- 15 Aralık 2024
- 106
- -115
- 13
- 30
- Konu Sahibi Serenaysss
-
Enişteniz araya girmemiş, siz onu olaya dahil etmişsiniz. Adam haklı olarak eşine sahip çıkmış, tebrik ediyorum enişteyi.Kız kardesım hamıle 1 ay var doğumuna. ama kendısı normaldede karakter olarak gecımı çok zor bırısı. cok takıntılı ve cevresını huzursuz eden bırısı. son zamanlarda yaşadığımız tadsızlıklardan dolayı vhatsap uzerınden tartıştık. sonra bende esıne mesaj attım “esınle konuşur musun artık başa çıkamıyoruz “ gıbısınden. oda kardesımı aramış kardesımde o sıra baya bı aglıyormuş tartıştık dıye. bu sefer enıstemde annemı aramış “kızına soyle sakın bıdaha karıma mesaj atmasın yoksa çok kötü şeyler olacak” demıs. bende bunu duyunca kendısını aradım , benı telefonda dinlemeden konuşturmadan tehdıt ettı “ bıdaha karıma mesaj atarsan bilmem ne senı uyarıyorum falan , ben dınlemem kımseyı ben esıme bakarım , sen hamıle kızı Nıye üzüyorsun gıbısınden konuştu. ama hamıle olduğu halde rahat durmuyor sureklı seytanlık pesınde karısı , dınlemedı kı anlatamadım.. kardeşler arasında kavga olur bugün küser yarın barışır ama enıstenın araya gırmesı karışması normal mı sizce…o kadar kırıldım kı Kardesımede enıstemede günüm zehır oldu
Enişteyi en başta araya sokan sensin .Ne olacak sandın kardeşine tokatı basıp otur mı diyecekti? Kardeş bağınız yok,sevgi saygı yok.niye hâlâ iletişim halindesiniz,ne olmasını bekliyorsunuz???Kız kardesım hamıle 1 ay var doğumuna. ama kendısı normaldede karakter olarak gecımı çok zor bırısı. cok takıntılı ve cevresını huzursuz eden bırısı. son zamanlarda yaşadığımız tadsızlıklardan dolayı vhatsap uzerınden tartıştık. sonra bende esıne mesaj attım “esınle konuşur musun artık başa çıkamıyoruz “ gıbısınden. oda kardesımı aramış kardesımde o sıra baya bı aglıyormuş tartıştık dıye. bu sefer enıstemde annemı aramış “kızına soyle sakın bıdaha karıma mesaj atmasın yoksa çok kötü şeyler olacak” demıs. bende bunu duyunca kendısını aradım , benı telefonda dinlemeden konuşturmadan tehdıt ettı “ bıdaha karıma mesaj atarsan bilmem ne senı uyarıyorum falan , ben dınlemem kımseyı ben esıme bakarım , sen hamıle kızı Nıye üzüyorsun gıbısınden konuştu. ama hamıle olduğu halde rahat durmuyor sureklı seytanlık pesınde karısı , dınlemedı kı anlatamadım.. kardeşler arasında kavga olur bugün küser yarın barışır ama enıstenın araya gırmesı karışması normal mı sizce…o kadar kırıldım kı Kardesımede enıstemede günüm zehır oldu
Bak ne güzel biliyorsun işine gelince, kendin karıştırmışsn, karısıyla kavga etmeyip sana tepki göstermesi gayet normal. Kardesinle derdin varsa kendin çözersin kardeşinin kocasına yazıp aralarını kötü etmeye çalışmazsn, hatalısın... kardeşler arasında kavga olur bugün küser yarın barışır ama enıstenın araya gırmesı
Eee araya sokan siz olmuşsunuz...kardeşler arasında kavga olur bugün küser yarın barışır ama enıstenın araya gırmesı karışması normal mı sizce…
