Her zaman ense kalınlığı kötü bişey ifade etmiyor demekki inşallah benim bebeğimde sağlıkla doğarBenim kuZenimin bebeğinin ense kalınlığı 3.3 çıktı ultrasonda.. bebekten kordondan sıvı alındı.. yaklaşık 2 ay sonra cevabı geldi.. sıkıntılı bir durum olmadığı anlaşıldı. Şu anda kıZı 3 yaşında ve maşallah sağlıklı bir bebek.
Sonucunuz geldi mi, ben 1 kasımda verdim, benimde isvicreye gitti, henüz gelmedi sonucummerhaba, 12 haftalık gebeyim. Herşey çok yolunda giderken kontrolümüze gitmiştik ve doktor o gün 2 li test yapacağını söyledi. Ultrasonda ense kalınlığını 3.2 ölçtü burun kemiğinide tam göremedi. Başka doktorada ölçtürdük çok iyi bir prof. Dr. A gittik, Oda şüphelendi ve bizden 2 side harmony test yaptırmamızı istedi sınuca göre konuşalım dediker. 2 gün önce kan verdim isviçreye gitti kanım haftaya sonuçlar gelecek çok ama çok stresliyiz başına böyle birşe gelip temiz sonuç alanlar tecrübelerini benimle paylaşabilir mi lütfen...
Sonucunuz geldi mi, ben 1 kasımda verdim, benimde isvicreye gitti, henüz gelmedi sonucum[/QUOT
salı günü sonuç geldi aslında hamileliğimin erken haftalarında olduğum için bebeğin dna sı kanıma tam yayılmamış yetersiz olduğu için bakamamışlar bazen oluyormuş böyle Tekrar kan alıp gönderdiler haftaya gelecek inşallah. Umarım hayırlı haberler alırız.Sonucunuz geldi mi, ben 1 kasımda verdim, benimde isvicreye gitti, henüz gelmedi sonucum
Allahım sabır versin, çok zor gerçekten. SöZün bittiği yer. Allahım yüzünüzü güldürsün inşallah en kısa zamanda..Malesef sonuçlarım kötü geldi ben o çoğunluğun temiz geldiği kişiker arasında olamadım.. çok zormuş.. trizomi 13 de sıkıntı çıktı ve patau sendromu yani. Bebekler genelde doğamıyo ölüm oluyo doğsa bile 1 kaç ay yaşıyorlar en fazla.. şimdi kürtaj yapıcaklar mecbur.. umarım sizin sonuçlar güzel gelir..
Aynen öyle sözün bittiği yer... allah bidaha ne bana ne de kimseye böyle bir acı yaşatmasın.. duanız için çok teşekkür ederim...Allahım sabır versin, çok zor gerçekten. SöZün bittiği yer. Allahım yüzünüzü güldürsün inşallah en kısa zamanda..
ftmklndr hanım Allah şifanızı versin inşAllah. Test sonucunuzu aldınız mı aynı süreçten ben de geçiyorum. Allah yardımcımız olsun.Selam arkadaşlar; 18 kasım eşimin doğum gününde hamile olduğumu öğrendim; akşam en yakın arkadaşlarım aileler eşim doğum gününde hediye paketine emzikleri koydum hazırladım verdim. Çok çok mutluyduk. Kendime doktor ve hastane bulmak için acele etmedim evime yakın olduğu için Özel Levent hastanesinde ki Şebnem hanım, herkes için daha iyidir diyorlar ben gitmedim ona çok sıra olduğu için yola Nihal hanımla başladım, iyi bir doktor ama işi kısa kesenlerden, çocukluğumdan beri o hastaneye gittiğimden az buçuk biliyorum pek içimden gelmedi orada devam etmek, karanlık koridorları boğdu hep beni velhasıl testler 1600 tl tutunca standart kan testleri aman gidip devlette yaptırayım dedim. Kağıthane devlet hastanesine Hatice hanımdan randevu alarak gittim. uzun bekleyiş sonucu önce kalp atışlarını duyalım sonra testler dedi. Ultrasonda kalp atışlarını duyamadı, yanındaki kıza belki sonlanmıştır aşağıda bakılsın dedi, aşağıda ultrasona indim çok tatlı bir beyefendi doktor dinletti korkma kızım kalbi atıyo dedi. İlk gözyaşımı burda döktüm... Sonra çok kimseden duyduğum ve yengeminde doğum yaptığı Yenibosna Özel Nisa hastenesi Asiye Hanıma başladım. Bu sırada 9 haftalık oldum yine uzun bekleyiş sonucu girdim yanına çok hastası var övgüleri hak eden insana anne edasıyla yaklaşan ilgilenen bi doktor. 