enteresan bi durumum var galiba?

psikolojik değil
ancak tercih yada alışkanlık meselesi dir
bu zamanla sende alışkanlık yapmış olabileceği gibi
yüce kitabımız KURAN ı okuyorsan da burdan kalma bir alışkanlık ta olabilir
kuranı okuyorum ama türkçeden, ordan bi alışkanlık olacağını sanmıyorum. sanırım üşengeçliği alışkanlığa çevirmiş beynim

kızlar kafaya takılacak bi durum mu bilmiyorum ama uzun zamandır kendimde farkettiğim bişey var. internette araştırma yapayım dedim ama pek bişi bulamadım. dedim kk bayanlarının elbet bi bilgisi vardır.
şimdi; ben elime kitap dergi gazete ne geçse hep son sayfadan başlıyorum okumaya. mesela şuan okuduğum bi kitap var illa elime ilk aldığımda son sayfaları okuyorum, sonra konuyu anlayamacağım için ilk sayfaya dönüyorum. kasa defterinde bişey arayacağım son sayfadan başlıyorum, anket dolduracaktım dün son sorudan başladım, uzun uzun yazılar okumayı sevmiyorum normalde, forumda farkettim ki açılan uzun konuları son paragraftan okumaya başlıyorum. bu psikolojik bişi mi acaba?
hahah kız bende hep kitapta öyle yaparım bi 5 altı sayfa sondan okurum sonra başa geçerim benimki merak artı heycanlanıp çabuk bitirme derdi :D

Ben son sayfadan degil de goz gezdirme yontemiyle okuyorum o daha fena bence yani aslinda okumuyorum goz gezdiriyorum ama hepsini goruyorum. :KK70::KK70::KK70:

Esim de son sayfadan okur her zaman. Herhalde psikolojik canim :KK66:

Sabirsizsiniz
Bende bazen bazı sayfalari okumaya usenirim
En arkalara ortalara fln bakarim
Belki oralarda ilginç bilgiler vardir diye

benzer harfleri yazarken ve okurken karıştırıyor musunuz ? örneğin m ve n gibi ? okurken sayı veya harfler yer değiştiriyor ya da anlamsızca hareket ediyor gibi geliyor mu ? bir de son soru örneğin bir topu size doğru fırlattıklarında onu sorunsuzca tutup tekrar geri fırlatabilmek gibi küçük el becerilerinde sıkıntı yaşıyor musunuz ?

Sabırsızsınız. Okuyacağınız şeyin sonunda emeğinize değecek bir şey olup olmadığını merak ediyorsunuz. Ben polisiye dizi veya film seyrederken önce katili öğrenir rahat ederim. Bazen seyretmekten vazgeçerim. :KK45:

Butun yorumlari okudum cunku ayni durum bende de var. Sebebini bilmiyorum elime ne alsam direkt son sayfalara gidiyorum sonra ordan geri geri.. roman olsa hadi sonunu merak ettigimden diyelim, gazerenin derginin son sayfasinda ne geziyorum acaba? Cozemedim. Sanirim eger goz atmaya baslardan baslarsam hic bitmeyecek gibi geliyor.

Back
X