boncukcum sağol canım inş. en kısa zamanda kavuşurum melegime dua et bizlere olurmu sen naptın ikili test yaptırdınmı migde bulantıların falan geçtimiarzucum hakkında hayırlısı olsun inşallah sende en kısa zamanda kavuşursun bebeğine tedaviye başlayınca heber ver mutlaka ..
slm canım test sonuçlarınız çıkmış sevindim boncukcum cumayada cinsiyet ögreniliyo oh manşallahslmlar kimse takılmıyor bakıyorumda artık topiğe benim bebişin test sonuçları tertemiz çıktı. teyzeleri darısı hepinizin başına olsun haftaya cuma da cinsiyetini öğrencez bakalım
enver bey ve kadıköy şifa hakkında hep keşke hep keşkelerle hatırlayacağım keşke enver bey ile tanışmasaydım keşke kadıköy şifaya gitmeseydim keşke.... keşke...... keşkeler ne paramı geri getiriyor nede manevi yaıkımımı tamir ediyor söylenecek o kadar çok şey var kiiiii
kesinlikle sana katılıyorum. ben bu kadar ilgisiz hasta psikolojisinden hic anlamayan birini daha gormedim. sıksıtıgı zamanda cok rahat kacamak cevaplar verip seni sorularınla basbasa bırakıyor. tedavinin en basından beri bastan savma bir yontem uygulandı. tedavi boyunca bi dedigi bi dedigini tutmayan kendi icinde celisen cevaplar aldım. maddi manevi ciddi yıprandım. elimdeki testlere bile guvenemiyorum. simdi kılı kırk yarıyorum.
canım en kötüsüde sanırım sorduğun sorulara karşılık alamaman ve dediğini gibi sorularla başbaşa kalman ben hala bir merkez seçmedim hala beklemedeyim
selam arzucum doğrusun bayağıdır bakmadım işler yoğun falan hem uzak kalmak daha iyi diye düşündüm forumlardan..selam kızlar nasılsınızopuyorumnanaktan
ceylincim hoşgeldin nezamandır ugramıyodun topiğe (sanki ben çok ugruyorumdakaydirigubbakcemile3) evet çalışıyorum canım özlemişim çalışmayı sen napıyosun tedaviye başlıyosun galiba hadi şimdiden hayırlı olsun
selam,canım en kötüsüde sanırım sorduğun sorulara karşılık alamaman ve dediğini gibi sorularla başbaşa kalman ben hala bir merkez seçmedim hala beklemedeyim
çok sagol canım opuyorumnanaktan bana çok ii geldi çalışmak düşünmeye fırsatım olmadı (tedaviyi-yaşadıklarımı ) olumsuz şeyleri unutturdu bana sıfırdan güçlü olarak başlıcamselam arzucum doğrusun bayağıdır bakmadım işler yoğun falan hem uzak kalmak daha iyi diye düşündüm forumlardan..
çok sevindim çalıştığına senin için de hayırlısı olsun,evet bir kaç güne adet bekliyorum sonra enver bey'le görüşüp karar vericez.
Sen neler yaptın başka?
arzucum merhabaçok sagol canım opuyorumnanaktan bana çok ii geldi çalışmak düşünmeye fırsatım olmadı (tedaviyi-yaşadıklarımı ) olumsuz şeyleri unutturdu bana sıfırdan güçlü olarak başlıcam
gelişmelerden haberdar et olurmu ii haftasonlarıııopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?