enteresan bakış açısı, siz ne düşünürsünüz?

Cemile77

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2018
98
166
23
Her zaman insanoğlu şaşırtıyor, hiç beklemediğiniz biri belki de beklemeliyiz, öyle bişi söylüyor ki sorguluyorsunuz, insanları, hayatı vs..
Konuya giriyorum, 3 yakın arkadaşdık bi zaman, üzüntüyü de paylaşırdık, keyifli anları da, hayatın içinde olanı, bizden yaşça büyük olanında sorunları vardı zamanında eşiyle, boşanmadan kaç kez döndüğünü duydum.. anlattı ..fakat şimdi yaşları da olgun olan bu çiftimiz enerjilerle aile dizilimi vs. Spiritüel şeylerle uğraşıp boktan evliliklerini bi zamanlar düzlüğe çıkarmışlar vs.. hayırlısı tabi herkes mutlu olsun..
diğer arkadaşımız da travmatik boşanma süreci yaşıyor ve bu süreçte spiritüel arkadaşımız ne arama ne sorma, öyle whatsup birkaç yazmış, benle de bi anda Nirvana’ya ulaşan spiritüel kişilik iletişimi kesti...
Haliyle biz de merak ettik neden diye. Cevabı spiritüel arkadaşın efendim; biz kocamla enerjilerle aile dizilimiyle uğraşıyoruz, hayatımızda negatif olaylar yaşayan ve boşananlarla iletişimde kalmak istemiyoruz, bu enerjiyi çekmekten korkuyoruz bla bla bla....
Ne düşünelim?
Kadın haklı, hayatında sorun kaynağı olarak negatif muhabbetler istemiyo, negatif enerji ona da sirayet eder bulaşıcı falan gibi görüyo,onun tercihi o
zaman biz de mutlu olduğumuz şeyleri paylaşalım vs..
Kadın arkadaşlıktan nasibini almamış bencil biri, bak işte zor zamanlar da dost düşman belli...
bu arada en son bana misafirdi, geldi evimi mutluluğumu gördü bu arada o dönem de ben iyiyim, bi gün üzücü bişi yaşadım, paylaşmak için aradım o zaten konuyu anlamış bana geçmiş olsun bile demedi bulaşır filan diye herhalde :)

İnsanlar değişir. O yolunu seçmiş bende onu hayatımdan çıkartırdım. Ayrıca Abartı geldi ama çok küçük bir kısmını haklı buldum. Sürekli enerji düşüren, sürekli olumsuz konuşan kişileri hayattan çıkartmak lazım.

Cok surmez bu tarz iliskisi olanlarin gostermelik mutlulugu.yakin zamanda yine donus yapar size merak etmeyin.o zaman da aynisini sizde ona yapin.boyleleri ancak o dilden anlar.

Yillar once isyerinde 3 kiz beraber calisirdik bayagi da samimi arkadas olmustuk.yedigimiz ictigimiz ayri gitmezdi.ailelerimizden bile fazla goruyoduk cunku birbirimizi.neyse bizden yasca buyuk olan (buyuk derken 2-3yas ancak) nisanlandi.bi garip tavirlara girdi konusmuyo bizle falan ki ozel sektorde calisiyoruz nerdeyse gunde 10 saat birlikteyiz yani.sorduk hayirdir bisey mi oldu niye tavirlarin degisti diye.ben artik nisanli bi kizim sizinle ayni katagoride degiliz dedi.tabi biz iki arkadas sok.bi sure sonra nisanlisini birakip baskasina kacti falan.bize telefonlar edip aglamalar vs.valla hiic umrumuzda bile olmadi.biraz uzun oldu ama sizinkinin de sonu boyle olacak kesinlikle..

Boş beleş enerjilerle vs uğraşsın. Önce siz çıkarmalıydınız aslında, böyle şeylerle uğraşanlardan huylanıyorum ben. Antin kuntin işler bana göre.
Puanım 2. Yorum ayrıca.

Öyle olsa bu yaşam koçları filan niye her türden insanlarla çalışsın ki?Büyük saçmalamış.Ve bu tür spiritüel olayları,rutinleri vs. tadında bırakmak gerek bence öbür türlü kafayı sıyırırlar tam olur.

