- 29 Ocak 2017
- 355
- 77
- 103
- 39
- Konu Sahibi Beyza _123
-
Sagol cnm ama sonuç iyi degil alinacak pazartesiAy canim ya Allah im insalah saglikla kucaginiza verir uzulmeyin lutfen dua edin daga belli bir seyde yok keske baska dr a da gorunseydiniz
Ahh ya kıyamam vallahi çok üzüldüm şuanda, benimde başladı yine yaşlar gözümde çok zor çok o kadar iyi anlıyorum ki neler çekiyorum 5 gündür. Allahım sana çokça sabır versin dayanma gücü versin bu da geçicek bu meleğin olucak sonra mis kokulu Yen’i evlatların olucak inşallahSagol cnm Allah razi olsun bugun baska bir doktora gittim iki gun once ense kalınlığı 7.4 ken bugün 11 olmuş ensesi basini geçmiş ve saglikli degil senin karnindada durabilir doğumnoluncada yaşamaz dedi cok kötüyüm aglamaktan baska birsey yapmıyorum pazartesi alınacak buyuk ihtimal buda bizim imtihanimiz ne diyelim
Insallah cnm cok zormusAhh ya kıyamam vallahi çok üzüldüm şuanda, benimde başladı yine yaşlar gözümde çok zor çok o kadar iyi anlıyorum ki neler çekiyorum 5 gündür. Allahım sana çokça sabır versin dayanma gücü versin bu da geçicek bu meleğin olucak sonra mis kokulu Yen’i evlatların olucak inşallah
Inan ki yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum Allah kimseye yasatmasinInsallah cnm cok zormus
Evet haklısıniniz öyle bir durumda degil zaten yasama ihtimali yuzde 10 anne karnindada doğduğu zamanda her an kalbi durabilir isin dini boyutunuda düşünüyoruz bekleniyor takip altında ne desek boş rabbim bir karar kıldı sağlıklı hayırlı ise nasip etsin artık ne düşünüp ne diyecegimi bilmiyorumbenim de yiğenime down sendromu dediler biz üzülmedik çünki Rabbim onu yazmış bizim alnımıza biz onu o şekilde kabullendik doğumunu dört gözle bekledik ve doğalı 1 hafta oldu şuan down sendromlu evet am bir görseniz yumak gibi böyle bir tatlılık yok.sağlıklı derler engelli olur engelli derler sağlıklı olur sizde ağlayıp sızlanmayı bırakın sonuç her ne olursa olsun her türlüsüne kendinizi alıştırın gelen Allahtan geliyor
Kadınlar kulübüne yazdığım ilk mesajım...Allah hepimizin yavrularına sağlıkla bu dünyaya gözlerini açmayı ve hayırlı uzun bir ömür yaşamayı nasip etsin inşAllah...bizim de 12 haftalık kontrolümüzde 4,5mm ölçüldü ense kalınlığı,2 gün sonra gittiğimiz perinayolog 6,5 mm olarak ölçtü ve aldırma gibi bi niyetimiz olmadığı için testlerin çok anlamlı olmayacağını söyledi...içim yangın yeri gibi,sürekli bişeyler okuyarak teselli arıyorum kendime,bebeğimin sağlıkla doğması için dua ediyorum devamlı ama umutsuzluğa düştüğüm anlarda yine başa sarıyorum...desteğinize ihtiyacım var
Bir de aslında şöyle bir durum var bunları bende Pazartesi öğrendiğimden bu yana araştırıyorum 5 ayrı doktorla görüştüm hepsi 5 üzeri ölçtü ve şunu söyledi bütün bu testlerin sonu nifty dna harmony vs hepsinin sonu Amniyosenteze çıkar ilk başta düşük ihtimali çok küçük olsada bunu yaptırmak en iyisidir diye, bu test bizim bu haftalarımızda çocukta kromozom anomalisi olup olmadığına bakar ama çocukta kromozom dışında bir anomali de olabilir ve bunu 20. Haftada görebiliriz yani ense kalınlığı sadece kromozom anomalisi değil böbrek kalp ve beyin gibi organlardaki sorunu da gösterir yani bununla birlikte 3 ihtimal var 1 bebek tamamen sağlıklı olabilir 2 bebekte bir kromozom anomalisi olabilir down ve diğer sendromlar yada bebekte organlarda bir problem olabilir ki bunun için yine 20. Haftayı beklemek gerekir çünkü zaman tam olarak doğru şekilde bu haftalarda sonuç verir. İkimiz ve birçok anne adayı için bu 3 halden biri inşallah hiç birşey çıkmaz bebeklerimizde malesef bu şuanda tam olarak imtihanımız dilerim bu kadarla kalır ve karar vermek durumunda kalmayız Allah hakkımızda hayırlı olanı versin
Sizinki ile hemen hemen aynı haftalarda doktorum tarafından yapılan ölçümlerde sizinkine yakın bir değer ölçüldü benim beneğimde de...Hemen bir perinatologa yönlendirildim,orda yapılan ölçüm de değer daha da yüksekti...Aldırma gibi bir düşüncem olmadığı için herhangi bir test yaptırmayı da kabul etmedim..şimdi 20. Haftadayız ve önümüzdeki günlerde ayrıntılı ultrasona gireceğim...Şu an hissettiklerinizi çok iyi anlıyorum,inşAllah bu mübarek günde Rabbim hepimizin evlatlarına sağlıkla dünyaya gelmeyi nasip eder...merhaba 11+1 haftalık ense kalınlığı 4.1 cıktı ödem oluşmuş lütfen yorum yapar mısınız sizler ne yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?