Enıstemle bu sebebten kavga ettim sızce haksızmıyım kırılmakta ?

Kız kardeşinin evlilğine bukadar burnunu sokman hiç iyi olmamış. Zor biriyse direk kendisiyle muhttap olup kız kardeşini üzmeyecektin. Sana göre yaptığın doğru bana göre son derece yanlış. Alırsın karşına insan gibi bikere lafını söylersin. İnsan olana bikere laf söylenir. Kız kardeşinin başına kalkar durur bu durumları. Eğer geçimi zor biriyse bir araya gelmezsiniz olur biter. Çok pasif agresif olarak görüyırum bu durumları çünkü kız kardeşinin bir suçu yok hareketlerinden tavırlarından o sorumlu değil. Kaç küsür yaşında insanlar bunlar.

Öff kopyala yapıştır cevaplar.

İstediğin kadar yapıştır haksızsın.

Bizde ne olursa olsun eşin yanında saygı gösterilir koruyup kollanılır. Zira aynı tavrı bizden görüp ablaya abiye o muameleyi yapıp ailende sana böyle sen böylesin denmesin. Sen hangi hakla medenice msj atıp kardeşini uyarmasını talep edebilirsin. Adam dengesiz çıksa bağırıp çağırıp iteklese ne diyecektin. Hoş istediğinde buydu orası ayrı mesele de. Aklına kazı lütfen eşe ablayı şikayet etmek yok. Huzurunu bozmak yok. Hatta deftere yaz ki kazınsın. İnsanoğlu unutur malum.

o anlayamamış S Serenaysss ben seni anlıyorum. İşte kardeşin nasıl size hayatı zindan ediyorsa kocasınıda doldurmuş.. Ya sevgili kk üyedaşlarım :) sizde hiç bir şey anlamıyorsunuz bir de boş boş yorum yapıyorsunuz. Ne yapsın konu sahibi fitne fesat kardeşi ortalığı karıştırmış işte hemde gebeliğinden bile utanmamış. Bence sen enişteni de eniştenin akrabalarına şikayet et ama sakın arayarak yapma bunu o zaman haksız olursun. Mesaj atarak şikayet et. Cidden çeki düzen versinler çocuklarına bu ne böyle

ha siz eniştenizin ailesini aradıktan sonra eniştende onları doldurup hiç sizin suçunuz yokken onları konuya dahil edip size karşı doldurursa onları o zaman bize söyleyin hepimiz toplanıp gereğini yapalım. Ama konunuzu açtığınızdan beri hiç kimse sizi anlayamamış bu durumda siz ve ben kafa kafaya verip başka kime mesaj atabiliriz tekrar bir durum değerlendirmesi yapalım

Enişteyi arayıp dahil eden sen, biz kardeşiz barışırız o ne karışıyor diyen yine sen.Kafa bi milyon galiba.Hamile hamile kardeşini üzme uzak dur mesela ne dersin.

Hayır enıste mesajı görünce kardesımı arıyor önce .kardesımde mahsustan kendını yırtarak ağlıyor esını üstüme salmak için.yanı göz yaşlarını koz olarak kullanıyor
Tamam işte enişteyi olaya dahil eden senin mesajın. Türkçe bilmiyorsan İngilizce Fransızca veya Rusça yazabilirim. Anlamıyorsun çünkü okuduğunu.

Enisteyi dahil eden sizsiniz neden şikayet ediyorsunuz ozaman anlamadım sen konuşacaksın adam dinleyecekmi. Kardes sizin kardesiniz sizin laf anlatamadiginiza eşi nasıl anlatsin yada neden aranıza girsin

Arkadaşım yine hatalisin kardeşinin hatası varsa ağzının payını verir geçersin. Eşini dahil edersen karsilacagin tavır bu olur. Anne babanizda kizinin huyunu suyunu biliyordur diye düşünüyorum her yaptığına uzulmesinler yani kendi çocukları artık bı yerden sonra he he deyip geçeceksiniz eviniz ayri barkiniz ayri. Ha çok abartı hallerde yine haddini bildirmekten çekinmeyin o ayrı bir konu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…