Her zaman insanoğlu şaşırtıyor, hiç beklemediğiniz biri belki de beklemeliyiz, öyle bişi söylüyor ki sorguluyorsunuz, insanları, hayatı vs..
Konuya giriyorum, 3 yakın arkadaşdık bi zaman, üzüntüyü de paylaşırdık, keyifli anları da, hayatın içinde olanı, bizden yaşça büyük olanında sorunları vardı zamanında eşiyle, boşanmadan kaç kez döndüğünü duydum.. anlattı ..fakat şimdi yaşları da olgun olan bu çiftimiz enerjilerle aile dizilimi vs. Spiritüel şeylerle uğraşıp boktan evliliklerini bi zamanlar düzlüğe çıkarmışlar vs.. hayırlısı tabi herkes mutlu olsun..
diğer arkadaşımız da travmatik boşanma süreci yaşıyor ve bu süreçte spiritüel arkadaşımız ne arama ne sorma, öyle whatsup birkaç yazmış, benle de bi anda Nirvana’ya ulaşan spiritüel kişilik iletişimi kesti...
Haliyle biz de merak ettik neden diye. Cevabı spiritüel arkadaşın efendim; biz kocamla enerjilerle aile dizilimiyle uğraşıyoruz, hayatımızda negatif olaylar yaşayan ve boşananlarla iletişimde kalmak istemiyoruz, bu enerjiyi çekmekten korkuyoruz bla bla bla....
Ne düşünelim?
Kadın haklı, hayatında sorun kaynağı olarak negatif muhabbetler istemiyo, negatif enerji ona da sirayet eder bulaşıcı falan gibi görüyo,onun tercihi o
Kadın arkadaşlıktan nasibini almamış bencil biri, bak işte zor zamanlar da dost düşman belli...
bu arada en son bana misafirdi, geldi evimi mutluluğumu gördü bu arada o dönem de ben iyiyim, bi gün üzücü bişi yaşadım, paylaşmak için aradım o zaten konuyu anlamış bana geçmiş olsun bile demedi bulaşır filan diye herhalde :)
Negatıf enerjı çok etkiliyor.Şöyle anlatayım işyerınde bi arkadasım vardı hep olumsuz hep dedıkodu hep offff şu hayatımıza bak insanlar ne hayatlar yaşıyor şöylede böylede.Sende etkılenıosun.Hayatını degıstırmış olabılır.Herkesın kendı hayatı boşverın.

Ne düşünelim?

Uzak durun bu tiplerden insan değiller çünkü

Bu şekilde anlatınca çok haklı görünüyorsunuz fakat acaba sürekli boşanma dert sohbetleri yapıyorsanızda sıkılmış olabilir ..benim de enerji emici bir annem var hep dert hep sıkıntı evet başımızdan güzel şeyler geçmedi fakat bir baktım ben antidepresanlara başlamışım mutsuzum iflas etmişiz iki çocuk ama derdim onlar yapılacak bir şey var mı yok bana anlatmayın dedim bir süre başardı ben kendime geldim ilaçları bıraktım işi yolla koymaya başladım enerjim yükseldi o an anladımki insanın annesi bile olsa enerji emen insanlardan uzak durmakta fayda var buarada ben spiturel felan anlamam yaşam deneyimim bunu gösterdi..bence siz 3 arkadaş ayrılın inanın hayatınız yoluna girecek..çünkü ya biriniz bir kaçınız enerji emici olabilirsiniz..ruh emici gibi oldu ama denemekte fayda bar:))

Arkadasiniz sizinle gorusmek istemiyor , bahane bulamamis sacmalamis
Spirutelizimin dogasinda sevgi vardir , spirituelizm sayesinde dunyanin dort bir kosesinde arkadaslarim var , amerikadaki arkadaslarimla ki yuzlerini bile gormedim 7/24 yazisip dertlesiyorum
Dedigim gibi olay tamamen sizi hayatindan cikarmak , bahsne olarak da bunu sunmus

Onları pembiş enerji çemberlerinde bırakıp hayatınıza devam edin bence

Kötü enerji istemediğim için ben de gündemden vs uzak dururum fakat arkadaşlarımın dertlerinde de onları yalnız bırakmam.
Bu saçmalık.

Spirituelligi cok yanlis anlamis demekki :KK53:

Bu kadar profesyonellerle çalışıp da kendilerini korumayı ogrenememisler mi enerji konusunda...çünkü hep pembe insanlar cikmayacak ki karşısina
Bahane diyorum ben...umrunuzda bile olmasın aman

Enerjiyi yanlis yorumlamis. Ona kötülügü dokunanlari silmesi gerekiyor. Sen ona deki sen kalbimi kirdigin icin güzel enerjini yiktin. Muhtemelen onun hala derdi var ve dert dinlemek istemiyor. Enerji bahane.

Bu tip şeylerle hobi anlamında uğraşmak yeterli.
İçine daldıkça insanlar böyle sapıtıyorlar işte.
Allah akıl fikir versib uzak durun.
Yapay mutluluğu ile başbaşa kalsın.

Back
X