Enıstemle bu sebebten kavga ettim sızce haksızmıyım kırılmakta ?

Çok saçma adam eşine höt hüt mü diyecek sandınız? Aman karım canım karım sen haklısın diyecek tabiki. Bir daha yazıp çizmeyin enişteye.

Hayır bu kavga ettıgım kardesım 2 yaş küçük benden .para gönderen Benım bır yaş büyüğüm o başka

Çok saçma adam eşine höt hüt mü diyecek sandınız? Aman karım canım karım sen haklısın diyecek tabiki. Bir daha yazıp çizmeyin enişteye.
Engelledim ağzının payını verdim mesaj attm engelledım .esıne tabıkı höt höt dıyecek başımıza bela eşı çünkü evımızın huzurunu kacırıyor yıllardır böyle kıme sıkayet etmelıydım sen soyle

Eşini devreye sokmak normal değil. İlişkinizi kesin gitsin.
Ya canım Benım dogruda benı kımse anlamıyor patladım artık dıyorum o noktaya getırdı benı .neler yaşatıyor Bıze bılmıyorsun.kımı devreye sokmalıydım sen soyle ? Mesafe koydım zaten aylardır mesafelıyız ama o mesafeye uymuyor

Senınde kafan çalışmıyor anladım .yorum yazma uza.objektıf degılsın

Hakkından gelebiliyorsanız siz gelin. Bak canım kardeşim, böyle olunca hem enişte de aileniz hakkında farklı düşüncelere giriyor. Aile sırlarınızı elden olabildiğince gizleyin. Gün gelir çat diye önünüze konur. Ondan dolayı elin adamından aman dinlenme. Kendi ailen içinde halledebiliyorsan hallet. Bir de adam karısına ne diyebilir ki, diyemez maalesef bu işin raconu böyle. Evli misiniz bilmiyorum ama aile olmayı başarmışlar ise kimse yoğurdum ekşi demez.

Bak tatlım benim önceki şeylerde haklı olabilirsin olayı bilmiyorum ama kocasını aramak hoş olmamış be.. adamın sana bağırması hiç hoş olmamış.

Hakkından gelemıyoruz canım Benım mesele o zaten.bende blyorm enısteyı araya sokmamayı ama artık o duruma getırdı ıste .yıllardır ben mesaj atsam enıstye atamazmıydım engel mı vardı bu duruma o getırdı ıste .bunu kardesımın dusunmesı lazımdı esıne sakın kardesımı arama sen karışma bız kendı aramızda hallederiz dıye durdurması lazımdı

E siz niye karıştırdınız adamı o zaman? Etkiye tepki olmuş kusura bakmayın.

Ne yapıyor ki kardeşin. Su anlattığın duruma göre sen haksızsın. Ama kardeşin anneni babanı çok uzecek birseyler yaptıysa o zaman bilemem.

Benim ablam da zor biridir sürekli tartışırız bir kere bile enişteme yazmadım araya sokmadım. Ne sandınız sizinle bir olup karısına ayar mı verecekti adam. Helal olsun ezdirmemiş karısını.

Bak tatlım benim önceki şeylerde haklı olabilirsin olayı bilmiyorum ama kocasını aramak hoş olmamış be.. adamın sana bağırması hiç hoş olmamış.
Adamı aramadım mesaj attım medenıce “kardesımle aılevı meselelr yaşıyoruz ama ısın ıcınden çıkamıyoruz sen konuşur musun artık “ yazdım .bunun üzerine mesajı görüp önce kardesımı aramış sormak için,kardesımde o sıra acıtasyom yapıp ağlamaya başlamış bekarkende boyleydı en ufak şeyde cıglık kıyamet ortalığı velvereye verırdı .esıde onun ağlamasıyla bana geldı avazı çıktığı kadar bagırdı tehdıt ettı benı konuşturmadan telı yüzüme kapattı bu normal mı ? İnsanca konuşamazmıudı sence

Benim ablam da zor biridir sürekli tartışırız bir kere bile enişteme yazmadım araya sokmadım. Ne sandınız sizinle bir olup karısına ayar mı verecekti adam. Helal olsun ezdirmemiş karısını.
Bunun ezdırıp ezdırmenekle alakası yok canım Benım .onun eşı evlı olduğu halde Bızım evımıde mudahele edıyor huzursuz edıyor Annemı babamı benı sureklı Bızle ugrasıyor ıssız gbı ve bunu yıllardır cekıyoruz bu belayı dusuneblyomusun.ben enısteyı degılde kımı araya sokacajtım sen soyle artık kocası konuşsun ılgılensın bunla dıye düşündüm .karısına evet oturuo ayar vermesı şart degıl ama düzgün üslupla konusabılırdı degıl mı “ sen karışma etme dıyebılırdı ılla kulağını cekmesı şart degılkı.kardes Benım kardesım atsan atılmaz satsan satılmaz malesef kardeslerımızı secemıyoruz hayatta ama herkesin sabrı var hayatta ömrümüzü yedi bızım yıllardır en sonunda patladım sen soyle ne yapmalıydım

Kendimden pay biçeyim, ben ne kendi aileme ne de kocamın ailesine bırakın laf söyletmeyi eleştiriyi bile kabul etmiyorum. İnsan eş olunca tek bir organizmaya dönüyor. Adam eşine karşı senin tarafını tutmaz. Ama bağırmasa, tehdit etmesi kötü olmuş. Buna zamin hazırlamak senin hatan. Bak bana kız istersen ama dışardan bakınca böyle görünüyor.

haydı dıyelım enıste araya gırmek ıstedı ınsanın baldızını tehdıt edıp bagırması normal bır durum mu ?
Eniste araya girmek istememis ki. Siz sokmussunuz. Sanki adam kendiliğinden mudahil olmus gibi davraniyorsunuz.

Ayrica karni burnunda hamile karisini aglatan kardesine bagirir da adam. Soz hakkini siz vermissiniz. Siz umduğunuz etkiyi yaratamadiniz diye sinirlisiniz.

Oysa adam hamile karisini dövse nasil mutlu olacaktin rahatlayacaktin dimi seni gidi seniii. Ohh enistenin agzina saglik gerekeni yapmis. Aylar sonra buraya kosa kosa “kzlaaar bn hikliyim dimiiiii” diye konu açtırtmış
Sacmalama Allah aşkına o Benım kardesım ben onların kotulugunu asla ıstemem .kardesıme vurursa sıcarım ağzına onun .ama kardeşler arasında olur anlaşmazlık dıyorum neden büyük tepki verıyor kendını haksız duruma dusurdu ıste

Enişteye mesaj attıracak kadar ne yaptı ki mesela ? Bir tane örnek verebilirseniz daha açık olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…