Tüp Bebek Merkezleri Enver Kurt'a giden umut yolcuları

arzum86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2008
850
0
96
İstanbul
Hadi kızlar enver kurta gidenler bu topikte toplanalım tedavimizi neler yaşadıgımızı paylaşalım önce ben başlıyim 1kaç ay sonra 3.tedavime başlıcam tabi enver beyle 2deneme yaptık ikisindede hamile kaldım dondurulmuşlarla ama kaybettim bebeklerimi nedeni ise eşimde kromozon bozuklulugu çıktı 6.ve 14. kromozonlarında translokasyon 3.denememizde pgt yapılıcak şuan prob bekliyoruz inş. biran önce gelir ve tedaviye başlarız hadi kızlar enver beye giden arkadaşlar paylaşımlarınızı bekliyoruma.s.

canım selam hayırlı olsun yeni topic.......... inşallah enver kurtla başlayacağımız bu uzun süreç son olur......... allah hepimize yardım etsin......... herşeyin hayırlısı

simgecim canım çok sağol ...inş. canım inş. bu sefer herşey çok güzel olur meleklerimize kavuşuruz :Saruboceq:

kadiköyy şifayamıı gidiyorsunnn?????umut tüpdeykenn ona giden çok vardıı şimdi enver bey ordan ayrılmışş herkes ulun beye gidiyorr bende dahil.....
tedavinn hayırlıı olsunn canımm....

yani enver beyin pabucu dama atıldı......... bizde mi öyle yapsaydık ne arzum ne dersin........ ama ben enver hocaya çok güveniyorum canım....... inşallah fiyat konusunda da anlaşırsak hiç sorun kalmayacak

yani enver beyin pabucu dama atıldı......... bizde mi öyle yapsaydık ne arzum ne dersin........ ama ben enver hocaya çok güveniyorum canım....... inşallah fiyat konusunda da anlaşırsak hiç sorun kalmayacak

kadiköyy şifayamıı gidiyorsunnn?????umut tüpdeykenn ona giden çok vardıı şimdi enver bey ordan ayrılmışş herkes ulun beye gidiyorr bende dahil.....
tedavinn hayırlıı olsunn canımm....
evet canımm şifaya başlıcam 1-2ay içesinde inş. bende önce kararsız kaldım canım ama enver beye çok güveniyorum çok kötü şeyler yaşadık biz bazı arkadaşlar bilir hep onun destegiyle çok kısa sürede atlattık umut tüp gerçekten iyi ama benim dr. hamileliğimde bile enver beydi buarada canım seninde tedavin hayırlı olsun

simgecim canım senle ben varız galiba ne olmuş böle enver beye atılmış atılmış pabucu dama şaka biyana biliyosun beni nasıl güvendiimi sende benim gibisin zzaten canım inş. fiyatdada anlaşırsınız enver hocayla tedaviye başlarsın hakkımızda hayırlısı olsun artık

merhaba kızlar bende varım enver beye çok güveniyoruz tabiki önce allahın izniyle şu fiyat konusuna gelirsek 4 milyar +ilaçlarda dahil ben konuştum ayrıca benim bi akrabam orda dün yumurtalarını toplattın oda dr envere gidiyo çok temiz ve özel odan var diyo istediğin gibi dinleniyosun rahatlık ta bu süreçte çok önemli bi faktör illaki:CüvCüv::Saruboceq:

arzum ben sana henüz özel mesaj gönderemiyorum :çok üzgünüm:benim şuan anlatıcağım bi durum yok 3 gün sonra iğne verecek galiba mikroenjeksiyon uygulanacakmış hayırlısı ile inş her birimiş için:Saruboceq:

Ben de Enver bey' in umut yolcularından biriyim. Sizlere enerji vereceğini düşünerek yazmak istedim. Önce allah sonra Enver Bey' in sayesinde nur topu gibi bir kızımız var. sekiz aylık dünya tatlısı melek kızım..... Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah.

aylardır netten takip ediyodum enver bey i tam gitmeye karar verdim umut tan ayrılmış aradım taradım buldum şimdi başladık bakalım enver bey le hayırlısı inşallah....

caanım hoşgeldina.s. mesaj sayın az ondan olabilirmi canım hadi ignelere başlıyosun microenjeksiyon olucan hepimiz aynı işlem canım hakkımızda hayırlısı olsun:Saruboceq:

canım allah bagışlasın melek kızını rabbim bizlerede nasip etsin iyki ugradın böyle meleklerine kavuşanları duymak insana güçveriyo umut oluyo

aylardır netten takip ediyodum enver bey i tam gitmeye karar verdim umut tan ayrılmış aradım taradım buldum şimdi başladık bakalım enver bey le hayırlısı inşallah....
canım hayırlı olsun tedavin bende umuttan ayrıldıgını duyunca yapıştım telefona o nereye biz oraya dedik gittik peşinden hakkımızda hayırlısı olsun canım senin kaçıncı denemen?

Bende önümüzdeki ay hem Enver Bey'in yeni merkezine hem de eski merkezle tekrar görüşmeye gideceğim.O kadar kararsızım ki anlatamam.Olumsuz sonucu aldığımda sonuçtan çok Enver Bey'in merkezden ayrılmasına üzülmüştüm.Kadıköy Şifa içinde çok iyi şeyler duyuyorum.Sanırım bu işler reklam işi birazda.Eski merkez altın çağını yaşıyor çünkü.Şifa da yılların şifası.....Ne dersiniz?

canım merhaba bende enver beyin ayrıldıgını şifaya geçtiğini duyunca napıcagımı şaşırmıştım ama gidip görüşünce kafamdaki soru işaretleri kayboldu enver beye gerçekten çok güveniyoruz şartlarda bize uygun gelince devam kararı aldık bencede reklam işi canım çevrede duyduklarımı yazim eurofertil için seda sayandaki doktor (merkez) enver bey(umut tüp)(derya baykal da çıkan ) +teksen bey ,aytuğ bey diye bu liste devam ediyo :)) canım şifa için herkes iyi şeyler söylüyo bide enver beyde orda ben oyumu şifaya kullanıyorumkaydirigubbakcemile3

sağol arzum86....Bana da öyle geliyor ama bu benim 7. transferim olacak.O yüzden ince eleyip sık dokumam gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…