canım benide biliyorsun allah razı olsun ondan çok kötü günler geçirdik hep onun sayesinde atlattık yeniden tedaviye başlama umudum oldu yoksa hayata küsmüştüm hamile kalmak bile istemiyodumnasıl enver bey çok işin ehli süper bi doktor kızlar siz ne düşünüyorsunuz ben onun sayseinde depresyondan çıktım meleğime kavuşacağım günü sabirsizlıkla bekliyorum önce rabbim sonra doktorum enver kurt....
canım benim probtan haber yok kaç aydır bekletiyolar aradım bu sabah biz size dönücez dediler bekliyorumcnmcım senin umuttan prob siparişin vardı ne oldu hala haber yokmu umuttan bu konuda ?
nurtiii canım inşallah darısı bizlerinde başına 1kaç ay sonra inş. bizde duyururuz burdan hamişiz diye
nurtiii canım inşallah darısı bizlerinde başına 1kaç ay sonra inş. bizde duyururuz burdan hamişiz diye
reyhan gittinmi cnmcım yazmadın inşallah rabbim bizlerede teez zamnada sağlıkla ve hayırlısı ile kucağımıza alacağımız evlat hamileliği nasip eder inşallah...
valla canım bende anlamadım bi terslik var kasımdan beri bekliyorum yogunluk var diyip duruyolararzucum probtan hala haber yokmu umuttüp bebekten aramadılarmı hala ya nasıl böle haber verilmiyor anlamıyorum ?ne dediler sana niye bi türlü net bi cvp vermiyorlar anlayamadım gitti bi türlü?
canım hamilemisin çok sevindim tebrik ederima.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?