Tüp Bebek Merkezleri Enver Kurt'a giden umut yolcuları

canım benide biliyorsun allah razı olsun ondan çok kötü günler geçirdik hep onun sayesinde atlattık yeniden tedaviye başlama umudum oldu yoksa hayata küsmüştüm hamile kalmak bile istemiyodum

çok haklısın cnmcım rabbim yardımcımız olsun inşallah bizlerde önce rtabbim sonra onun emkeleri ile meleklerimize kavuşucaz inşallah...

reyhan gittinmi cnmcım yazmadın inşallah rabbim bizlerede teez zamnada sağlıkla ve hayırlısı ile kucağımıza alacağımız evlat hamileliği nasip eder inşallah...

nurtiii canım inşallah darısı bizlerinde başına 1kaç ay sonra inş. bizde duyururuz burdan hamişiz diye

inş canım darısı sizin ve tüm candan istiyenlerin başına ben hala olayın şokundayım inanamıyorum değişik bi şey yani tüm güzel dilekleriniz için teşekür ediyorum arkadaşlarım :Saruboceq:

arzucum probtan hala haber yokmu umuttüp bebekten aramadılarmı hala ya nasıl böle haber verilmiyor anlamıyorum ?ne dediler sana niye bi türlü net bi cvp vermiyorlar anlayamadım gitti bi türlü?

nurtiii canım inşallah darısı bizlerinde başına 1kaç ay sonra inş. bizde duyururuz burdan hamişiz diye

reyhan gittinmi cnmcım yazmadın inşallah rabbim bizlerede teez zamnada sağlıkla ve hayırlısı ile kucağımıza alacağımız evlat hamileliği nasip eder inşallah...

evt canım işim vardı inş sizede nasip eder de sizde burdan hamileyim diye duyurursunuz allah yardımcınız olsun canım :Saruboceq:

arzucum probtan hala haber yokmu umuttüp bebekten aramadılarmı hala ya nasıl böle haber verilmiyor anlamıyorum ?ne dediler sana niye bi türlü net bi cvp vermiyorlar anlayamadım gitti bi türlü?
valla canım bende anlamadım bi terslik var kasımdan beri bekliyorum yogunluk var diyip duruyolar

yahu ne yoğunluğu yağ tüp kuyruğumu varmış sanki eski zamnalarda olduğu gibi bir türlü anlamadım...ne yoğunluğu varmış millet porb için yarışmı yapıyormuş?

canım hamilemisin çok sevindim tebrik ederima.s.

canım denedim ama olmuyo ayrıca ne var ki bunda anlamadım ben başkaların yerine koyarak bu bilgiyi verdim ayrıca enver bey den herkez yararlansın o mükemmel biri bu bilginin faydalı olduğunu sanıyorum hoşçakalın...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…