Ensefalosel

canim basin saolsun ensefaloselmiydi bebegin seninde rabbim sabir versin uzulme cok sukur benimde bi oglum var 19 aylik allah onlari bagislasin insallah bizlere

canim basin saolsun ensefaloselmiydi bebegin seninde rabbim sabir versin uzulme cok sukur benimde bi oglum var 19 aylik allah onlari bagislasin insallah bizlere
Selam canim cok sagol Tesekkur ederim evet daha onceki mesajda yazmisdim ensefaloselliydi yasayamaz demisdiler ama ben devam karari almisdim Rabbimden gelene razi olmusdum gunah oldugu icin kiyamamisdim
Senin de bebegin ogleydi sanirsam yazmisdin buraya devam.ediyormu ne yaptin
RABBIM kimseyi evladiyla sinamasin.Herkesin bizimde ogluslarimizi korusun insaAllah herkese saglikli salih bebisler versin

Affedersin canim yazdiklarini okumadan cevaplamisim zaten yazmissin karninda oldgnu Rabbim sanada sabir versin en kisa hayirli vakitte yuzunu guldursun insaAllah
Bu arada ilk adetimi oldum 40 daha yeni cikti yakin zamanda folikasite baslayacagim cunku sebep sadece o oldugu gozukuyo

saol canim allah razi olsun. folik asit mutlaka kullan benim doktorum inofolic diye toz folik asit verdi folbiol dan daha iyi gunde iki defa icyorum hemde hamile kalmaya yardimci oluyo kromozomlari yumurtaliklari onaryo dedi doktor iki aydr kullanyorum ben yani oncesinden uc ay fln kullanmana gerek yok dedi doktr korkma dedi bana hic o gebeligi unut dedi ama hic aklimdan cikmio ki nasil unutayim

Mrb çok olmuş ama bebeğinizi aldırdınız mı paylaşırmısınz son durumunuzu bidaha yaşadınızmı aynızolayı

Canım merhaba
En son 2015 de yazmışsınız.
Daha sonra gebe kalıp sağlıklı doğum yaptınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…