- 15 Ocak 2014
- 5.992
- 5.203
- 398
Merhaba , depremde bir çok insan öldü , bizim gibi ölmeyenler de büyük travma yaşadı , yaşayan ölüye döndü gördüklerinin etkisiyle.. benim binam yıkıldı . Üst kattan atladık . Ayağım çatladı okun dışında sorun fiziksel olarak yok ama psikolojimiz bitik ... hala toparlanamadık, herşeyimiz gitti , maddi olarak değil ama kızımın bebeklik eşyaları , fotoğraflarımız, anılarımız, kızımla olan tüm anılarımız , ailecek duygusal anlamda mirasımız olan herşey gitti.. en çok ta , kızımın bebeklik kıyafetlerinin gitmesi vs üzdü , büyüdüğü zaman , “senin için şunu sakladım” diyebileceğim herşeyi bir kepçe alıp götürdü.. çizdiği resimlerin gitmesi , tüm fotoğraflarınızın olduğu harf disk vs vs tüm anılarımız ……. Artk hangi şehirde olacağız ne zaman babasıyla bşr araya geleceğiz hiçbirşey belli değil,kızım yatağını oyuncaklarını soruyor daha çok küçük.. bir gece uyandırıldı bağrıs çağrış ile annesi ona atla diye bağırdı , atladı ve annesiyle yere kapaklandılar… sonra bilmediği bşr şehre geldi, sürekli görüştüğü arkadaşlarından, babasından ayrıldı .. biz zaten bir tanıdığın evinde kalıyoruz kendimize ait hiçbirşey yok . Kısaca , bir anda alt üst olan düzenimizi, herşeyimizi çok özledim …….. belirsizlik çok yorucu ..
Allah razı olsun.Ben de Elâzığdayım, elimden gelen birşey olursa hiç çekinme canım. Rabbim esirgesin tekrarından
Ay tüylerim diken diken olduMerhaba , depremde bir çok insan öldü , bizim gibi ölmeyenler de büyük travma yaşadı , yaşayan ölüye döndü gördüklerinin etkisiyle.. benim binam yıkıldı . Üst kattan atladık . Ayağım çatladı okun dışında sorun fiziksel olarak yok ama psikolojimiz bitik ... hala toparlanamadık, herşeyimiz gitti , maddi olarak değil ama kızımın bebeklik eşyaları , fotoğraflarımız, anılarımız, kızımla olan tüm anılarımız , ailecek duygusal anlamda mirasımız olan herşey gitti.. en çok ta , kızımın bebeklik kıyafetlerinin gitmesi vs üzdü , büyüdüğü zaman , “senin için şunu sakladım” diyebileceğim herşeyi bir kepçe alıp götürdü.. çizdiği resimlerin gitmesi , tüm fotoğraflarınızın olduğu harf disk vs vs tüm anılarımız ……. Artk hangi şehirde olacağız ne zaman babasıyla bşr araya geleceğiz hiçbirşey belli değil,kızım yatağını oyuncaklarını soruyor daha çok küçük.. bir gece uyandırıldı bağrıs çağrış ile annesi ona atla diye bağırdı , atladı ve annesiyle yere kapaklandılar… sonra bilmediği bşr şehre geldi, sürekli görüştüğü arkadaşlarından, babasından ayrıldı .. biz zaten bir tanıdığın evinde kalıyoruz kendimize ait hiçbirşey yok . Kısaca , bir anda alt üst olan düzenimizi, herşeyimizi çok özledim …….. belirsizlik çok yorucu ..
Çok üzgünüm...Merhaba , depremde bir çok insan öldü , bizim gibi ölmeyenler de büyük travma yaşadı , yaşayan ölüye döndü gördüklerinin etkisiyle.. benim binam yıkıldı . Üst kattan atladık . Ayağım çatladı okun dışında sorun fiziksel olarak yok ama psikolojimiz bitik ... hala toparlanamadık, herşeyimiz gitti , maddi olarak değil ama kızımın bebeklik eşyaları , fotoğraflarımız, anılarımız, kızımla olan tüm anılarımız , ailecek duygusal anlamda mirasımız olan herşey gitti.. en çok ta , kızımın bebeklik kıyafetlerinin gitmesi vs üzdü , büyüdüğü zaman , “senin için şunu sakladım” diyebileceğim herşeyi bir kepçe alıp götürdü.. çizdiği resimlerin gitmesi , tüm fotoğraflarınızın olduğu harf disk vs vs tüm anılarımız ……. Artk hangi şehirde olacağız ne zaman babasıyla bşr araya geleceğiz hiçbirşey belli değil,kızım yatağını oyuncaklarını soruyor daha çok küçük.. bir gece uyandırıldı bağrıs çağrış ile annesi ona atla diye bağırdı , atladı ve annesiyle yere kapaklandılar… sonra bilmediği bşr şehre geldi, sürekli görüştüğü arkadaşlarından, babasından ayrıldı .. biz zaten bir tanıdığın evinde kalıyoruz kendimize ait hiçbirşey yok . Kısaca , bir anda alt üst olan düzenimizi, herşeyimizi çok özledim …….. belirsizlik çok yorucu ..