12. hafta 2 li test... 14 ocak yani iki gün önce aynı hastanede Reyhan hanıma gittim. Başka hiç birşeye bakamadan ense kalınlığını gördü 5.6mm hemen bi hastaneye git amniyosentez yaptır, kan verme boşuna paranı geri al kasadan dedi. Annem yanımda olduğu için ikinci göz yaşımı burda dökemedim... aynı gün Türkiye Hastanesi Ayşe Meryem Uslu' ya gittim doktorluğundan geçtim insan olarak nadir bulunan kimselerden kendisi. O da aynı ölçtü herşeyi anlattı. Kardeşiyle ilgilenir gibi ilgilendi benimle beraber gözleri doldu umutsuz olma dua et dedi. Şimdi perşembe amniyosenteze gidicem Prof. Mustafa Küçük yapıcak aynı hastanede işte iki gündür ikinci göz yaşım durmuyor malesef, bebeği kaybetme korkusundan geçtim bu evrede bebeğin engelli olup yaşam ölüm kararı bana kalırsa korkusu mahvediyor beni. Doğursam nasıl olucak doğurmasam nasıl diye kafayı yiyoruz eşimle. Sanki koca adam devrildi gözümün önünde. Sadece bunun kararı bana kalmadan Allah hayırlı olmayacaksa alsın emanetini diyorum.
harmony testini bilmiyorum ama benzeri olan NIPT testi 2500 tlHanımlar harmony testin fiyatını öğrenebilir miyim
Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz içinharmony testini bilmiyorum ama benzeri olan NIPT testi 2500 tl
Selam arkadaşlar; 18 kasım eşimin doğum gününde hamile olduğumu öğrendim; akşam en yakın arkadaşlarım aileler eşim doğum gününde hediye paketine emzikleri koydum hazırladım verdim. Çok çok mutluyduk. Kendime doktor ve hastane bulmak için acele etmedim evime yakın olduğu için Özel Levent hastanesinde ki Şebnem hanım, herkes için daha iyidir diyorlar ben gitmedim ona çok sıra olduğu için yola Nihal hanımla başladım, iyi bir doktor ama işi kısa kesenlerden, çocukluğumdan beri o hastaneye gittiğimden az buçuk biliyorum pek içimden gelmedi orada devam etmek, karanlık koridorları boğdu hep beni velhasıl testler 1600 tl tutunca standart kan testleri aman gidip devlette yaptırayım dedim. Kağıthane devlet hastanesine Hatice hanımdan randevu alarak gittim. uzun bekleyiş sonucu önce kalp atışlarını duyalım sonra testler dedi. Ultrasonda kalp atışlarını duyamadı, yanındaki kıza belki sonlanmıştır aşağıda bakılsın dedi, aşağıda ultrasona indim çok tatlı bir beyefendi doktor dinletti korkma kızım kalbi atıyo dedi. İlk gözyaşımı burda döktüm... Sonra çok kimseden duyduğum ve yengeminde doğum yaptığı Yenibosna Özel Nisa hastenesi Asiye Hanıma başladım. Bu sırada 9 haftalık oldum yine uzun bekleyiş sonucu girdim yanına çok hastası var övgüleri hak eden insana anne edasıyla yaklaşan ilgilenen bi doktor. 12. hafta 2 li test... 14 ocak yani iki gün önce aynı hastanede Reyhan hanıma gittim. Başka hiç birşeye bakamadan ense kalınlığını gördü 5.6mm hemen bi hastaneye git amniyosentez yaptır, kan verme boşuna paranı geri al kasadan dedi. Annem yanımda olduğu için ikinci göz yaşımı burda dökemedim... aynı gün Türkiye Hastanesi Ayşe Meryem Uslu' ya gittim doktorluğundan geçtim insan olarak nadir bulunan kimselerden kendisi. O da aynı ölçtü herşeyi anlattı. Kardeşiyle ilgilenir gibi ilgilendi benimle beraber gözleri doldu umutsuz olma dua et dedi. Şimdi perşembe amniyosenteze gidicem Prof. Mustafa Küçük yapıcak aynı hastanede işte iki gündür ikinci göz yaşım durmuyor malesef, bebeği kaybetme korkusundan geçtim bu evrede bebeğin engelli olup yaşam ölüm kararı bana kalırsa korkusu mahvediyor beni. Doğursam nasıl olucak doğurmasam nasıl diye kafayı yiyoruz eşimle. Sanki koca adam devrildi gözümün önünde. Sadece bunun kararı bana kalmadan Allah hayırlı olmayacaksa alsın emanetini diyorum.
