Tüp Bebek Merkezleri Enver Kurt'a giden umut yolcuları

sağol canım ben inanıyorum ben güçlü oldugum onun için çaba emek harcadıgım sürece olucak ama daha zamanı var demekki allah hepimizin yardımcısı olsun bu yolda

selam kızlar nerelerdesiniz yahuopuyorumnanaktan topik iyice boş kalmış ozi - boncuk-ceylin-nurti huhu nerelerdesiniz klava: ben işe başladım pek nete giremiyorum zaten kimsede bişey yazmamış herkese ii pazarlar

ARZUM yazdıklarınızı okudum senini için üzüldüm bende yaşadım 2 defa erken doğumla 3 bebeğimi kaybettim(biri ikizdi)dediğin gibi zamanı var demekki bende tüp bebek yaptırdımm sabırlaa bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallahh

teşekkürler destegin için "minikmeryem" çok zor allahım kimseye yaşatmasın:Saruboceq: inş. en kısa sürede meleklerimizi kucagımıza alırız:Saruboceq: senin kaçıncı denemen?

slm kızlar nasılsınız bakalım
minikmeryem sende enver beyin hastasımısın?hakkında hayırlısı olsun inşallah
arzucum cnmcım çok sevindim senin adına hadi yeni işin hayırlı olsun çok öpt görüşmek üzere...

slm kızlar ben geldim ne zamndır giremiyorum. arzucum işin hayırlı uğurlu olsun senin adına sevindim
beni soracack olursanız iyiyim bebeğimin büyümesini bebeğimin büyümesini bekliyorum çok iyi durumda 7+3 günlük allah hepinizin yüzüne güler inşallah bende sağlıkla kucağıma alacağım günü sayıyorum herkese kolaylıklar gelsin....

a. s canım çok sağol valla okadar ii geliyoki çalışmak :lepi: canım bende seni merak ediyodum manş. melegine hergeçen gün dahada büyüyecek annesi arada ugra topike olurmu opuyorumnanaktan

ozicim canım benim çok sağol opuyorumnanaktan pek nete giremiyorum ama olsun arada çaktırmadan bakıyorum sizlere

slm arzumcuğum yeni gördüm kaç gündür girmiyodum nete ben hş kliniğe gidiyorumm.4. denemem 2 si oldu 2 .tutmadı öyle senin kaçıncı....

selam selam opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanben geldim kızlar kimsecikler yok yinee napıyosunuz nerelerdesiniz
boncuk melegin ne alemde kaç haftalık oldu hiç haber vermiyosun amaklava:
oziciiim canımmm napıyosun görüşemiyoz yazışamıyoz
minikmeryem canım benim 4.denemem olucak 3tedaviyi geride bıraktık inş. sonuncu tedavimiz olur hepimizin
buarada kızlar ben temmuzda tedaviye başlayabilirim :lepi: enver bey 3adet sonrası gel dedi ya bana 1.yi oldum temmuzda bi gidim enver beyle görüşim herşey yolundaysa başlıyim diyorum bakalım inş. herşey busefer daha ii olur :Saruboceq:
buarada ADAM'cım enver bey kadıköy şifada

selamlar herkese. arzucum bebiş iyi de ben çok kötüyüm miğde bulnatısı baş dönmesinden ayağa kalkacak halim yok yatıyorum sürekli 9. haftayı bügün bitiriyorum iki ay bitti üçüde bitirseydim rahatlayacağım biraz.
temmuzda tedaviye başlıyormuşsun hakkında hayırlısı olsun canım umarım bu sefer işler çok yolunda gider. ben ara ara giriyorum neyse kendine ii bak öptüm byee:)

Selammmm ben geldimmmopuyorumnanaktan
boncukcum canım manş. bebişine büyüyo canım 1ay sonra inş. migde bulantıların baş dönmen geçer doktorlar genelde sabah kalkmadan kraker galete gibi bişeyler atıştır der dene faydasını görüyosun inş. bende temmuzda başlıcam tabi enver bey ne dicek bakalım inş. herşey yolundadır ve başlarım bol bol dua et bizlere olurmu kendine ve bebişine ii bak ara ara ugra

selam kızlar nasılsınız
daha dün gibi boncukcum 9 haftalık maşallah bebişne darısı başımıza olsun inşllah
sen nasılsın arzucum işin nasıl gidiyor rabbim nişallah tez zamanda meleklerimize kavuşmamızı nasip etsin inşallah...

ozicim canımopuyorumnanaktan iyiyim ben iş ii gidiyo alıştım artık arada yoruluyorum iş ev arasında ama olsun sen napıyosun nasılsın?

slm kızlar ben geldim kimseler yok sanırım yine bende gün sayıyorum 3 ü bitiriyoruz bebşimle 16 haziranda ikili teste gidiyorum inşallah herşey iyi gider bebişimin bir sorunu yoktur sizler neler yapıyorsunuz bakalım.. arzucum işe kendini kaptırdın sanırım temmuza da az kaldı

selam ben geldim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan uzun zamandır yoktum yogunum buaralar da
boncukcum canım manş. bebişine büyüyo yakında cinsiyetinide ögrenirsin meleginin allahın izniyle ikili testinde sorun çıkmaz takma kafana
buarada belki ben temmuzda tedaviye başlamıyabilirim eşim eylül gibi başlayalım diyo biraz dinlen yoruldun falan diyo bakalım hangimizin dediği olcak hakkımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…