Ense kalinligi

Ahh ya kıyamam vallahi çok üzüldüm şuanda, benimde başladı yine yaşlar gözümde çok zor çok o kadar iyi anlıyorum ki neler çekiyorum 5 gündür. Allahım sana çokça sabır versin dayanma gücü versin bu da geçicek bu meleğin olucak sonra mis kokulu Yen’i evlatların olucak inşallah

Insallah cnm cok zormus

benim de yiğenime down sendromu dediler biz üzülmedik çünki Rabbim onu yazmış bizim alnımıza biz onu o şekilde kabullendik doğumunu dört gözle bekledik ve doğalı 1 hafta oldu şuan down sendromlu evet am bir görseniz yumak gibi böyle bir tatlılık yok.sağlıklı derler engelli olur engelli derler sağlıklı olur sizde ağlayıp sızlanmayı bırakın sonuç her ne olursa olsun her türlüsüne kendinizi alıştırın gelen Allahtan geliyor

Evet haklısıniniz öyle bir durumda degil zaten yasama ihtimali yuzde 10 anne karnindada doğduğu zamanda her an kalbi durabilir isin dini boyutunuda düşünüyoruz bekleniyor takip altında ne desek boş rabbim bir karar kıldı sağlıklı hayırlı ise nasip etsin artık ne düşünüp ne diyecegimi bilmiyorum

Kistik higroma ve ödem teşhisi koyuldu ve gunden güne ense kalınlığı artıyor hergün 1 mm biraz daha bekleyim dedi doktorumuz ve hergun ne olacak diye canım içim yana yana bekliyorum Rabbim e hamd olsun her şey ondan ne diyeyim imtihanımizi kolay getirsin

Benim bebegimde de 5 mm cikti gecen cuma cvs yapuldi sonuclar cikmadi beklemedeyim cok iyi anliyorum seni doktorlar butun kotu olumsuzluklari soyluyorlar yuzde 95 dogru sonuc diyolar

Kadınlar kulübüne yazdığım ilk mesajım...Allah hepimizin yavrularına sağlıkla bu dünyaya gözlerini açmayı ve hayırlı uzun bir ömür yaşamayı nasip etsin inşAllah...bizim de 12 haftalık kontrolümüzde 4,5mm ölçüldü ense kalınlığı,2 gün sonra gittiğimiz perinayolog 6,5 mm olarak ölçtü ve aldırma gibi bi niyetimiz olmadığı için testlerin çok anlamlı olmayacağını söyledi...içim yangın yeri gibi,sürekli bişeyler okuyarak teselli arıyorum kendime,bebeğimin sağlıkla doğması için dua ediyorum devamlı ama umutsuzluğa düştüğüm anlarda yine başa sarıyorum...desteğinize ihtiyacım var

Cok gecmis.olsun ins bisey yoktur benimkide kalin cvs yapildi aciklanmadi sonic bebegim 15 haftalik oldu arkadaslarim cinsiyeylerjni ogrendi hep ben daha bebegim.saglikli mi onu bile bilmiyorum sabir sabreg koti dusunme

cok gecmis olsun. dualarım sizinle yavrunuzla. guzel haberinizi okumak dilegiyle,
sevgiler.

merhaba ftm,

neden 20. hafta demisler? 16. haftadan sonra yapılsa olmuyor mu? saglıkla guzel sonuclarınızı bekliyoruz, amin dualarınıza.

merhaba 11+1 haftalık ense kalınlığı 4.1 cıktı ödem oluşmuş lütfen yorum yapar mısınız sizler ne yaptınız

merhaba 11+1 haftalık ense kalınlığı 4.1 cıktı ödem oluşmuş lütfen yorum yapar mısınız sizler ne yaptınız
Sizinki ile hemen hemen aynı haftalarda doktorum tarafından yapılan ölçümlerde sizinkine yakın bir değer ölçüldü benim beneğimde de...Hemen bir perinatologa yönlendirildim,orda yapılan ölçüm de değer daha da yüksekti...Aldırma gibi bir düşüncem olmadığı için herhangi bir test yaptırmayı da kabul etmedim..şimdi 20. Haftadayız ve önümüzdeki günlerde ayrıntılı ultrasona gireceğim...Şu an hissettiklerinizi çok iyi anlıyorum,inşAllah bu mübarek günde Rabbim hepimizin evlatlarına sağlıkla dünyaya gelmeyi nasip eder...

Ben benegimk kaybettim 11 haftada 3.7 cikti 17 haftaya kadar surdi hamilelik bebek oljmcul.iskelet displazisi teshisi kaondu heyet topladi bebegin yasam fonk.yoktu ciger olusmamis cuveymis her an kalbi durma tehliskesi vardi ins siz benim yasadiklarimi yasamazsiniz normal dogumla 18 haftalik.dogim yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…