Rabbim insallah hakkinizda hayırlı olani nasip etsin... öyle olsa bile Hayirlisi buymus deyin üzülmeyin çünkü Allah her zaman bizim için en iyisini veriyor biz bunlarin cok gec farkına varabiliyoruz malesef...Selam arkadaşlar; 18 kasım eşimin doğum gününde hamile olduğumu öğrendim; akşam en yakın arkadaşlarım aileler eşim doğum gününde hediye paketine emzikleri koydum hazırladım verdim. Çok çok mutluyduk. Kendime doktor ve hastane bulmak için acele etmedim evime yakın olduğu için Özel Levent hastanesinde ki Şebnem hanım, herkes için daha iyidir diyorlar ben gitmedim ona çok sıra olduğu için yola Nihal hanımla başladım, iyi bir doktor ama işi kısa kesenlerden, çocukluğumdan beri o hastaneye gittiğimden az buçuk biliyorum pek içimden gelmedi orada devam etmek, karanlık koridorları boğdu hep beni velhasıl testler 1600 tl tutunca standart kan testleri aman gidip devlette yaptırayım dedim. Kağıthane devlet hastanesine Hatice hanımdan randevu alarak gittim. uzun bekleyiş sonucu önce kalp atışlarını duyalım sonra testler dedi. Ultrasonda kalp atışlarını duyamadı, yanındaki kıza belki sonlanmıştır aşağıda bakılsın dedi, aşağıda ultrasona indim çok tatlı bir beyefendi doktor dinletti korkma kızım kalbi atıyo dedi. İlk gözyaşımı burda döktüm... Sonra çok kimseden duyduğum ve yengeminde doğum yaptığı Yenibosna Özel Nisa hastenesi Asiye Hanıma başladım. Bu sırada 9 haftalık oldum yine uzun bekleyiş sonucu girdim yanına çok hastası var övgüleri hak eden insana anne edasıyla yaklaşan ilgilenen bi doktor. 12. hafta 2 li test... 14 ocak yani iki gün önce aynı hastanede Reyhan hanıma gittim. Başka hiç birşeye bakamadan ense kalınlığını gördü 5.6mm hemen bi hastaneye git amniyosentez yaptır, kan verme boşuna paranı geri al kasadan dedi. Annem yanımda olduğu için ikinci göz yaşımı burda dökemedim... aynı gün Türkiye Hastanesi Ayşe Meryem Uslu' ya gittim doktorluğundan geçtim insan olarak nadir bulunan kimselerden kendisi. O da aynı ölçtü herşeyi anlattı. Kardeşiyle ilgilenir gibi ilgilendi benimle beraber gözleri doldu umutsuz olma dua et dedi. Şimdi perşembe amniyosenteze gidicem Prof. Mustafa Küçük yapıcak aynı hastanede işte iki gündür ikinci göz yaşım durmuyor malesef, bebeği kaybetme korkusundan geçtim bu evrede bebeğin engelli olup yaşam ölüm kararı bana kalırsa korkusu mahvediyor beni. Doğursam nasıl olucak doğurmasam nasıl diye kafayı yiyoruz eşimle. Sanki koca adam devrildi gözümün önünde. Sadece bunun kararı bana kalmadan Allah hayırlı olmayacaksa alsın emanetini diyorum.
Allah hakkinizda hayırlısıni versin...Malesef sonuçlarım kötü geldi ben o çoğunluğun temiz geldiği kişiker arasında olamadım.. çok zormuş.. trizomi 13 de sıkıntı çıktı ve patau sendromu yani. Bebekler genelde doğamıyo ölüm oluyo doğsa bile 1 kaç ay yaşıyorlar en fazla.. şimdi kürtaj yapıcaklar mecbur.. umarım sizin sonuçlar güzel gelir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?