Tüp Bebek Merkezleri Enver Kurt'a giden umut yolcuları

arzucum merhaba
güzel bir haberle geldim sana
yüce rabbim yine bana bir mucize gönderdi hamileymişim.
şuanda 7 haftalık oldum.
canım çok sevindim çok güzel haber bu çok :sm_cool:
tebrik ederim canım mucizen seni bu sefer hiç bırakmaz:Saruboceq:
ay çok sevindim ya keseyi kalp atışını duydunmu
hadi güzel haberlerini bekliyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

SAĞOL CNM EVET KESEYİ DE GÖRDÜK KALP ATIŞINI DA GÖRDÜ DR.BİZE DİNLETMEDİ DAHA HENÜZ SANIRIM KÜÇÜK OLDUĞUNDAN.
İNŞ.RABBİM SONUNA KADAR GİTMEYİ NASİP EDER SAĞSALİM.
BİZ DE ŞOK İÇİNDEYİZ.
İNŞ.TÜM BEKLEYENLERİN KUCAKLARI DOLSUN.
SEVGİLER.opuyorumnanaktan

canım benim ya çok sevindim
ne güzel manş.keseyide kalp atışıda görünmüş meleginin
çok sevindim senin adına ya darısı inş. bizlere :Saruboceq:

arkadaşlar bende enver beyde başladım.ama benim sorunm farklı.rezervde yumurta yok.kontrollere gidiyorum.inşş. çıkar yumoşlar.ben enver beyi hep istedim.kısmet bu günlereymiş artık.

Merhabalar arkadaşlar,

Dr. Enver Bey ile ilgili birçok yazı okudum. Benimde başka bir doktorla bu ay aşılamam vardı. Fakat yumoşlar büyümediği için iptal edildi. Evim ve işime gittiğim hastanede uzak olduğu için bende Enver Bey'e gitmeye karar verdim. İnşallah hayırlısı olur hepimiz için.

Merhaba arkadaşlar,
Yakın zamanda Enver Bey'e tedaviye giden yok mu acaba? Benim tedavim hala başlayamadı. İlk aşılamam iptal olmuştu yumurtalar büyümediği için. Sonrasında da 2 ay oldu hala adet görmedim. Bekliyorum. Enver Bey'e tedaviye başlayanlar varsa takip etmek istiyorum.
İnşallah tedavilerimiz olumlu sonuçlanır.
Sevgiler.

Önce Rabbimin, sonra sevgili doktorum Enver Kurt'un sayesinde şu anda hamileyim.
Çok şükür beni onunla buluşturana. Allah ondan razı olsun. Pazartesi inşallah keseyi görmeye gideceğiz. Rabbim bu yolda uğraş veren tüm anneleri babaları meleklerine kavuştursun inşallah.
Dua ile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…