Doğuma Hazırlık Epidural Normal Doğum Yapanlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bende epıdural normal dusunuyorum kızlar kısa zaman once okmeydanı ozelde epıdural olan yok muuuuu

Off çok zor karar vermek.. Doktorum öneriyor, ama bazıları doktorunun önermediğini söylüyor.. Bilemedim şimdi.. Yurtdışında doğum yapıcam bi de..

Merhaba arkadaslar
Bende normal epidural dogum yapmak istiyorum fakat uygun, iyi bir doktor ve hastane arayisi icerisindeyim.İSTANBUL AVRUPA yakasunda onerebileceginiz iyi bir doktor ve hastane varmi.

benim bu konuda merak ettiğim şey epidural olunca özel hastanelerde artı fiyat çıkarıyolar mı bilen varsa cevaplayabilir mi

benim bu konuda merak ettiğim şey epidural olunca özel hastanelerde artı fiyat çıkarıyolar mı bilen varsa cevaplayabilir mi
cnm benim bu doğumumda epidural için artı 500 ekliyo hastanem.ama araştırdım bazı hastaneler eklemiyo ddirek doğum fiyatı veriyo epidural epiduralsiz aynı.yani hastaneye bağlı.doğum yapmayı düşündüğün hastaneye sormalısın.

teşekkür ederim canım evet haklısın galiba 500 de baya istemiş seninki yahu. nerdeyse yarı doğum fiyatı.

Ben 3 sene önce normal epidural yaptım..benim Doğumum çok kolay oldu..benim 25. Hafta itibari ile bebek doğum pozisyonunu almıştı..34. Hafta itibari ile de açılmam oldu..doguma 1 gün önce den doktora kontrole gittiğimizde 4 cme yakın bir açılmam vardı ama daha doğum başlamamıştı..ertesi gün 37 haftaliktim kanama ile gittim 5 cm 6 cm olmuştu herhalde hemen epidural yaptılar..
Açık söylemek gerekirse hiç bir yan etkisi olmadı ve kızım 3 ikinmaadan sonra da geldi..
Şimdi 2. ye hamileyim inşallah oda bu kadar kolay olur beni Üzmez..

merhabalar. bursada epidural doğumu hangi hastanede hangi doktorla yaptın? ben de epidural yapabileceğim hastane araştırıyorum da şu ara. doğumuma 3 ay kaldı. inşallah görürsün mesajımı.

Merhaba arkadaşlar. Geçmişte vajinismus yaşamış biri olarak bu doğum şeklini mantıklı buluyorum. Ben de ilk çocuğuma hamileyim. Sanırım yalnızca büyük şehirlerde var :-( inanır mısınız sancıdan değil beceriksiz anlayışsız birilerinin eline düşüp niye sezaryen olmadım diye pişman olmaktan korkuyorum. Doğum kesiği ve dikişi ve doğum sonrasından korkuyorum. Geçmişte ilişki problemi yaşadığım için, gerçi çok oldu iyileşeli ama, tekrar bu sorun ortaya çıkar diye korkuyorum. Kadın olmak ne zor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Cnm hayırlı olsun Allah nasip ederse bende epidural normal doğum düşünüyorum nasıl oluyor belden ince bir iğne yerlestiriliyormus galiba öncesinde sanci mi olması gerekiyor

arkadaşımın doğumunda bulundum 9,5 cm açılmadan sonra tam olarak 26 dakika sürdü :)
Canım hangi hastane hangi doktor yazar mısın? Bizim gibi kurbanlık koyun gibi hissedenlere yardımcı ol :) gerçi sen de hamilesin sanırım. Aynı gemideyiz sen nerde doğum yapmayı düşünüyorsun. Arkadaşlar bu çağrım burdaki bütün arkadaşlara aslında. Eğer bu yolla doğum yaptıysanız bize de yol gösterin lütfen

medstar topçularda yaptı arkadaşım doğumunu..doktor adını bilemiyorum, sarışın genç bir bayandı ama..istersen sorarım dr adını..ben vitale de yapıcam inşallah doktorum sinan kurşun..ama henüz doğum şekliyle ilgili hiçbirşey konuşmadık

Epidural dogum düşünuyordum ama geçen bı haber okudum bebek ölmüş annede komaya gırmıs epıdural sonrası içimde acayıp korku olustu şimdıden bu konuda tecrube sahıbı olanlar epidural doğum yapmıs olanlar fıkır beyan etse güzel oalcak

peki bebek tam çıkarken acı oluyor mu kızlar ? bende nedense ona taktım detlerimde sancılı olurda. taktım nasıl çıkacak oradan diye

Slm kızlar ben de epidural normal doğum düşünüyorum ama bazı korkularım var. Mesela acilmalara her seferinde elle muayene ederek mi bakıyorlar, bebeğin doğumunda sorun olursa vakumla mu çekiyorlar merak ediyorum bilgisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…