ense kalinligi ve ikili test yuksek lutfen basina gelen yazsin

Geç degil zaten 13+6 ya kadar geçerliliği var. bence ensesisi seninkinin normal .önemli olan da ensesi ve burun kemiği oluşmuş olmasi korkma o yuzden

Korkmak degilde canim gurbette bakabilir miyim korkusu memleketten uzagim. Ama Rabbim neylerse guzel eyler dedim Allaha biraktim su kandil gecesi dua ettim cok

13.haftada 2.3 ölçüldü bebegimin ense kalinligi ve baya korktuk. Ikili testte 257/1 risk cikti agladim uzuldum bir tanede oglum var uzuldugunu gordum. Kendimi topladim basiniza boyle birsey gelip saglikli dogum yapan var mi
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. İçin rahat etsin istiyorsan nace test diye bir test var. Bebeğin DNA haritasını çıkarıp hepsine tek tek bakıyorlar. Doğruluk oranı %99 ve yurt dışındaki bir merkezde yapılıyor. İnternetten araştır istersen ben ikili test yaptırmadım. Çünkü ihtimal de olsa insanı üzüyor. Direk bu testi yaptırdım. Bu hafta sonuçları gelecek. Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin

Sonuclar ne oldu canim merak ettim

O testler gerçek çıkmıyo 20. haftalarını bekleyip ayrıntılı ultrasonda baktırabilirsin ya da paraya kıyıp dna testi yaptırabilirsin. Bana sorarsan içini rahat tut genel olarak yanlış çıkıyo.

O testler gerçek çıkmıyo 20. haftalarını bekleyip ayrıntılı ultrasonda baktırabilirsin ya da paraya kıyıp dna testi yaptırabilirsin. Bana sorarsan içini rahat tut genel olarak yanlış çıkıyo.

Insallah yanlisdir ama ense de sınırda olunca aklimdan cikmiyo ogretmenim ve hep ogrencilerimi gozluyorum psikoljik olarak enselerini falan. Bir oglum var cok şükür onda olmadi boyle seyler korkuyo insan elde olmadan

Insallah yanlisdir ama ense de sınırda olunca aklimdan cikmiyo ogretmenim ve hep ogrencilerimi gozluyorum psikoljik olarak enselerini falan. Bir oglum var cok şükür onda olmadi boyle seyler korkuyo insan elde olmadan
Yoktur annesi korkma testte riskli olup üstün zekalı çıkan çocuk tanıyorum.

4Lu testte yaptirdik bakalim sonuclari ne cikacak umitle bekliyorum insallah. Ultrasonda normal cikti bebegimiz. Rabbim abisine bagislar insallah onu

Ben de 13+3 .haftada yaptirdim 2.1 cikti doktor 11.hafta da yaptirsaydin daha duşuk cikardi bu haftalarda normal dedi .bebek buyudukce ensesi de kalinlaşiyormus o yuzden hic kafama takmadim şimdi sen böyle yazinca acaba diyorum
Konuyu okurken birsey merak ettim yaklasik ense kalinliklari ayni bebeklerimizin peki sizin ikili test nasil cikti canim

Konuyu okurken birsey merak ettim yaklasik ense kalinliklari ayni bebeklerimizin peki sizin ikili test nasil cikti canim
Bana doktor olumsuz hicbir sey söylemedi ensesi gayet iyi dedi kan testlerimin de ortalamasi alininca down sendromu riskin altinda çikti o yuzden 3lu fln yaptirmadim ama burayi okuduktan sonra acaba diyorum

Bilmiyorum ya canim ultrason normal ikili 257\1 degil meger 207\1 cikmis esim yanlis anlamis telefonda. Kilom yasim hesaplaninca risk yukseldi ki yasim 30 daha. Bu testleri kaldirsinlar ya

Bilmiyorum ya canim ultrason normal ikili 257\1 degil meger 207\1 cikmis esim yanlis anlamis telefonda. Kilom yasim hesaplaninca risk yukseldi ki yasim 30 daha. Bu testleri kaldirsinlar ya
Genetik test yaptiriyor musun peki ?için rahatlar en azindan.benim ablamin gorumcesinin 1/13çikti hiçbir şey de yaptirmadi çocuk sağlikli oldu .seninki çok yüksek değil detayli yaptirdin mi orda da belli olur saglikli mi degil mi .down sendromu olanlarda kalplerinde parlaklik fln oluyor hareketleri az oluyor detaylida görüyor doktor.

Evet bende detayliyi bekliyorum masallah ya 13\1 Allah bagislasin. Ultrason normal kalp falan simdilik ama aklimiza düştü bir kere. Genetik test yaptırmadım canim ne olursa kabulum dedim

Okuyan arkadaslar vardir belki mesajlarimizi diyerekten konuya devam ediyorum. Bugun detayli ultrasona girdik bebegimiz gayet saglikli cikti cok şükür. Benim gibi gozu doktorun agzinda olan varsa insallah guzel seyler duyar aminnnn

Bugün ben de tedt sonuclarımı aldım. Riskli grubun içindeyim 128/1 ihtimalle bebeğim down sendromlu olabilir. 3 seçenek gözüküyor emin olmak için sıvı testi, yüzde 99 sonuç veren başka bir test ya da hamile olduğumu öğrendiğimde de şimdide düşündüğüm gibi o benim en güzel hediyem her ne olursa olsun kucağımı açtım diyip beklemek.

Bende sizin gibi kabul ettim ve bekledim hemen teslim olma.bende dogum yapmadan ne oldugunu göremiyorum. Takdiri ilahi deyip bekliyorum Rabbim sizinde yarimciniz olsun zor günler sabir ve dua ile insallah

Ikili test yuksek, ense kalinligi sinirda. Ardindan burun kemigi yok dedi dr 20.haftada. Yarim saat sonra radyolog detayli yapti ve burun kemigi var normal dedi herseyi uzun uzun bakti. Doktorum gelen raporda tamam orda gorunduyse dedi. Ama fetal eko yapmam gerekiyormus mutlaka.docente yaptırılan fetal eko ve sonuc temiz sukurler olsun. Doktor değiştireyim dedim bu defada hem suyu fazla hem bagirsak genislemesi var dedi. Detayli istedi radyologu kabul etmedi perinatoloji uzmani baktı ve hersey yine normal elhamdülillah. Aglamakli gecen gunler dua dua dua. Simdi ise normal görünüyor bebek dogunca gorecegiz saglikli sihhatli insallah. 32 ye kadar geldik Rabbim nasip eyle

Allah'ım korktuklarımıza uğratmasın, sağlıklı bir şekilde, sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah

Benim de 1/18 çıktı inşallah benim de öyle olur allahım çok zormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…