Ense kalınlığı ve harmony test

Aslında ense kalınlığı zaten varolan ve buna göre ölçülen fazla çıkarsa hastalık belirtisi olabilir diye sayılan bişey ya yani 2,5 normal üstü problem gibi işte bazen sebebini bilemedikleri bi şekilde lenflerde ensede ekstra böyle şişmeler olabiliyomuş belki yapısal belki öncesinde alınan bir ilaç herhangi bişey oluşum aşamasında daha bebek etkileyen bişeyler oluyo dediler, yani tıp daha bunun tam cevabını veremiyor ama olabiliyor diyolar... ben ilk bu ölçüm çıktığında Alp Nuhoğlu var ona söylemiştim o da aaamaaan korkma 9 10 çıkmamış ya 5 6 bunlar oluyo geçiyo demişti ama ben tabi ne gerekse yaptırdım yine de herkes farklı konuştuğu için

Evet tıbben ne gerekiyorsa yaptırmak gerekli. Eşimle benim kromozom sonuçlarımız Pazartesi çıkacak , array sonucumuz da bir haftaya çıkacak sanırım. İnşallah sizin gibi güzel sonuçlar alırız. Teşekkürler cevabınız için

merhaba suan aynı durumu bende yaşıyorum insallah benımde temiz cıkar

Kızlar nifty testi yaptırıp sonuç yüksek risk çıkan sonra amniyosentez yaptırıp onda temiz çıkan oldu mu

merhaba suan aynı durumu bende yaşıyorum insallah benımde temiz cıkar
Allah yardımcınız olsun, çok zor süreçler. İnşallah sonuçlarınız iyi çıkar. Rahat olmaya çalışın, bol bol dua edin. Şu an sağlıklı, sağ Salim evladım kucağımda, darısı size inşallah. Kokusunu içine çektiğinizde her sıkıntıyı unutacaksınız Aklınıza takılan bir şey olursa yazı lütfen

cok tesekkürler hala beklemedeyim inşallah benim kızımda sağlıklıdır dua edin banada

çok şükür sonuçlarım geldi temiz çıktı

Merhaba bebeğinizin durumu nasıl merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…