden alıp birikim yapsın

Siz isteyin, aldığınızı da ablanıza verin. Parası kalmazsa veremez.

oo bu enişteyse bizimkiler fasulye''enişte '' lafına anlam geldi :))))
şaka maka ablan kendine yatırım yapsın ona buna borç verdim desin o da ailecek borc dagıtsınlar bakalım para kalmayınca ne yapacak

Back
X