Yaşadıklarınız tahmin dahi edemem size kocaman sarılmak istediğimi bildirmek için yazıyorum. Umarım tez zamanda ayağınız iyileşir eşinizle de en kısa zamanda biraraya gelir ve düzeninizi kurarsınız. Anılarınız için çok çok üzgünüm. İnşallah bundan sonra siz eşiniz ve kızınızla bir ömür boyu mutlu güzel anılar biriktirir tonton nine ve dede olursunuz kızınızı vatana millete hayırlı bir evlat olarak yetiştirirsiniz. Hep iyi insanlarla karşılaşmanız dileğiyle.Merhaba , depremde bir çok insan öldü , bizim gibi ölmeyenler de büyük travma yaşadı , yaşayan ölüye döndü gördüklerinin etkisiyle.. benim binam yıkıldı . Üst kattan atladık . Ayağım çatladı okun dışında sorun fiziksel olarak yok ama psikolojimiz bitik ... hala toparlanamadık, herşeyimiz gitti , maddi olarak değil ama kızımın bebeklik eşyaları , fotoğraflarımız, anılarımız, kızımla olan tüm anılarımız , ailecek duygusal anlamda mirasımız olan herşey gitti.. en çok ta , kızımın bebeklik kıyafetlerinin gitmesi vs üzdü , büyüdüğü zaman , “senin için şunu sakladım” diyebileceğim herşeyi bir kepçe alıp götürdü.. çizdiği resimlerin gitmesi , tüm fotoğraflarınızın olduğu harf disk vs vs tüm anılarımız ……. Artk hangi şehirde olacağız ne zaman babasıyla bşr araya geleceğiz hiçbirşey belli değil,kızım yatağını oyuncaklarını soruyor daha çok küçük.. bir gece uyandırıldı bağrıs çağrış ile annesi ona atla diye bağırdı , atladı ve annesiyle yere kapaklandılar… sonra bilmediği bşr şehre geldi, sürekli görüştüğü arkadaşlarından, babasından ayrıldı .. biz zaten bir tanıdığın evinde kalıyoruz kendimize ait hiçbirşey yok . Kısaca , bir anda alt üst olan düzenimizi, herşeyimizi çok özledim …….. belirsizlik çok yorucu ..
Kurda kuzu emanet etmediysek yine gelir.Ev yapılacak depremzedeler için.
Evinize tekrardan kavuşacaksınız tez zamanda inşş.
Çok geçmiş olsun canım
Allah yardımcınız olsun inşallah tez zamanda Bi düzeniniz olur sizin ve tüm o felaketi yaşayanların Rabbim yardımcısı olsunMerhaba , depremde bir çok insan öldü , bizim gibi ölmeyenler de büyük travma yaşadı , yaşayan ölüye döndü gördüklerinin etkisiyle.. benim binam yıkıldı . Üst kattan atladık . Ayağım çatladı okun dışında sorun fiziksel olarak yok ama psikolojimiz bitik ... hala toparlanamadık, herşeyimiz gitti , maddi olarak değil ama kızımın bebeklik eşyaları , fotoğraflarımız, anılarımız, kızımla olan tüm anılarımız , ailecek duygusal anlamda mirasımız olan herşey gitti.. en çok ta , kızımın bebeklik kıyafetlerinin gitmesi vs üzdü , büyüdüğü zaman , “senin için şunu sakladım” diyebileceğim herşeyi bir kepçe alıp götürdü.. çizdiği resimlerin gitmesi , tüm fotoğraflarınızın olduğu harf disk vs vs tüm anılarımız ……. Artk hangi şehirde olacağız ne zaman babasıyla bşr araya geleceğiz hiçbirşey belli değil,kızım yatağını oyuncaklarını soruyor daha çok küçük.. bir gece uyandırıldı bağrıs çağrış ile annesi ona atla diye bağırdı , atladı ve annesiyle yere kapaklandılar… sonra bilmediği bşr şehre geldi, sürekli görüştüğü arkadaşlarından, babasından ayrıldı .. biz zaten bir tanıdığın evinde kalıyoruz kendimize ait hiçbirşey yok . Kısaca , bir anda alt üst olan düzenimizi, herşeyimizi çok özledim …….. belirsizlik çok yorucu ..
Canim oncelikle cokcok buyuk gecmis olsun. Ama diyebilecegim tek sey cana gelecegine mala gelsin.sukur edin bence anilar hatiralar gitti belki ama yenileri olabilir...Uzuntunu anliyorum psikolojini ama Rabbim size ikinci bir hayat nasip etti. Sukur evladin eşin kurtulmussunuz okadar sanslisinizki ordakilerden yanls anlaşılmasın solediklerim umarim anlatabildim.Merhaba , depremde bir çok insan öldü , bizim gibi ölmeyenler de büyük travma yaşadı , yaşayan ölüye döndü gördüklerinin etkisiyle.. benim binam yıkıldı . Üst kattan atladık . Ayağım çatladı okun dışında sorun fiziksel olarak yok ama psikolojimiz bitik ... hala toparlanamadık, herşeyimiz gitti , maddi olarak değil ama kızımın bebeklik eşyaları , fotoğraflarımız, anılarımız, kızımla olan tüm anılarımız , ailecek duygusal anlamda mirasımız olan herşey gitti.. en çok ta , kızımın bebeklik kıyafetlerinin gitmesi vs üzdü , büyüdüğü zaman , “senin için şunu sakladım” diyebileceğim herşeyi bir kepçe alıp götürdü.. çizdiği resimlerin gitmesi , tüm fotoğraflarınızın olduğu harf disk vs vs tüm anılarımız ……. Artk hangi şehirde olacağız ne zaman babasıyla bşr araya geleceğiz hiçbirşey belli değil,kızım yatağını oyuncaklarını soruyor daha çok küçük.. bir gece uyandırıldı bağrıs çağrış ile annesi ona atla diye bağırdı , atladı ve annesiyle yere kapaklandılar… sonra bilmediği bşr şehre geldi, sürekli görüştüğü arkadaşlarından, babasından ayrıldı .. biz zaten bir tanıdığın evinde kalıyoruz kendimize ait hiçbirşey yok . Kısaca , bir anda alt üst olan düzenimizi, herşeyimizi çok özledim …….. belirsizlik çok yorucu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?