Ense kalinligi

Ben biyopsi yaptirdim cvs temiz gelmistik kromozom.bozuklugu yoktu ense kalinliginin neden buymusoglum gitti 180 garm.dogdu doktorların dedikleri gibi bor anomalisi vardi doguma kadar dayanmaz dediler seni zehirliyo dediler bor tane daha cocugum oldugu icin doguma icin verdim allahim affetsin 3 hafta oldu atlatamadim oglumun mwzari bile var allahim evlat acisi yasatmasin

Neoldu bebeginiz

Ne oldu bebeginiz

Cannim ne yaptin bebegin ne durumda umarim guzelnhaberler veririsn

Amn
Amniyosentez sonucunuz ne cikti iyi haberler insallaj

Bebeginiz ne durumda ne yaptiniz ???

Bebeginiz ne durumda ne yaptiniz ???
Şu an 24.haftamızdayız...Ayrıntılı ultrasondan sonra herhangi bir test yaptırmayacağımı netleştirmiştim zaten kafamda...Teslim oldum Rabbime doğumu bekliyorum hayırla inşAllah...dualarınızı bekliyorum,ben de bu sıkıntı ya da başka sıkıntıları olan tüm anne adaylarına dua ediyorum inşaAllah...

Allah yardimcin olsun canim bbebegini sana bagislasin rabbim dualarim seninle biz vazgectik yavrumuzdan senvazgecme ne guzel... su anki durum nasil peki bebekte

Şu an 24. Haftayız ve ben artık hareketlerini çok net hissediyorum Haftaya doktor kontrolüne gideceğim inşAllah,ayrıntılı ultrasonda organlarında bir sıkıntı görülmedi çok şükür ki,gelişimi de haftasına uygun olarak ilerliyor...Allahım inşAllah tez zamanda size de güzel haberler almayı nasip etsin,kaybettiğiniz bebeğiniz de cennetinde sizinle olsun inşAllah

Allah razi olsun amin insallah sizin adiniza da cokccok sevindim rabbim bebeginizi size bagislasin ben hareket hissetmek ne onu bile bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…