Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallahKızlar ben de yazmak istedim. 12. haftada ense kalınlığı 2.4 çıktı, doktorum baştan harmony test istedi sonrasında 2li 4lü test ve ayrıntılı ultarasona göre hareket ederiz deyip vazgeçtik. 2li ve 4lü 10binde bir çıktı. Bugun ayrıntılı ultrasonda ense kalınlığı 5.8 çıkması gerekirken 7.2 çıktı , bağırsak bulanıklığı görüldü. Bir de bebişin ağzı sürekli açık doktorlar bundan şüphelendi Pazartesi günü amniyosentez yapılacak
Amin çok sağ olun inşallah. Amniyosentez sürecini ve sonuçlarını paylaşırım burada da.Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallahinşallah meleginizde hiç bir sağlık sorunu çıkmaz sonucu burda da paylasirsaniz bizlere de örnek olur.
Allah yardımcınız olsun
ödem 15. haftada yok olmuştu zaten, bi sıkıntı yok şimdilik çok şükür 28. haftadayımÖdem azaldi mi peki? Temiz cikmasina cok sevindm
Merhaba ödem gittimi?? Temiz cikmasina cok sevindm
Teyzeme dediler canım ikili test 3lu test çeşit çeşit testler yapıldı 4 doktor felan aynı şeyi söyledi tam olarak ayrıntılı ne testler yapıldı bilmiyorum bebek yüzde 98/99 engelli alınması lazım doğarsa da yaşamaz ölür dediler ensesi kalın insana benzemeyen bir bebek dediler hatta teyzem kortizonlu ilaçlar kullanıyordu hamile kalmadan onlar ve genetik etkenler de olabilir bunun nedeni dediler teyzem Allah'a havale etti aldırmadı bebeğini oğlumuz 5 yaşında çok zeki sağlıklı bir çocukmerhaba, 12 haftalık gebeyim. Herşey çok yolunda giderken kontrolümüze gitmiştik ve doktor o gün 2 li test yapacağını söyledi. Ultrasonda ense kalınlığını 3.2 ölçtü burun kemiğinide tam göremedi. Başka doktorada ölçtürdük çok iyi bir prof. Dr. A gittik, Oda şüphelendi ve bizden 2 side harmony test yaptırmamızı istedi sınuca göre konuşalım dediker. 2 gün önce kan verdim isviçreye gitti kanım haftaya sonuçlar gelecek çok ama çok stresliyiz başına böyle birşe gelip temiz sonuç alanlar tecrübelerini benimle paylaşabilir mi lütfen...
Cok sukurödem 15. haftada yok olmuştu zaten, bi sıkıntı yok şimdilik çok şükür 28. haftadayım
Insallah guzel haberlerinizi bekliyoruzAmin çok sağ olun inşallah. Amniyosentez sürecini ve sonuçlarını paylaşırım burada da.
Amniyosentez sonuçları iyi geldi. Şimdi array isteniyor ense kalınlığı devam ettiği içinI
Insallah guzel haberlerinizi bekliyoruz
Allah cok sukur canim cok sevindim senin adina insallalh sag salim alirsin kucaginaAmniyosentez sonuçları iyi geldi. Şimdi array isteniyor ense kalınlığı devam ettiği için
İnşallah canım çok sağ olAllah cok sukur canim cok sevindim senin adina insallalh sag salim alirsin kucagina
Çok sevindim sizin adınızaMerhabalar ben 25 martta 2. Kez amniyosentezoldum Atıl Yüksel hoca 12. Haftada yapılan amniyosentezi bebeğin kromozomlarının sıvıya dökülemeyebileceğini tekrar yapılmasını ama bu kez noonan ve mikro array testini önerdi hepsi herşey yapıldı çok şükür temiz çıktı hepsi, bazen bebeklerde lenflerde şişme olabiliyomuş, artık yapılabilecek herşey yapıldı sağsalim kucağıma almak için bekliyorum
Keske benimde iyi gelseydi cok isterdimİnşallah canım çok sağ ol
Canımsın ben de amniyosentez olacaksın sanıyordum. Eski mesajlarında gördüm şimdiKeske benimde iyi gelseydi cok isterdim
Yok canim 2 ay olmustur amniyosentez yaptirali. Sonuc kotu cikinca sonlandirildi keske boyle olmasaydi ama hayat. Amin amin canm Allah razi olsunCanımsın ben de amniyosentez olacaksın sanıyordum. Eski mesajlarında gördüm şimdiAllah sana sabır versin , meleğini sizden çok sevmiş yanına almış demek ki. Tekrar kucağını doldurmayı nasip etsin. Çok zordur Emin’im. Her şey imtihan
