Hayırlı olsun tebrik ederim:) Hastanede çalıştığın için biliyorsundur zaten. Rahatlattın beni teşekkür ederim.Uzun süre hastanede çalıştım, Epidural Doğum olan tüm hastalar memnun kaldıklarını söylediler. Bende şuan 9 haftalık gebeyim umarım rahat bir doğum yaparız.
canım ya gerçekten çok üzüldüm, Allah yardımcın olsun.. Ne desem boş şuanda. İnşallah tekrardan yaşarsın bu mutluluğu her şeyde vardır bir hayır diye bak artık , çok zor bir durum olduğunu tahmin edebiliyorum...Maalesef bebeklerimi kaybettim, işin kötüsü ikiz olduklarını bilmiyorum. Yarın sabah kürtaj olacam. Çok zor bir duygu Rabbim kimseye yaşatmasın çok acı cekiyorum.
canım ya gerçekten çok üzüldüm, Allah yardımcın olsun.. Ne desem boş şuanda. İnşallah tekrardan yaşarsın bu mutluluğu her şeyde vardır bir hayır diye bak artık , çok zor bir durum olduğunu tahmin edebiliyorum...
teşekkür ediyorum aybeniz15 karar vermiş değilim şuan inş kolay bir doğum olur...Mrb. Ben epidural normal dogum yaptim gecen sene subat ayinda. Fakat tum dogum sancilarini cektim. Oysa epidural normal dogum yaparsam sancilari hissetmem sanmistim. Cunku baska epidural normal dogum yapanlar aciyi hissetmediklerini soylemislerdi.bana galiba dozunu az verdiler ıkınamamamdan korktular cunku..hani dancing hissetmeyince ikinamiyorlarmis..ama yine de faydasi oldu, cunku aciyi her ne kadar hissettiysem de, yapmasaydim daha fazla hissedecekmisim, oyle dedi hemsire..kolay dogumlar diliyorum.
genelde ilk hamileliklerde ufak bi kesi yapılırmış bebeğin başı rahat çıksın diye canım içini ferah tut o anda acıyla kasılmayla onu hissetmiyomuşsun bile. sonrasında da bi kaç dikiş tamamdır :)peki alt kısmınızı kesip biçtiler mibirkaç kişiden duydum normal doğumda bebeğin çıktığı yerden kesiyorlarmıs .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?