Eose kaç ve kirpi serumunu merak edenler..

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Kızlar 5 aydır kullanıyorum.Kirpiklerim normalde az değildi zaten ama gözlerime çok makyaj yaptığımdan silerken çok dökülme oluyordu.Evet yeni kirpik çıkardı ama bana %40 etki etti diyebilirim.Kullanırken aklıma geldikçe badem yağ hint yağı da sürüyordum.Eosenin kullanımı rahat yağ değil de serum olduğu için daha iyi oluyor.Ama ben yüzde ki bütün dikkati göze çekmek için kirpiklere önem veriyorum.Benim gibi başka bir ürün kullanıp daha iyi sonuç alan varsa tavsiyelerini bekliyorum.Aşağıda önceki sonraki fotoları paylaşıyorum..Not:Fotoğrafta kullandığım rimel aynı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Botanikecza sitesinden 50 tl ye alıyorum.100 yazanlar var acaba çakma falan mı benim kullandığım?:) Bu siteden haberi olan var mı??

Botanikecza sitesinden 50 tl ye alıyorum.100 yazanlar var acaba çakma falan mı benim kullandığım?:) Bu siteden haberi olan var mı??
Canım bende aynı yerden aldım ya,20 gün oldu sende değişim ne zaman olmaya başladı kirpiklerimde çok az değişim var sanki

Canım bende aynı yerden aldım ya,20 gün oldu sende değişim ne zaman olmaya başladı kirpiklerimde çok az değişim var sanki
Hemen hemen o vakitler değişim olmuştu ama öyle çok değil genelde üst kirpiklerin çoğaldığı pek belli olmaz altlara bakarak anlaşılır.Benim alttan etki etti ama öyle mucize bişey yok tabii

Yıldızlı fotoğraflar ilk kullandığım 2 ay içinde.Gerisi son 5.ay fotoları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…