Ense kalınlığı hala devam ediyor mu?Kaçıncı haftadasınız ve hangi doktor istedi? Tüm genetik profları istiyor array testini ben yaptırmasam uyuyamazdım bile ama benim için asıl sıkıntı ilk ambiyosentezin 12. Haftada yapılmasıydı doktor bu haftada amniyosentez bir hata çünkü sıvıdaki senin dna n olabilir bebeğin değildir dedi o arada kalmışlık yüzünden yaptırdım array testini, karar sizin durumunuz el veriyosa yaptırın benceÇok sevindim sizin adınızaSağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Bizim De amniyosentez sonuçlar iyi geldi. Ancak array testi istedi genetik profesörü. Sizin ense kalınlığı harici bir sıkıntı var mıydı. Array yaptırıp yaptırmama da çok kararsız kaldık
20. Haftada ense kalınlığı 7.7 idi. Devam ediyor yani. Bunun yanında bağırsakta parlaklık var. Down dan çok şüphe ettiler ama çok şükür amniosentez temiz çıktı. Genetik profesörü çok detaylı bir şekilde anlattı yaptırmanız taraftarıyım ama kararı size bırakıyorum, Kendi doktorum da son Aşama artık yaptıralım da kafamızda soru işareti kalmasın dedi.Ense kalınlığı hala devam ediyor mu?Kaçıncı haftadasınız ve hangi doktor istedi? Tüm genetik profları istiyor array testini ben yaptırmasam uyuyamazdım bile ama benim için asıl sıkıntı ilk ambiyosentezin 12. Haftada yapılmasıydı doktor bu haftada amniyosentez bir hata çünkü sıvıdaki senin dna n olabilir bebeğin değildir dedi o arada kalmışlık yüzünden yaptırdım array testini, karar sizin durumunuz el veriyosa yaptırın bence
Sizin ense kalınlığı haricinde ayrıntılı ultrasonda herhangi bir bulgu var mıydı ?Ense kalınlığı hala devam ediyor mu?Kaçıncı haftadasınız ve hangi doktor istedi? Tüm genetik profları istiyor array testini ben yaptırmasam uyuyamazdım bile ama benim için asıl sıkıntı ilk ambiyosentezin 12. Haftada yapılmasıydı doktor bu haftada amniyosentez bir hata çünkü sıvıdaki senin dna n olabilir bebeğin değildir dedi o arada kalmışlık yüzünden yaptırdım array testini, karar sizin durumunuz el veriyosa yaptırın bence
Ayrıntılıda sıkıntılı bişey görülmedi tek bulgu 12. Haftada ense kalınlığını 5,6 ölçtüler oydu.. yaptırın siz hiç bişey çıkmaz Allahın izniyle down olsa gen e kalmadan kromozomda çıkıyor ama doğuma kadar bu soru işaretleri yüzünden mutlu olamıyor insan yaşamıyor hamileliği, yaptırın ki bundan sonraki süreçte oh diyip sabırla acaba kime benzer diye düşünün sadece... inşallah normal bi hamilelik yaşarsınız sizde bundan sonra Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin yavrunuzuSizin ense kalınlığı haricinde ayrıntılı ultrasonda herhangi bir bulgu var mıydı ?
İnşallah çok teşekkür ediyorum sürecinizi paylaştığınız içinAyrıntılıda sıkıntılı bişey görülmedi tek bulgu 12. Haftada ense kalınlığını 5,6 ölçtüler oydu.. yaptırın siz hiç bişey çıkmaz Allahın izniyle down olsa gen e kalmadan kromozomda çıkıyor ama doğuma kadar bu soru işaretleri yüzünden mutlu olamıyor insan yaşamıyor hamileliği, yaptırın ki bundan sonraki süreçte oh diyip sabırla acaba kime benzer diye düşünün sadece... inşallah normal bi hamilelik yaşarsınız sizde bundan sonra Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin yavrunuzu
Array da bir sıkıntı çıkmadıktan sonra ense kalınlığının sebebini neye bağladılar peki doktorlar ? Ben bugun doktoruma sorduğumda herhangi bir hastalık belirtisi olarak almayacağız çocuğun yapısal özelliği bu diyeceğiz dedi, size de benzer cevaplar verildi mi?Ayrıntılıda sıkıntılı bişey görülmedi tek bulgu 12. Haftada ense kalınlığını 5,6 ölçtüler oydu.. yaptırın siz hiç bişey çıkmaz Allahın izniyle down olsa gen e kalmadan kromozomda çıkıyor ama doğuma kadar bu soru işaretleri yüzünden mutlu olamıyor insan yaşamıyor hamileliği, yaptırın ki bundan sonraki süreçte oh diyip sabırla acaba kime benzer diye düşünün sadece... inşallah normal bi hamilelik yaşarsınız sizde bundan sonra Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin yavrunuzu
Array da bir sıkıntı çıkmadıktan sonra ense kalınlığının sebebini neye bağladılar peki doktorlar ? Ben bugun doktoruma sorduğumda herhangi bir hastalık belirtisi olarak almayacağız çocuğun yapısal özelliği bu diyeceğiz dedi, size de benzer cevaplar verildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?