ense kalinligi ve ikili test yuksek lutfen basina gelen yazsin

Bundan tam 8 ay önce yaşadıklarınızı yaşamış biri olarak eminim hepinizin bebegi saglıkla dogacak eminim. Rabbim hepinizin yanında olsun inşallah. Birbirinize dua edin bol bol çünkü kulun kula ettiği dua kabul olurmuş. Rabbim hayırla saglıkla bebeklerinizi kucagımıza almayı nasip etsin.

Sadece test mi yuksek canim yoksa ultrasonda gorunen ense kalinligi falan var mi merak ettim
3 lu test1/103 kalpte parlaklik vardi kafaolcusu usgde 4 hafta geriden geliyordu. Kan dolasiminda sorun vardi daha soft marker belirtilerin cogu vardi. Ama kizim downlu dogmadi. Kafamiz hala kucuk suan sadece takip ediliyor ve 9 aylikk oldu bile. :) insallah hepiniz saglikla alirsiniz evlatlarinizi kucaginiza.

Amin amin amin.....Rabbim saglicakla versin bizede insallah.sekiz aydir kabustayim bunun bir sinav oldugunu biliyorum ve şükür ediyorum. O gun insallah bayrami yasatacak Rabbim Benim ve benim gibilere insallah

Ben gulsumhoca sifremi unuttum ve bende yeni bir hesap aldim.bebegimiz oldu su an 2 aylik cok sukur Rabbime saglikli sihhatli bir oglan oldu.sarilik oldu ve 4gun fototerapi gordu o kadar elhamdülillah. Hikayeyi sonlandirmak icin yazdim buraya sağlıcakla kalin

Çok sevindim gülsümhoca Rabbim sağlıklı olarak büyütmeyi nasip etsin bidaha da göstermesin böyle sıkıntılar inş Allah'a emanet olun

benim bebegimin de ense kalinligi 4.5 mm cikti bu durumda olup bebegi saglikli olan var mi kafayi yiyecegim ya

Amin amin amin.....Rabbim saglicakla versin bizede insallah.sekiz aydir kabustayim bunun bir sinav oldugunu biliyorum ve şükür ediyorum. O gun insallah bayrami yasatacak Rabbim Benim ve benim gibilere insallah

Merhaba sizin adiniza sevindim 34.haftada bana bagirsak genislemesi var denildi sizin surec nasil ilerledi

Son durumun nedir arkadaşım kaçıncı haftada 4,5cıktı?benım 12.haftada 4,5olculdü .aynı durumdayız son durum nedir bi umut arıyorum cvs işlemi yapılacak bana .bebegın umarım sağlıkla doğmuştur

Feyzen merhabalar ben de benzer bi süreçten gecıyorum ense kalınlığı 4,5 ölçüldü .son durumun ne oldu ?umarım yavrunu sağlıkla kucağına almışsındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…