- 12 Ocak 2019
- 29
- 16
- 3
- 40
Adınıza çok sevindim . Hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağınıza almak nasip olur inşallah . Harmony testin fiyatını öğrenmek istiyorum da yardımcı olur musunuzMerhaba arkadaslar testlerim temiz geldi o kadar mutlu oldukki cok korkuyoduk.cunku bi onceki hamileligimde bebegim trizomi 13 olarak dogmustu,yavrum 8 ay hep hastsnelerde yasadi.paylasmak istedim.Allah benim gibi sıkıntı ile bekleyenlerin yardimcisi olsun.
Biz 2.650 tl ye yaptirdikAdınıza çok sevindim . Hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağınıza almak nasip olur inşallah . Harmony testin fiyatını öğrenmek istiyorum da yardımcı olur musunuz
Hangi hastanede yaptırdınız acabaBiz 2.650 tl ye yaptirdik
Hastanede yaptirmadik eve gelip kan aliyorlarHangi hastanede yaptırdınız acaba
Nasıl oluyor peki nereye basvuruyorsunuzHastanede yaptirmadik eve gelip kan aliyorlar
Internette firmalar var bakabilirsinizNasıl oluyor peki nereye basvuruyorsunuz
Aldım ense kalınlığına bağlı olabilecek 5 kromozoma baktılar yani 13 18 21 x ve y bunlarda bişey çıkmadı çok şükür ama kalan kromozomlar için genetik test önerdiler yaptırmadım 20. Haftada detaylı ultrason da artık varsa bişey belli olur o zamana ne gerekirse bakarız dedim, kaç mm çıktı sizin yaptırdınız mı ben Amniyosentezi Türkiye hastanesinde prof Mustafa küçüğe 2500 tl ye yaptırdımftmklndr hanım Allah şifanızı versin inşAllah. Test sonucunuzu aldınız mı aynı süreçten ben de geçiyorum. Allah yardımcımız olsun.
Çok sevindim inşallah ultrasondada güzel sonuçlar alırsnınız bizim bebeğin ense kalınlığı kendi doktorumuz 3.6 ölçtü pernatolog 4 ün üzerinde dedi nıpt tetsi yaptırdık daha gelmedi sonucu hala bekliyoruz ama günler geçmiyor.Aldım ense kalınlığına bağlı olabilecek 5 kromozoma baktılar yani 13 18 21 x ve y bunlarda bişey çıkmadı çok şükür ama kalan kromozomlar için genetik test önerdiler yaptırmadım 20. Haftada detaylı ultrason da artık varsa bişey belli olur o zamana ne gerekirse bakarız dedim, kaç mm çıktı sizin yaptırdınız mı ben Amniyosentezi Türkiye hastanesinde prof Mustafa küçüğe 2500 tl ye yaptırdım
Adınıza çok sevindim . Hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağınıza almak nasip olur inşallah . Harmony testin fiyatını öğrenmek istiyorum da yardımcı olur musunuz
Fiyatını öğrenebilir miyim ve kaç haftalıkken yaptırdınızbende internetten çok araştırdım firmaları. doktorumuz nifty testi önermişti. hem türkiyede çalışılıyor daha güvenilir hemde birsürü genetik hastalığı birlikte tarıyorlar. genetik hekimleri bile varmış. sıkıntılı bir durum olursa ücretsiz danışmanlık verdiklerini söylediler. biz çok memnun kaldık. tavsiye ederim.
Çok teşekkürler ederim ben de şuan 10. Haftadayım . Çok sağ olun Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallahbiz 10.cu haftada yaptırdık. malum yaştan dolayı risk vardı. bu yüzden geciktirmek istemedik. 2600 e yaptırdık nifty testi. ama sadece down sendromu değildi. 70 tane genetik hastalık bakılan testti. aynı hastalıklara bakan başka bir firmayı aradım 3500 tl fiyat verdiler. bizde direk genoksa yaptırdık.
Merhaba amniyosentez sonucunuz ne ciktiAldım ense kalınlığına bağlı olabilecek 5 kromozoma baktılar yani 13 18 21 x ve y bunlarda bişey çıkmadı çok şükür ama kalan kromozomlar için genetik test önerdiler yaptırmadım 20. Haftada detaylı ultrason da artık varsa bişey belli olur o zamana ne gerekirse bakarız dedim, kaç mm çıktı sizin yaptırdınız mı ben Amniyosentezi Türkiye hastanesinde prof Mustafa küçüğe 2500 tl ye yaptırdım
3 üzeri yüksek kabul ediliyor yani normal.Kızlar 2.1 ense kalınlığı yuksekmı?
Teşekkür ederimm3 üzeri yüksek kabul ediliyor yani normal.
Merhabalar ben 25 martta 2. Kez amniyosentezoldum Atıl Yüksel hoca 12. Haftada yapılan amniyosentezi bebeğin kromozomlarının sıvıya dökülemeyebileceğini tekrar yapılmasını ama bu kez noonan ve mikro array testini önerdi hepsi herşey yapıldı çok şükür temiz çıktı hepsi, bazen bebeklerde lenflerde şişme olabiliyomuş, artık yapılabilecek herşey yapıldı sağsalim kucağıma almak için bekliyorumMerhaba amniyosentez sonucunuz ne cikti
Ödem azaldi mi peki? Temiz cikmasina cok sevindmMerhabalar ben 25 martta 2. Kez amniyosentezoldum Atıl Yüksel hoca 12. Haftada yapılan amniyosentezi bebeğin kromozomlarının sıvıya dökülemeyebileceğini tekrar yapılmasını ama bu kez noonan ve mikro array testini önerdi hepsi herşey yapıldı çok şükür temiz çıktı hepsi, bazen bebeklerde lenflerde şişme olabiliyomuş, artık yapılabilecek herşey yapıldı sağsalim kucağıma almak için bekliyorum
Merhaba ödem gittimi?? Temiz cikmasina cok sevindmMerhabalar ben 25 martta 2. Kez amniyosentezoldum Atıl Yüksel hoca 12. Haftada yapılan amniyosentezi bebeğin kromozomlarının sıvıya dökülemeyebileceğini tekrar yapılmasını ama bu kez noonan ve mikro array testini önerdi hepsi herşey yapıldı çok şükür temiz çıktı hepsi, bazen bebeklerde lenflerde şişme olabiliyomuş, artık yapılabilecek herşey yapıldı sağsalim kucağıma almak için bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?