:18:MRB
Tüp bebek yöntemi ile ikiz gebelik yaşıyorum çok şükür lakin 13 haftamda rahim ağzına yakın olan bebekde ensefalosel denilen bi hastalık çıktı akın yüksele dahi gittim kararları net onlar artı kendi doktorum dahil bebeğin kalbini durdurmak istediler bunun riski diğer bebekle beraber düşük de olabilir dediler ben müsade etmedim yapılmasına rabbim hakkımda hayırlısını versin dedim razı geldimm şu an 18 haftam bitmek üzere 2 hafta önce şiddetli kanama başladı çok şükür durdular şimdi adetimin son günleri imiş gibi devam ediyo yatıyorum çoğunlukla tabiki kanama ikiz gebeliklerde olurmuş bebek rahim ağzına yakın durdurduğu için VARMI BAŞINA BÖLE BİŞEY GELEN MÜMKÜNSE MUTLU SONLA BİTMİŞ OLSUN SONU...
arkadaşlar mrb bende 14 haftalık hamileyken benim bebeğimdede ensefolosel dediler hiç bi şekilde doğmaz karnımda ölürmüş eğer doğarsada hem zihinsel hem bedensel olurmuş en ünlü prof. gittim o bile kesinlikle yaşamaz dedi ve gebeği sonlandırdılarrrr... çok üzülüyorum hala aklımdan içimden çıkmıo(((
Cnm maalesef ikinci bebegimide kaybettim 2 kezde tup bebek yaptirdik yinede sonuc negatif hala cocuk sahibi olamadim.kromozom analizi yaptirdik ve bende genetik bir bozukluk cikti kismet artik
bende 15 haftalik hamileyim simdi bugun ogrendim ensefalosel aldrmam lazimmis ya anne karninda olur dedi yada dogunca yasamaz dedi ilk bebegim hidrosefaliydi onu aldrdim ikinci bebegim saglam dogdu 3. bebegim iste bu napicam bilemiyorum nasil kiyarim ben bebklerime cok uzulyorum napicam bilmiorumBenim de bebegime 12 haftada ensefalosel teshisi konuldu.en agir dereceli dediler yasamasi imkansiz aldirmam gerekdigi soylenildi ben kiyamadim 16 haftamda gitdim en son bu sefer de beraberinde spina bifida da goruldu Allahin bir sinavi bu cok zor bir surec Allah tum bu durumda olanlarin yardimcisi olsun
canim ne yaptin bana cevap yazarmsn bebegini aldin mi bende ayni durumdayim 15 haftaligim kiyamyorum yasiyo mu bebegin canim yazarsan sevinirimBenim bebegime de ensefolasel teshisi koyuldu yaninda bide non immun hidropsta var.. cok kotuyum aldir diolar bana ama ben kiyamiyorum21 haftalik olduk icimde kipir kipir
Cok gec gördum cnm kusuruma bakma emi.. bebegim öldü karnimda tam teshis konulamadı suni sanci ile dogum yaptim.. sen ne durumdasin umarim bebegin iyidircanim ne yaptin bana cevap yazarmsn bebegini aldin mi bende ayni durumdayim 15 haftaligim kiyamyorum yasiyo mu bebegin canim yazarsan sevinirim
bebegimi 15 haftalik kaybettim malesef cook zor rabbim sabir versin sanada cok uzuldum suan seni cok iyi anliorum canimcanim ne yaptin bana cevap yazarmsn bebegini aldin mi bende ayni durumdayim 15 haftaligim kiyamyorum yasiyo mu bebegin canim yazarsan sevinirim
bende ayni kaybettim bebegimi pataloji bir suru sey yapildi teshis konulamadi banada suni sanci verdiler 22 agustosta kaybettim suan iyiyim yine gebelik dusunyorum inofolic diye bi ilac verdi doktrm hamile kalmadan folik asit kullanmak sart kromozon analizi yaptrtik esimle ben bi sorun yok ama neden bebeklerim hastalikli oluyo anlam veremiyorum rabbimin takdiri dmk boyleymis seninde basin saolsun cok uzuldum rabbim dusmanima yasatmasin cok zor bisey..Cok gec gördum cnm kusuruma bakma emi.. bebegim öldü karnimda tam teshis konulamadı suni sanci ile dogum yaptim.. sen ne durumdasin umarim bebegin iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?