- 30 Aralık 2017
- 25
- 1
- 1
- 31
- Konu Sahibi zeynepkkcc93
-
Zeynep doğuma girdiğinde cok agrin olmadiysa igneyi vurma sonrada etki ediyormus digisleri hisetmiyorsun uyusturuyorlar ve dogumdan sonra çok ağrımiyor bnde 1 hafta önce doğum yaptim ıyneyi vurmadim kendimeKızlar lütfen yardım edin epidıral normal doğum yapmak istiyorum ve bu konuda cesarete ihtiyacım var. Kolay oluyor mu zor mu ? Epidural yeri ağrı yapıyor mu ? Dikişker sonra cok acıyor mu ?
Doktorum önerirse cidden düşünüyorum bunu sadece ağrı mi çekmiyoruz yoksa belden aşağınız sezeryan da ki gibi hissedilmiyor muslm arkadaşlar epidural normal dogumda iyi takip edilirseniz süper bir doğum şeklidir . dışardan konuşulan bel ağrısı yapar felç olursunuz hikayelerine inanmayın bu işi yapan ve epiduralle doğum yapan biri olarak söylüyorum.
ben 24 yıl evvel oldum şimdi pc cihazı takılıyor sanırsam her ağrınızda ona basıyorsunuz açıklığınız takip ediliyor . korkmayın inanın memnun kalacaksınız ben anestezi tekn yim sonuçta bu işi yapan doktor 10yıl okumuş nekadar kötü yapabilirki.Doktorum önerirse cidden düşünüyorum bunu sadece ağrı mi çekmiyoruz yoksa belden aşağınız sezeryan da ki gibi hissedilmiyor mu
Hiç öyle anlatmadılar ama dehşet bisi gibi bahsettilerDoğum sancısını gözünüzde o kadar büyütmeyin. 6 saat Doğum sancısı çektim ve erken normal Doğum yaşadım.
Regli ağrısında Ne hissediyorsanız onun şiddetlisi sadece.
herkesin doğumu farklıdırHiç öyle anlatmadılar ama dehşet bisi gibi bahsettiler
Doktorum epidural normal.dogumu tavsiye etti de üç aylık hamileyim şuan cinsiyet konusuna takildim kiz gibi dedi ama bi ay sonra netlesir değişebilir dedi kesin kiz demediherkesin doğumu farklıdır
anlatılanlara kulak asma
allahın izniyle kolay olur
daha çok yenisiniz maşallah dr niz hemen tavsiyede bulunmuş ama zamanla değişiyor bebeğin gelişide değişebilir inşallah normal olur tabiii:)Doktorum epidural normal.dogumu tavsiye etti de üç aylık hamileyim şuan cinsiyet konusuna takildim kiz gibi dedi ama bi ay sonra netlesir değişebilir dedi kesin kiz demedi
Önceliğim sağlıklı olsunda ama erkek çocuklarını çok seviyorum orasida ayrı :) teşekkür ederm bilgileriniz için :)daha çok yenisiniz maşallah dr niz hemen tavsiyede bulunmuş ama zamanla değişiyor bebeğin gelişide değişebilir inşallah normal olur tabiii:)
ayrıntılı ultrasonda ne derse o zaman inan hiç belli olmaz :)
nasip işte şimdiden bunlar ile kafanı yorma yat dinlen bol bol uyu uykuya hasret kalacaksınAynen sezeryan da olabilirim belki nasip :)
Ay doğru ama uyuamıyorum işten güçten yanasip işte şimdiden bunlar ile kafanı yorma yat dinlen bol bol uyu uykuya hasret kalacaksın
Hiç öyle anlatmadılar ama dehşet bisi gibi bahsettiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?