zZzlem İNŞALLAH BİR GÜN........ Kayıtlı Üye 28 Şubat 2008 14.729 10 206 Ankara 24 Ağustos 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi zZzlem #1 :lepi:dün döndük tatilden.....kuşadası ephesus prıncess da idik....rüya gibiydii...hiç dönmek istemedim.....herşey mükemmeldi.....tavsiye ederim......:teytey:
:lepi:dün döndük tatilden.....kuşadası ephesus prıncess da idik....rüya gibiydii...hiç dönmek istemedim.....herşey mükemmeldi.....tavsiye ederim......:teytey:
P psoriasis Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2008 1.268 0 156 43 Diğer 26 Ağustos 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi zZzlem #2 Özlemcim gerçekten güzel miydi,bizde kuşadasına gitmek isiyoruz eşimin bir toplantısı var izmirde ordan kuşadasına geçeriz dedik ama ben hala karar veremedim kalacağımız yere
Özlemcim gerçekten güzel miydi,bizde kuşadasına gitmek isiyoruz eşimin bir toplantısı var izmirde ordan kuşadasına geçeriz dedik ama ben hala karar veremedim kalacağımız yere
zZzlem İNŞALLAH BİR GÜN........ Kayıtlı Üye 28 Şubat 2008 14.729 10 206 Ankara 26 Ağustos 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi zZzlem #3 canım biz çok beğendik ve eğlendik.cennet gibi bir yer tavsiye ederim..netten resimlerine bak istersen....
canım biz çok beğendik ve eğlendik.cennet gibi bir yer tavsiye ederim..netten resimlerine bak istersen....