- 29 Ocak 2017
- 355
- 77
- 103
- 39
- Konu Sahibi Beyza _123
-
Sagol cnm ama cok zor biliyormusun sizde dua edin inşallah bir sorun cikmazBir bilgim yok canim cok gecmis olsun uzulme demeye geldim , benim bir kuzenim var di kiza dowun sendrlu dediler ensesi kaldin filen dediler 2liside sorunluydu ama kiz sapa saglam dogdu ve sinifinda okulunda 1. Allah a sigin ve dua et canim
Merhaba, başka bir doktora daha görünmenizi tavsiye ederim..Arkadaslar 11 hafta 4 günlük hamileyim bugun ultrasonda ense kalınlığı 7.4 cıktı ve bebegimin sırt kısmında ödem oluşmuş kan verdim ikili test icin yarın çıkacak cok kötüyüm ağlamaktan helâk oldum bu şekilde olup bebeği sağlık li doğan varmı
Ay canim ya Allah im insalah saglikla kucaginiza verir uzulmeyin lutfen dua edin daga belli bir seyde yok keske baska dr a da gorunseydinizSagol cnm ama cok zor biliyormusun sizde dua edin inşallah bir sorun cikmaz
Cnm bnm bütün testlerim 2 li 4 lü riskli çıktı ama şükür bişey Yk.Hic kimse yokmu bu şekilde bilgi verecek
Merhaba geç gördüm yazdığını günlerdir bende bu konuyu araştırıyorum, Perşembe günü Amniyosentez yapıldı sonuç için bekliyoruz. Ama doktorum da dahil bi çok kişiden bu şekilde çok sonuçlar alıp ense kalınlığından hiç birşey çıkmadığını görmüşler. İyisini de düşün kötüsünü de yanlız kalma, insan tek kalınca oku oku düşün daha beter oluyor. Bu süreçte elimizden birşey gelmiyo, hamile olduğunu unutma bebeğin seninle onun açısından hiç birşey değişmedi, yardımcı olabileceğim herşeyde yazabilirsinArkadaslar 11 hafta 4 günlük hamileyim bugun ultrasonda ense kalınlığı 7.4 cıktı ve bebegimin sırt kısmında ödem oluşmuş kan verdim ikili test icin yarın çıkacak cok kötüyüm ağlamaktan helâk oldum bu şekilde olup bebeği sağlık li doğan varmı
Bir de aslında şöyle bir durum var bunları bende Pazartesi öğrendiğimden bu yana araştırıyorum 5 ayrı doktorla görüştüm hepsi 5 üzeri ölçtü ve şunu söyledi bütün bu testlerin sonu nifty dna harmony vs hepsinin sonu Amniyosenteze çıkar ilk başta düşük ihtimali çok küçük olsada bunu yaptırmak en iyisidir diye, bu test bizim bu haftalarımızda çocukta kromozom anomalisi olup olmadığına bakar ama çocukta kromozom dışında bir anomali de olabilir ve bunu 20. Haftada görebiliriz yani ense kalınlığı sadece kromozom anomalisi değil böbrek kalp ve beyin gibi organlardaki sorunu da gösterir yani bununla birlikte 3 ihtimal var 1 bebek tamamen sağlıklı olabilir 2 bebekte bir kromozom anomalisi olabilir down ve diğer sendromlar yada bebekte organlarda bir problem olabilir ki bunun için yine 20. Haftayı beklemek gerekir çünkü zaman tam olarak doğru şekilde bu haftalarda sonuç verir. İkimiz ve birçok anne adayı için bu 3 halden biri inşallah hiç birşey çıkmaz bebeklerimizde malesef bu şuanda tam olarak imtihanımız dilerim bu kadarla kalır ve karar vermek durumunda kalmayız Allah hakkımızda hayırlı olanı versinMerhaba geç gördüm yazdığını günlerdir bende bu konuyu araştırıyorum, Perşembe günü Amniyosentez yapıldı sonuç için bekliyoruz. Ama doktorum da dahil bi çok kişiden bu şekilde çok sonuçlar alıp ense kalınlığından hiç birşey çıkmadığını görmüşler. İyisini de düşün kötüsünü de yanlız kalma, insan tek kalınca oku oku düşün daha beter oluyor. Bu süreçte elimizden birşey gelmiyo, hamile olduğunu unutma bebeğin seninle onun açısından hiç birşey değişmedi, yardımcı olabileceğim herşeyde yazabilirsin
Sagol cnm Allah razi olsun bugun baska bir doktora gittim iki gun once ense kalınlığı 7.4 ken bugün 11 olmuş ensesi basini geçmiş ve saglikli degil senin karnindada durabilir doğumnoluncada yaşamaz dedi cok kötüyüm aglamaktan baska birsey yapmıyorum pazartesi alınacak buyuk ihtimal buda bizim imtihanimiz ne diyelimBir de aslında şöyle bir durum var bunları bende Pazartesi öğrendiğimden bu yana araştırıyorum 5 ayrı doktorla görüştüm hepsi 5 üzeri ölçtü ve şunu söyledi bütün bu testlerin sonu nifty dna harmony vs hepsinin sonu Amniyosenteze çıkar ilk başta düşük ihtimali çok küçük olsada bunu yaptırmak en iyisidir diye, bu test bizim bu haftalarımızda çocukta kromozom anomalisi olup olmadığına bakar ama çocukta kromozom dışında bir anomali de olabilir ve bunu 20. Haftada görebiliriz yani ense kalınlığı sadece kromozom anomalisi değil böbrek kalp ve beyin gibi organlardaki sorunu da gösterir yani bununla birlikte 3 ihtimal var 1 bebek tamamen sağlıklı olabilir 2 bebekte bir kromozom anomalisi olabilir down ve diğer sendromlar yada bebekte organlarda bir problem olabilir ki bunun için yine 20. Haftayı beklemek gerekir çünkü zaman tam olarak doğru şekilde bu haftalarda sonuç verir. İkimiz ve birçok anne adayı için bu 3 halden biri inşallah hiç birşey çıkmaz bebeklerimizde malesef bu şuanda tam olarak imtihanımız dilerim bu kadarla kalır ve karar vermek durumunda kalmayız Allah hakkımızda hayırlı olanı versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?