- Konu Sahibi gulcicek61_67
-
kızlardoğum yapalı 4,5 ay oldu. epidural doğum yaptım belimden iğne oldum. ama acısı geçmiyor. bebeğimi bile kucağıma alırken iğne olduğum yer acıyor. ne yapmalıyım..
bende epidural sezeryan oldum bu kadar kolay ve bu kadar rahat bir doğum mu olur..10 kere doğursam yine epidural yaptırırım. yazılanları okudum da iğne yapılan yeri bulamamışlar 3 4 kere denemişler felan. allahtan sakat kalmamışsınız arkadaslar.
doktorum bana epidurali yapanın kadar yapıldığı hastanenin kalitesinin ve şartlarının hijyeniklik vs.. hepsinin son derece önemli olduğunu söyledi. kullandıkları malzeme çok iyi olmadığı zamanlarda baş ağrısı miğde bulantısı oluyor dedi. bende bunların hiç biri olmadı.
çok kolay bir doğum yaptım. 9.30 da ameliyattan çıktım öğlen saat 2 de ayaktaydım. uyuşukluk geçmişti. ne baş ağrısı ne miğde bulantısı ne iğne acısı. dikiş bantım bile ertesi güne açıldı. bence doktor ve hastane önemli bunda
gÜLÇİÇEK 61-67 İğne yeri ağrım benim de çok var ya 4 ay oldu geçmiyo bi türlü..işin ilginci ortopediste gittim o da evet bi kitle gözüküyor ama geçer dedi.. geçen bir şey yok..Benim belimde iğne olduğum 3-4 cm lik yerde bir cisim var gibi geriye ittiremiyorum belimi..senin nasıldı ağrın?sanırım sonradan geçtiğini hiçbir ağrının kalmadığını yazmışsın..Bu ağrıyı benim gibi yaşadığını söyleyen tek kişisin bildiğim.Sen bu ağrının geçmesi için bir tedavi filan yaptın mı?Nasıl kurtuldun bundan beni aydınlatırsan çok çok çok sevinirimmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?