Enıstemle bu sebebten kavga ettim sızce haksızmıyım kırılmakta ?

Serenaysss

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2024
106
-115
13
30
Kız kardesım hamıle 1 ay var doğumuna. ama kendısı normaldede karakter olarak gecımı çok zor bırısı. cok takıntılı ve cevresını huzursuz eden bırısı. son zamanlarda yaşadığımız tadsızlıklardan dolayı vhatsap uzerınden tartıştık. sonra bende esıne mesaj attım “esınle konuşur musun artık başa çıkamıyoruz “ gıbısınden. oda kardesımı aramış kardesımde o sıra baya bı aglıyormuş tartıştık dıye. bu sefer enıstemde annemı aramış “kızına soyle sakın bıdaha karıma mesaj atmasın yoksa çok kötü şeyler olacak” demıs. bende bunu duyunca kendısını aradım , benı telefonda dinlemeden konuşturmadan tehdıt ettı “ bıdaha karıma mesaj atarsan bilmem ne senı uyarıyorum falan , ben dınlemem kımseyı ben esıme bakarım , sen hamıle kızı Nıye üzüyorsun gıbısınden konuştu. ama hamıle olduğu halde rahat durmuyor sureklı seytanlık pesınde karısı , dınlemedı kı anlatamadım.. kardeşler arasında kavga olur bugün küser yarın barışır ama enıstenın araya gırmesı karışması normal mı sizce…o kadar kırıldım kı Kardesımede enıstemede günüm zehır oldu

Enişteniz araya girmemiş, siz onu olaya dahil etmişsiniz. Adam haklı olarak eşine sahip çıkmış, tebrik ediyorum enişteyi.

Son düzenleme:
Enişteyi en başta araya sokan sensin .Ne olacak sandın kardeşine tokatı basıp otur mı diyecekti? Kardeş bağınız yok,sevgi saygı yok.niye hâlâ iletişim halindesiniz,ne olmasını bekliyorsunuz???

.. kardeşler arasında kavga olur bugün küser yarın barışır ama enıstenın araya gırmesı
Bak ne güzel biliyorsun işine gelince, kendin karıştırmışsn, karısıyla kavga etmeyip sana tepki göstermesi gayet normal. Kardesinle derdin varsa kendin çözersin kardeşinin kocasına yazıp aralarını kötü etmeye çalışmazsn, hatalısın.

kardeşler arasında kavga olur bugün küser yarın barışır ama enıstenın araya gırmesı karışması normal mı sizce…
Eee araya sokan siz olmuşsunuz...
Yıllardır kardeşiniz, siz baş edemediniz de bilmem kaç yıldır evli olduğu adamı arayıp sahip çık mı dediniz.
Ayrıca adam napacaktı tabii ki sizin değil eşinin tarafında olacak

Eee şekerim sen kız kardeşini kocasına kötüleyeceksin sonra enişte niye karışıyor.. valla adama helal olsun, eşinin arkasında kale gibi durmuş, öpüyorum alnından.

Niye arıyorsun adamı? Mesele ne cidden karnı burnunda kadınla tartışacak kadar? Hamile diye tepene çıkarma ama tartışmak zorunda mıydın cidden? Hiç katlanamıyorsan muhatap olmasaydın keşke hani zaten hormonları tepesinde, hani hamile ya. Karakteri zor diyorsun ama sen kolay mısın? Bazen susmayı bilmek gerekiyor.

kardeşler arasında kavga olur bugün küser yarın barışır ama enıstenın araya gırmesı karışması normal mı sizce…
Madem normal değil ne işgüzarlık yapıp enişteyi arıyosun adamı olaya dahil eden sensin kardeşin çok şeytansa çok sıkıldıysan muhatap olma geç git hem ortalığı karıştır hemde sonra olayın mağduru sen ol oh ne güzel dünya

Adamı karıştıran sizsiniz ne alakası var. Haksızsınız hemde yerden göğe kadar. Konuşmazsınız kardeşinizle madem böyle huyları var. Kocasını ne katıyorsunuz hem afama karşıda mahçup ediyorsunuz.

Siz haksizsiniz ben kardeşinizin yerinde olsam sizinle görüşmem uzun süre kardeşiz küser barisiruz yazmışsınız madem enisteyi neden aradınız ilk arayan da sizsiniz beni çok takıntılı ve çevresini çok huzursuz eden biri diye tanımlayan ve eşime şikayet eden bir kardeşim hayatımda olmasada olur

Evet borç para aldım ıbanıma attı kardeşim.bılıp bılmeden knsysnz ya
Bu kardeşiniz o kardeşiniz mi? Hani sevgiliniz yeter bu sefer kendin öde hesabını demişti size. Siz kasada zor durumda kalmayın diye hemen para gönderen ablanız o gün iyiydi ama bugün kötü olmuş. Hamile kadınla neyin kavgasını yaptınız da hırslanıp kocasını aradınız? Eski konularınızın hepsi geçimsizliğiniz üzerine. Evet kırılmakta haksızsınız. Uzak durulası birisiniz.

sanki adam karısının konusmasini dinleyip sizi payladi. siz adama yazmissiniz araya gir diye.
tabii ki hamile karısını tutacak. cok sinir oluyorsan konusma, görüşme
merak etme senin gibi kardesle arasına mesafe girdi diye üzülmez.

* enişteye +10

Bir an kız kardeşim yazdı sandım. O da böyle bir işgüzarlık yapmıştı. Kardeşinle olan tartışma kardeşinden başkasına taşmamalı. Benim kardeşim de eşime mesaj atmıştı. Yine bir kavga etsek eşime söylemekle tehdit eder mesela. Çok çiğ bir davranış. Kimsenin huzurunu kaçırmaya hakkınız yok. Bu bence şu demek; sen benim canımı sıktın ben de seni kocanla birbirinize düşüreceğim. Ki bu hiçbir zaman tutmaz. İnsan karısını kardeşiyle tartıştı diye atmaz. Kendinizi rezil ediyorsunuz anca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…