cnm benim bu doğumumda epidural için artı 500 ekliyo hastanem.ama araştırdım bazı hastaneler eklemiyo ddirek doğum fiyatı veriyo epidural epiduralsiz aynı.yani hastaneye bağlı.doğum yapmayı düşündüğün hastaneye sormalısın.benim bu konuda merak ettiğim şey epidural olunca özel hastanelerde artı fiyat çıkarıyolar mı bilen varsa cevaplayabilir mi
teşekkür ederim canım evet haklısın galiba 500 de baya istemiş seninki yahu. nerdeyse yarı doğum fiyatı.cnm benim bu doğumumda epidural için artı 500 ekliyo hastanem.ama araştırdım bazı hastaneler eklemiyo ddirek doğum fiyatı veriyo epidural epiduralsiz aynı.yani hastaneye bağlı.doğum yapmayı düşündüğün hastaneye sormalısın.
merhabalar. bursada epidural doğumu hangi hastanede hangi doktorla yaptın? ben de epidural yapabileceğim hastane araştırıyorum da şu ara. doğumuma 3 ay kaldı. inşallah görürsün mesajımı.ben de ilk doğumumda epidural normal doğum yaptım, çok rahat bi doğumdu. sancıları hissettim tabi biraz, açıklık artınca belden iğne yapıldı, son doz verilmedi ıkınmaları hissetmem için, doktorum da dedi çok güzel bir doğum oldu diye. ilk doğumum bursadaydı şimdi yine hamileyim ve ankaradayım. umarım bi aksilik çıkmaz da yine epidural normal yaparım.
epiduralde doğum süresinin uzadığını okumuştum
Merhabalar. Ben 20 gün önce avcılar hospitalde epiduralli normal doğum yaptım. ve hayatımda yaşadığım en güzel doğum şekliydi. Doktorum mükemmel bir kadın. Bu doğum şeklini kendisi tavsiye etti. Benim aklımda bile yoktu. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Canım hangi hastane hangi doktor yazar mısın? Bizim gibi kurbanlık koyun gibi hissedenlere yardımcı ol :) gerçi sen de hamilesin sanırım. Aynı gemideyizarkadaşımın doğumunda bulundum 9,5 cm açılmadan sonra tam olarak 26 dakika sürdü :)
Canım hangi hastane hangi doktor yazar mısın? Bizim gibi kurbanlık koyun gibi hissedenlere yardımcı ol :) gerçi sen de hamilesin sanırım. Aynı gemideyizsen nerde doğum yapmayı düşünüyorsun. Arkadaşlar bu çağrım burdaki bütün arkadaşlara aslında. Eğer bu yolla doğum yaptıysanız bize de yol gösterin lütfen
Evet canım epidural normal doğum en pahalısi maalesefbenim bu konuda merak ettiğim şey epidural olunca özel hastanelerde artı fiyat çıkarıyolar mı bilen varsa cevaplayabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?