Eee şekerim sen kız kardeşini kocasına kötüleyeceksin sonra enişte niye karışıyor.. valla adama helal olsun, eşinin arkasında kale gibi durmuş, öpüyorum alnından.Kız kardesım hamıle 1 ay var doğumuna. ama kendısı normaldede karakter olarak gecımı çok zor bırısı. cok takıntılı ve cevresını huzursuz eden bırısı. son zamanlarda yaşadığımız tadsızlıklardan dolayı vhatsap uzerınden tartıştık. sonra bende esıne mesaj attım “esınle konuşur musun artık başa çıkamıyoruz “ gıbısınden. oda kardesımı aramış kardesımde o sıra baya bı aglıyormuş tartıştık dıye. bu sefer enıstemde annemı aramış “kızına soyle sakın bıdaha karıma mesaj atmasın yoksa çok kötü şeyler olacak” demıs. bende bunu duyunca kendısını aradım , benı telefonda dinlemeden konuşturmadan tehdıt ettı “ bıdaha karıma mesaj atarsan bilmem ne senı uyarıyorum falan , ben dınlemem kımseyı ben esıme bakarım , sen hamıle kızı Nıye üzüyorsun gıbısınden konuştu. ama hamıle olduğu halde rahat durmuyor sureklı seytanlık pesınde karısı , dınlemedı kı anlatamadım.. kardeşler arasında kavga olur bugün küser yarın barışır ama enıstenın araya gırmesı karışması normal mı sizce…o kadar kırıldım kı Kardesımede enıstemede günüm zehır oldu
Madem normal değil ne işgüzarlık yapıp enişteyi arıyosun adamı olaya dahil eden sensin kardeşin çok şeytansa çok sıkıldıysan muhatap olma geç git hem ortalığı karıştır hemde sonra olayın mağduru sen ol oh ne güzel dünyakardeşler arasında kavga olur bugün küser yarın barışır ama enıstenın araya gırmesı karışması normal mı sizce…
Adamı karıştıran sizsiniz ne alakası var. Haksızsınız hemde yerden göğe kadar. Konuşmazsınız kardeşinizle madem böyle huyları var. Kocasını ne katıyorsunuz hem afama karşıda mahçup ediyorsunuz.Kız kardesım hamıle 1 ay var doğumuna. ama kendısı normaldede karakter olarak gecımı çok zor bırısı. cok takıntılı ve cevresını huzursuz eden bırısı. son zamanlarda yaşadığımız tadsızlıklardan dolayı vhatsap uzerınden tartıştık. sonra bende esıne mesaj attım “esınle konuşur musun artık başa çıkamıyoruz “ gıbısınden. oda kardesımı aramış kardesımde o sıra baya bı aglıyormuş tartıştık dıye. bu sefer enıstemde annemı aramış “kızına soyle sakın bıdaha karıma mesaj atmasın yoksa çok kötü şeyler olacak” demıs. bende bunu duyunca kendısını aradım , benı telefonda dinlemeden konuşturmadan tehdıt ettı “ bıdaha karıma mesaj atarsan bilmem ne senı uyarıyorum falan , ben dınlemem kımseyı ben esıme bakarım , sen hamıle kızı Nıye üzüyorsun gıbısınden konuştu. ama hamıle olduğu halde rahat durmuyor sureklı seytanlık pesınde karısı , dınlemedı kı anlatamadım.. kardeşler arasında kavga olur bugün küser yarın barışır ama enıstenın araya gırmesı karışması normal mı sizce…o kadar kırıldım kı Kardesımede enıstemede günüm zehır oldu
Bu kardeşiniz o kardeşiniz mi? Hani sevgiliniz yeter bu sefer kendin öde hesabını demişti size. Siz kasada zor durumda kalmayın diye hemen para gönderen ablanız o gün iyiydi ama bugün kötü olmuş. Hamile kadınla neyin kavgasını yaptınız da hırslanıp kocasını aradınız? Eski konularınızın hepsi geçimsizliğiniz üzerine. Evet kırılmakta haksızsınız. Uzak durulası birisiniz.Evet borç para aldım ıbanıma attı kardeşim.bılıp bılmeden knsysnz ya
sanki adam karısının konusmasini dinleyip sizi payladi. siz adama yazmissiniz araya gir diye.kardeşler arasında kavga olur bugün küser yarın barışır ama enıstenın araya gırmesı karışması normal mı sizce…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?