enteresan fikirler arıyorum

Barbi03

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2008
1.072
6
0
Afyon
sevgilimle aynı şehirde okuyoruz yaklaşık 1.5aydır hergün beraberiz ama ben artık daha farklı yapabilecek aktivitelerde bulunmak istiyorum fikirlerinizi bekliyorumşakkıdı

anlamadım canım ya ????
sevgilindenmi sıkıldın???
bulunduğun şehirdenmi??
pek enteresan fikir sunamayız bu durumda
bizlerde amuda kalkıp takla atmıyoruz
sinemaya git .tiyatro külüplerine üye ol
yada sevgilinle bir parka oturup gelen geçen arabaları sayın :)))))şaka yaptım alınma sakın
folklöre gidebilirsin..bak ben bekarken sıkıldığımda gidip kayıt oldum çok eğlenceli
kafada dağıtıyorsun ..
hangi adımı ne zaman atıcam die düşünürken zaman geçiyor...
aklıma başka bişey gelmiyor walla:))))

sevgilimden sıkılmadım yanlış anlasılmasın ben yapacak farklı şeyler istiyorum sadece hepsi buuu ayrıca folklör iyi fikir aslında

dans kursuna gidin bence fırsatınız varsa.mesela latin dansları.şahsen ben sevgili bulduğumda tutcam yakasından götürcem.

tabi kültürümüzü öğreniyoruz onun sayesinde ..ayrıca ben çocuk tiyatrosunda oyunculukta yaptım şans eseri...drama dersleri alabilirsin...grupla çok eğlenceli oluyor....bunuda düşün derim ..bazen mevsimsel olarakta insan yaptığı hiç birşeyden haz etmiyor...gelip geçiçi bir durumda olabilir..sıkma canını derim ..oke..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…