Ense kalınlığı ve harmony test

Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah inşallah meleginizde hiç bir sağlık sorunu çıkmaz sonucu burda da paylasirsaniz bizlere de örnek olur.
Allah yardımcınız olsun

Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah inşallah meleginizde hiç bir sağlık sorunu çıkmaz sonucu burda da paylasirsaniz bizlere de örnek olur.
Allah yardımcınız olsun
Amin çok sağ olun inşallah. Amniyosentez sürecini ve sonuçlarını paylaşırım burada da.

Teyzeme dediler canım ikili test 3lu test çeşit çeşit testler yapıldı 4 doktor felan aynı şeyi söyledi tam olarak ayrıntılı ne testler yapıldı bilmiyorum bebek yüzde 98/99 engelli alınması lazım doğarsa da yaşamaz ölür dediler ensesi kalın insana benzemeyen bir bebek dediler hatta teyzem kortizonlu ilaçlar kullanıyordu hamile kalmadan onlar ve genetik etkenler de olabilir bunun nedeni dediler teyzem Allah'a havale etti aldırmadı bebeğini oğlumuz 5 yaşında çok zeki sağlıklı bir çocuk

Çok sevindim sizin adınıza Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Bizim De amniyosentez sonuçlar iyi geldi. Ancak array testi istedi genetik profesörü. Sizin ense kalınlığı harici bir sıkıntı var mıydı. Array yaptırıp yaptırmama da çok kararsız kaldık

Keske benimde iyi gelseydi cok isterdim
Canımsın ben de amniyosentez olacaksın sanıyordum. Eski mesajlarında gördüm şimdi Allah sana sabır versin , meleğini sizden çok sevmiş yanına almış demek ki. Tekrar kucağını doldurmayı nasip etsin. Çok zordur Emin’im. Her şey imtihan

Yok canim 2 ay olmustur amniyosentez yaptirali. Sonuc kotu cikinca sonlandirildi keske boyle olmasaydi ama hayat. Amin amin canm Allah razi olsun

Ense kalınlığı hala devam ediyor mu?Kaçıncı haftadasınız ve hangi doktor istedi? Tüm genetik profları istiyor array testini ben yaptırmasam uyuyamazdım bile ama benim için asıl sıkıntı ilk ambiyosentezin 12. Haftada yapılmasıydı doktor bu haftada amniyosentez bir hata çünkü sıvıdaki senin dna n olabilir bebeğin değildir dedi o arada kalmışlık yüzünden yaptırdım array testini, karar sizin durumunuz el veriyosa yaptırın bence

20. Haftada ense kalınlığı 7.7 idi. Devam ediyor yani. Bunun yanında bağırsakta parlaklık var. Down dan çok şüphe ettiler ama çok şükür amniosentez temiz çıktı. Genetik profesörü çok detaylı bir şekilde anlattı yaptırmanız taraftarıyım ama kararı size bırakıyorum, Kendi doktorum da son Aşama artık yaptıralım da kafamızda soru işareti kalmasın dedi.

Sizin ense kalınlığı haricinde ayrıntılı ultrasonda herhangi bir bulgu var mıydı ?

Sizin ense kalınlığı haricinde ayrıntılı ultrasonda herhangi bir bulgu var mıydı ?
Ayrıntılıda sıkıntılı bişey görülmedi tek bulgu 12. Haftada ense kalınlığını 5,6 ölçtüler oydu.. yaptırın siz hiç bişey çıkmaz Allahın izniyle down olsa gen e kalmadan kromozomda çıkıyor ama doğuma kadar bu soru işaretleri yüzünden mutlu olamıyor insan yaşamıyor hamileliği, yaptırın ki bundan sonraki süreçte oh diyip sabırla acaba kime benzer diye düşünün sadece... inşallah normal bi hamilelik yaşarsınız sizde bundan sonra Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin yavrunuzu

İnşallah çok teşekkür ediyorum sürecinizi paylaştığınız için Hepimizin yavrularımızı sağlıkla kucaklarız inş

Array da bir sıkıntı çıkmadıktan sonra ense kalınlığının sebebini neye bağladılar peki doktorlar ? Ben bugun doktoruma sorduğumda herhangi bir hastalık belirtisi olarak almayacağız çocuğun yapısal özelliği bu diyeceğiz dedi, size de benzer cevaplar verildi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…