Tüp Bebek Merkezleri Enver Kurt'a giden umut yolcuları

arzucum hakkında hayırlısı olsun inşallah sende en kısa zamanda kavuşursun bebeğine tedaviye başlayınca heber ver mutlaka ..

arzucum hakkında hayırlısı olsun inşallah sende en kısa zamanda kavuşursun bebeğine tedaviye başlayınca heber ver mutlaka ..
boncukcum sağol canım inş. en kısa zamanda kavuşurum melegime dua et bizlere olurmu sen naptın ikili test yaptırdınmı migde bulantıların falan geçtimi

yaptırdım canım dün doktora gittim ultursonla inceledi ense kalınlığına falan baktı şimdilik bir sorun yok dedi kan verdim pazartsi de onun sonucu çıkacakmış ona göre bilgi verecekler.inşallah herşey iyi çıkar cinsiyetini sordum göstermiyor dedi tahminde bulunanam çünkü o pozisyonda değil dedi. belli olsaydı ona göre hazırlık yapacağımda alamıyorum hiçbirşey zemuszemus :kedi:

boncukcum canım manş. bebişine inş. sonuçlarda güzel çıkmıştır:Saruboceq: alışveriş heyecanı başlamış sende insan dayanamıyo dimi inş. bidahaki kont. gösterir cinsiyetini melegin

slmlar kimse takılmıyor bakıyorumda artık topiğe benim bebişin test sonuçları tertemiz çıktı. teyzeleri darısı hepinizin başına olsun haftaya cuma da cinsiyetini öğrencez bakalım

slmlar kimse takılmıyor bakıyorumda artık topiğe benim bebişin test sonuçları tertemiz çıktı. teyzeleri darısı hepinizin başına olsun haftaya cuma da cinsiyetini öğrencez bakalım
slm canım test sonuçlarınız çıkmış sevindim boncukcum cumayada cinsiyet ögreniliyo oh manşallah ne güzel haberler böyle darısı inş. bizlere bol bol dua et bizlerede opuyorumnanaktan

boncukcum maşallah demek 14 haftalık oldun rabbim sağsalim kucağına alacağın günleride nasip etsin inşllah bizihabersiz bırakma emi...rabbime emanet olun

kızlar kandiliniz mübarek olsun eskisi gibi pek nete giremiyorum kardeşimin dügünü var işe gidip gel - düğün koşuşturmacası derken vakit kalmıyo kendinize ii bakın banada dua etmeyi unutmayın buarada boncukcum kızınmı oluyorrr pembiş bişeyler koymuşsun

slm kızlar ben geldim arzucum haberlerini bekliyorum meraktayım :) biz kızımla çok iyiyiz teyzeleri herkesi kocaman öptükkk

kesinlikle sana katılıyorum. ben bu kadar ilgisiz hasta psikolojisinden hic anlamayan birini daha gormedim. sıksıtıgı zamanda cok rahat kacamak cevaplar verip seni sorularınla basbasa bırakıyor. tedavinin en basından beri bastan savma bir yontem uygulandı. tedavi boyunca bi dedigi bi dedigini tutmayan kendi icinde celisen cevaplar aldım. maddi manevi ciddi yıprandım. elimdeki testlere bile guvenemiyorum. simdi kılı kırk yarıyorum.

canım en kötüsüde sanırım sorduğun sorulara karşılık alamaman ve dediğini gibi sorularla başbaşa kalman ben hala bir merkez seçmedim hala beklemedeyim

canım en kötüsüde sanırım sorduğun sorulara karşılık alamaman ve dediğini gibi sorularla başbaşa kalman ben hala bir merkez seçmedim hala beklemedeyim

ben haftasonu baska bi doktora gittim. bir kac doktor daha var onlarla da gorusecegim.ondan sonra karar vereceğim.

sende sorun neydi?

uzun bir aradan sonra merhabalar
boncuk maşallah büyümüş bebişin,allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin.
Arzucum seninle de görüşemedik ne zamandır işe başlamışsın çok sevindim.
Ben de yakında enver beyi ziyaret edicem,bakalım hayırlısı..

selam kızlar nasılsınızopuyorumnanaktan
ceylincim hoşgeldin nezamandır ugramıyodun topiğe (sanki ben çok ugruyorumdakaydirigubbakcemile3) evet çalışıyorum canım özlemişim çalışmayı sen napıyosun tedaviye başlıyosun galiba hadi şimdiden hayırlı olsun

selam arzucum doğrusun bayağıdır bakmadım işler yoğun falan hem uzak kalmak daha iyi diye düşündüm forumlardan..
çok sevindim çalıştığına senin için de hayırlısı olsun,evet bir kaç güne adet bekliyorum sonra enver bey'le görüşüp karar vericez.
Sen neler yaptın başka?

selam,

ben bu aralar bayağı merkez merkez dolastım. bruksel ya da amerikan hastanesi arasında kaldım. ikisinden birini sececegim. insallah sende bu arada bir kara vermissindir.

çok sagol canım opuyorumnanaktan bana çok ii geldi çalışmak düşünmeye fırsatım olmadı (tedaviyi-yaşadıklarımı ) olumsuz şeyleri unutturdu bana sıfırdan güçlü olarak başlıcam
gelişmelerden haberdar et olurmu ii haftasonlarıııopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

arzucum merhaba
güzel bir haberle geldim sana
yüce rabbim yine bana bir mucize gönderdi hamileymişim.
şuanda 7 haftalık oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…