Ben yaptırdım temmuzun başında, ilk iki hafta bacaklarım ödemliydi ve ilk birkaç gün kızarık morluklar vardı sanki birileri dövmüş gibi, ilk hafta şort giyemedim, görenler bacaklarına ne oldu diye korkup acıyarak baktı, Yaklaşık 5. Günden sonra ağrısı git gide azalmaya başladı ve en zoru ilk gündü tansiyonum bile oynadı bacaklarımın halini görünce aynada. İşlem yapılınca kalkıp gittim evet işlemden önce baya da lokal anestezik krem sürdüler evet ama gecesi çok fenaydı yatarken çok zorlandım yan dönemedim, oturup kalkarken de hep elimden destek aldım vs ilk günler. Bacaklarımda özellikle o bölgede bir şeyler olduğu belliydi hissiyat olarak da fiziki olarakda. Normalde buz gibi olan bacaklarım sanki orda ateş çıkmış gibi yanıyordu, havaların sıcak olduğu bir zamana denk gelmesi de etkiledi sanırım bir de bana tek seferde 4 tane yaptılar çok selülitim var diye herhalde o da çok gelmiş olabilir belki başkasına tek doz yapılıyordur ve çok etkilemiyordur bilemeyeceğim, şimdi üzerinden bir ay geçti o şişkinlikler ancak indi diyebilirim. Kontrol zamanı geldi ama gitmeye korkuyorum tekrar yapalım diyecek ve çok da pahalı 50 binli rakamlar, Sonuclara gelecek olursak biraz değişim var ama öyle tamamen kaybolma falan söz konusu değil, işlem birkaç kez daha tekrarlanmadan çok mümkün değil gibi benim adıma ama zorlu da geçti biraz tekrar cesaret edemem gibi şu sıra havalar hala çok sıcak. Bana biraz basenimdeki yağı eritmek için liposakşınımsı bir işlem de yaptı ağrılı oldu. Yani bu fiyattan birkaç seans daha gerekecek ise çok da uygulanabilir değil gibi, bilmiyorum, eğer benim gibi çok selülitiniz var ise tek seansta hallolmayacağını ve birkaç doz uygulanması gerekebileceğini ve ağrılı olacağını göz önünde bulundurun. Selülitin en güzel çözümü en baştan hiç selülitinizin olmaması gibi duruyor ve genleriniz ve hiç aralıksız genç yaştan beri spor yapıyor olmak gibi. Bu gibi uygulamalar biraz daha hafif selülitlere daha hızlı çözüm olabilir gibi geldi bana. Ben aynı zamanda glutensiz de beslenmeye başladım yani süreci diyetle ve sporla da destekliyorum. Doktora da dedim bende de etkili olmazsa demek ki kimsede olmaz bu kadar çabayla. Bakalım kontrole gittikten sonra güncellemeleri yazmaya çalışırım unutmaz isem. Ama birkaç seans daha yapalım diyeceğinden adım gibi eminim, sonuc alamadım çünkü yeterince.