- 20 Ağustos 2011
- 890
- 365
- 103
- Konu Sahibi gulsumhoca
-
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. İçin rahat etsin istiyorsan nace test diye bir test var. Bebeğin DNA haritasını çıkarıp hepsine tek tek bakıyorlar. Doğruluk oranı %99 ve yurt dışındaki bir merkezde yapılıyor. İnternetten araştır istersen ben ikili test yaptırmadım. Çünkü ihtimal de olsa insanı üzüyor. Direk bu testi yaptırdım. Bu hafta sonuçları gelecek. Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin13.haftada 2.3 ölçüldü bebegimin ense kalinligi ve baya korktuk. Ikili testte 257/1 risk cikti agladim uzuldum bir tanede oglum var uzuldugunu gordum. Kendimi topladim basiniza boyle birsey gelip saglikli dogum yapan var mi
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. İçin rahat etsin istiyorsan nace test diye bir test var. Bebeğin DNA haritasını çıkarıp hepsine tek tek bakıyorlar. Doğruluk oranı %99 ve yurt dışındaki bir merkezde yapılıyor. İnternetten araştır istersen ben ikili test yaptırmadım. Çünkü ihtimal de olsa insanı üzüyor. Direk bu testi yaptırdım. Bu hafta sonuçları gelecek. Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin
Çok şükür sağlıklıymış hiçbir problem yok canım. Bebeğimiz erkekmiş artık alışverişe başlayabilirizSonuclar ne oldu canim merak ettim
O testler gerçek çıkmıyo 20. haftalarını bekleyip ayrıntılı ultrasonda baktırabilirsin ya da paraya kıyıp dna testi yaptırabilirsin. Bana sorarsan içini rahat tut genel olarak yanlış çıkıyo.
Yoktur annesi korkma testte riskli olup üstün zekalı çıkan çocuk tanıyorum.Insallah yanlisdir ama ense de sınırda olunca aklimdan cikmiyo ogretmenim ve hep ogrencilerimi gozluyorum psikoljik olarak enselerini falan. Bir oglum var cok şükür onda olmadi boyle seyler korkuyo insan elde olmadan
Konuyu okurken birsey merak ettim yaklasik ense kalinliklari ayni bebeklerimizin peki sizin ikili test nasil cikti canimBen de 13+3 .haftada yaptirdim 2.1 cikti doktor 11.hafta da yaptirsaydin daha duşuk cikardi bu haftalarda normal dedi .bebek buyudukce ensesi de kalinlaşiyormus o yuzden hic kafama takmadim şimdi sen böyle yazinca acaba diyorum
Bana doktor olumsuz hicbir sey söylemedi ensesi gayet iyi dedi kan testlerimin de ortalamasi alininca down sendromu riskin altinda çikti o yuzden 3lu fln yaptirmadim ama burayi okuduktan sonra acaba diyorumKonuyu okurken birsey merak ettim yaklasik ense kalinliklari ayni bebeklerimizin peki sizin ikili test nasil cikti canim
Genetik test yaptiriyor musun peki ?için rahatlar en azindan.benim ablamin gorumcesinin 1/13çikti hiçbir şey de yaptirmadi çocuk sağlikli oldu .seninki çok yüksek değil detayli yaptirdin mi orda da belli olur saglikli mi degil mi .down sendromu olanlarda kalplerinde parlaklik fln oluyor hareketleri az oluyor detaylida görüyor doktor.Bilmiyorum ya canim ultrason normal ikili 257\1 degil meger 207\1 cikmis esim yanlis anlamis telefonda. Kilom yasim hesaplaninca risk yukseldi ki yasim 30 daha. Bu testleri kaldirsinlar ya
Allah'ım korktuklarımıza uğratmasın, sağlıklı bir şekilde, sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallahIkili test yuksek, ense kalinligi sinirda. Ardindan burun kemigi yok dedi dr 20.haftada. Yarim saat sonra radyolog detayli yapti ve burun kemigi var normal dedi herseyi uzun uzun bakti. Doktorum gelen raporda tamam orda gorunduyse dedi. Ama fetal eko yapmam gerekiyormus mutlaka.docente yaptırılan fetal eko ve sonuc temiz sukurler olsun. Doktor değiştireyim dedim bu defada hem suyu fazla hem bagirsak genislemesi var dedi. Detayli istedi radyologu kabul etmedi perinatoloji uzmani baktı ve hersey yine normal elhamdülillah. Aglamakli gecen gunler dua dua dua. Simdi ise normal görünüyor bebek dogunca gorecegiz saglikli sihhatli insallah. 32 ye kadar geldik Rabbim nasip eyle
Benim de 1/18 çıktı inşallah benim de öyle olur allahım çok zormuş.Genetik test yaptiriyor musun peki ?için rahatlar en azindan.benim ablamin gorumcesinin 1/13çikti hiçbir şey de yaptirmadi çocuk sağlikli oldu .seninki çok yüksek değil detayli yaptirdin mi orda da belli olur saglikli mi degil mi .down sendromu olanlarda kalplerinde parlaklik fln oluyor hareketleri az oluyor detaylida görüyor doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?