- 8 Mart 2019
- 2.963
- 4.113
- 133
- 38
Benim çevremde olup hastaneden istenip vermeyen var malesef. O yüzden bu mesaj bana kendimi iyi hissettirdi :)Aynen inanır mısınız kan vermek çok önemli bişey miş bunu öğrendik bu süreçte eşime dedim sen korona olup atlatsan kesinlikle kan vereceksin biz yaşadık başkaları yaşamasın doğuran kadınlar kan veremiyor bu mesela çok değişik
Hayır sanki organ nakli yapıyorlar umarım öyle kişileri kana muhtaç kalır..Benim çevremde olup hastaneden istenip vermeyen var malesef. O yüzden bu mesaj bana kendimi iyi hissettirdi :)
Entübe de, amin insallahAmin entübe de mi yoksa acil bölümünde mi Allah babalarımızı bize bağışlasın yokluklarını göstermesin
Zor bir süreç babam da atlattı insan bilmediği bir şehirde gibi bilmediğin bir hastalık. Allah şifa versin herkeseBu Mesaj içimi ısıttı böyle yardımları görünce yaşam doluyorum
bizimki de bir gun iyi bir gun kotu dun cikaracaklari bobreklerinde sorun var diyip cikarmadilarBaşlarda iyi diyorlardı sonra gittikçe kötü oldu tüm ciğerini kapladı hastaneye yatışı yapıldı sonra yemek yemiyorken yemeye başladı ama nefes darlığı başladı öyle olunca hemen yoğun bakıma alınacak dediler sonra bi saat geçmeden entübeye alıp uyuttular herşey çok hızlı oldu
Seher baban nasıl oldu bugunMerabalar arkadaşlar babam entübeye aldılar koronadan dolayı durumu ciddi kan plazması birinci yaptılar ikincisini bekliyorlar şuan sizde aynı durumu yaşayan var mı öyle olup iyileşenler var mı??
Babam öldüSeher baban nasıl oldu bugun
Ahh arkadaşım başın sağolsun ne desem bilemiyorum Allah sabır versin mekanı cennet olsun inşallahBabam öldü, kalbi artık dayanmadı soluk alma cihazından sadece nefes alabiliyordu son gün
Allah razı olsun kızlar çok zor bir durum 8 gün entübe de kalan babanı görememek sonra sadece kefenlerken görmek dokunmaya izin bile verilmiyor sadece camın arkasında gördümAllah rahmet eylesin ışıklarda uyusun
Basiniz sagolsun. Allah rahmet eylesin ve sizlere sabir versin.
Ahh arkadaşım başın sağolsun ne desem bilemiyorum Allah sabır versin mekanı cennet olsun inşallah
Allah razı olsun kızlar çok zor bir durum 8 gün entübe de kalan babanı görememek sonra sadece kefenlerken görmek dokunmaya izin bile verilmiyor sadece camın arkasında gördümAllah rahmet eylesin ışıklarda uyusun
Beddua etmeyin yinede...Başınız saolsun çok üzüldümHayır sanki organ nakli yapıyorlar umarım öyle kişileri kana muhtaç kalır..
Cok uzuldum basiniz sagolsun,Allah mekanini cennet etsinBabam öldü, kalbi artık dayanmadı soluk alma cihazından sadece nefes alabiliyordu son gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?