slm kıslar duyduğuma göre entele otu acayip uzatıyomuş saçları deneyen varmı ???
evet denedim... ve saçlarımı yaktı koparttı attı.
boyadan yıpranmış ve uzaması biraz yavaşlamış saçlarıma hem biraz bakım yapayım istedim hem de sağlıklı bir şekilde uzasınlar istedim. internette dolaşırken de bu otu buldum. memnun olanlar vardı ve ben de denemek istedim. birkaç sefer denememden sonra bir baktım ki saçlarım uçlarından bırak kopmayı akıyor resmen. uzun olmasını istediğim saçlarım bir baktım ki daha da kısalmışlar. ama suç yine bende. o kadar zehirlidir, eline eldiven giymeden sürme, kaynattığın kabı at deniyor. e sen de düşünsene eline bile zarar veren şey kafana, saçına vermeyecek mi??
söylemem o ki ben yaptım siz yapmayın...
hc nin saç uzaması için yağı var bak onu kullanabilirsin. ben denedim öyle söylendiği gibi mucizeler yaratmıyor evet ama en azından bakım yapıyor. herhangi bir zararını da görmedim. yumuşacık yaptı ve uzaması normale döndü.
merhaba kızlar bende kullanmak istiyorum entele otunu saçım uzamıyor bitürlü fakat 4 aylık bebeğim var emiyor.zehirli dmeişsiniz ya bebeğime bi sakıncası olur mu ?
Yaa benimde döküyor. Napıcam bilmiyorum. Başta daha fazla döküyordu gerçeği, şimdi daha az. Aktara sordum "Saçlarımı çok fazla döküyor", "Sağlıksız saç tellerini döker ama yenisi hemen çıkar" dedi. Napıcam yaaaevet denedim... ve saçlarımı yaktı koparttı attı.
boyadan yıpranmış ve uzaması biraz yavaşlamış saçlarıma hem biraz bakım yapayım istedim hem de sağlıklı bir şekilde uzasınlar istedim. internette dolaşırken de bu otu buldum. memnun olanlar vardı ve ben de denemek istedim. birkaç sefer denememden sonra bir baktım ki saçlarım uçlarından bırak kopmayı akıyor resmen. uzun olmasını istediğim saçlarım bir baktım ki daha da kısalmışlar. ama suç yine bende. o kadar zehirlidir, eline eldiven giymeden sürme, kaynattığın kabı at deniyor. e sen de düşünsene eline bile zarar veren şey kafana, saçına vermeyecek mi??
söylemem o ki ben yaptım siz yapmayın...
hc nin saç uzaması için yağı var bak onu kullanabilirsin. ben denedim öyle söylendiği gibi mucizeler yaratmıyor evet ama en azından bakım yapıyor. herhangi bir zararını da görmedim. yumuşacık yaptı ve uzaması normale döndü.
kepek oluşumunu engeller normalde. suyla kaynattığın için olabilir. su değmeyecek bu otaMeraba ben ilk defa entele aldim. Cezvede 4/3 su ile doldurup kaynatim icine bepanthane badem yagi hint yagini koydum sacimi yikayip diplere surdum poset geciri fon yapmadan beklettim ve bir saat sonra yikadimmm Ve illk kullanimimdan sonra sacim da cik dökülme cansizlik ve kepek olustu ne yapmam lazim kullanmaya devam yoksa birakmam mi lazim acaba ve de fonile kurutmadan olurmu cvb verilirse sevinurim
iki günde bir bunu hazırlamak hem yorucu hep çok masraflı.ve bu kadar çok karışım birbirinin etkisini kırar. karışımlar en fazla 4 farklı malzemeyle olmalıMerhaba entele zehirli bir ot çok dikkat et. Bence kullanmayı da bırak. Saçlarına bakım için saf vitaminlerle kür yapabilirsin. Özellikle B3, B5 ve saf Evitamini çok işe yarıyor. Kükürt ve arginine de saç için asıl faydalı maddeler. Entele otu tam bir efsane. Sana bir kaç tane kür öneriyim bence onları dene.Hem sağlıklı hem de zehirsiz
"Saç uzatma kürü sulu çözelti
1 yemek kaşığı su
1/4 çay kaşığı ascorbic acid (c vitamini)
1/4 çay kaşığı b5 vitamini ( d-panthenol)
1/4 çay kaşığı niacinamid (b3 vitamini)
1/4 çay kaşığı biosulfur (suda çözünebilen kükürt)
Saç uzatmada kullanacağınız bu çözeltiyi bir cam tabakta hazırlayıp saç diplerinize sürüyorsunuz. Çözeltinin günlük hazırlanması lazım c vitamini çabuk bozunan bir madde, sulandırıldığı an kullanılması lazım.
Saç uzatma kürü yağlı karışım
30 ml hint yağı
30 ml kara üzüm çekirdeği yağı
30 ml jojoba yağı 20 ml avokado yağı
10 ml biberiye yağı
10 ml lavanta yağı
10 ml e vitamini
1 çay kaşığı çinko oksit
1 gr kristal menthol
Yağ karışımını bir seferde hazırlayabilirsiniz, spreyli bir şişeye koymanız avantajınıza olur. Ancak her kullanımdan önce iyice çalkalayın zira çinko oksit dibe çökmüş olur, iyice çalkalayıp karışmasını sağlayın.
Sulu karışımı kafanıza sürdükten 15 dakika kadar sonra yağlı karışımı saç derinize sürüp sabah duş alın. Bu ürünleri sadece saç diplerinize sürmeniz gerekiyor. 2 günde bir uygulamanız lazım bu kürü, sonuçlarına ise inanamayacaksınız "
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?