Doğuma Hazırlık Epidural normal doğum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben ilk doğumumu normal doğum yapmıştım inşallah buda öyle olur Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermez emin ol canım doğum mucivezi bir olay ve bence hiç müdahele ettirme kendine.. yabancı ülkelerde adamlar parkta sokakata doğuruyor artık müdahelesiz doğal olsun diyee .. kimsenin doğum hikayesinide dinleme her doğum kendine özel ve de güzel.. sağlıkla doğuralım inşallah..

Ne guzel inşallah istediğiniz gibi olur açılma sonradan mi oldu ağrılı doğum yaptınız yani

Ne guzel inşallah istediğiniz gibi olur açılma sonradan mi oldu ağrılı doğum yaptınız yani

Benim Doğum 5. Ayda erken gerçekleştiğinden açılma hiç olmadı ama bebeğin büyklüğü ona göreydi. Evet ağrılıydı. Ancak korkulacak birşey yok. Allah sağlıkla doğmasını nasip etsin tüm bebeklerin, doğum dünyanın en zor şeyi değil özel bir durum yoksa.

Aslında haklisiniz erken olmuş ama iyi dimi

Allahım.size sabir versin çok üzüldüm ama ahirette size sefaatci olucaktir inş üzülmeyin

Saolun,
İnsan içinin acısıyla diğer dünyayı düşünemiyor işte...

Rabbim hayırlısıyla tez vakitte hayırlı hamilelikler nasip eder inşallah ne diyelim

Bende 6 sene sonra tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım herkes sezaryen yap riske atma diyor ben normal istiyorum herşey normal ilerliyor doktorumda tamam akışıma bırakalım o zaman dedi .. ama gelin görün ki ikisinden de korkuyorum zaten :) bende epidural normal doğumu araştırıyorum bu yüzden doğum nasıl başlıyor süreç nasıl ilerliyor birisi anlatsa keşke :)

Benim geçen hafta pazartesi muayanede 1 cm açılmam vardı sonra salı akşama kadar nişan geldi.Salı gece uyandım hafif bir sancıyla ama büyük tuvaletim varmış hissi vardı sonra saat ilerledikçe hafif şiddetlendi sonra 1 saat boyunca 10 dakikada bir e düştü biz de tuttuk hastanenin yolunu saat sabahın 4 buçuğu sonra hastaneye gittik 4 cm di açılmam yatırdı nstye bağladı o sorada serum bağladı bu süreçte sancı çok da şiddetli değildi sonra doktorum epidurali hemen vermek istemedi bebek kanala insin dedi sonra sancılarım şiddetlendi dakikada bir e düştü evet sancı biraz zor ama dayanılamyacak gibi değil ha bu süreçte bana suni sancı da verdiler hızlansın diye sonra açılmam çok çabuk oldu ben epidurali istiyorum Artık dedim ama sancıma çok faydası olmadı çünkü 20 dakikaya etki gösteriyormuş ondan 10 dk sonra beni çatala aldılar zaten sonra 5 ya da 6 dakikaya doğdu oğlum çok şükür işte böylee :) darısı başınıza inşallah sağlıcakla

Amiinn inşallah sağolun Allah bağışlasın yavrunuzu sağlıkla büyütün .. evet siz herşeyi çekmişsiniz epidural sona kalmış ama olsun doğum anındaki ağrıyı sızıyı hissetmemişsinizdir :) dikiş falan :)

Amiin inşallah :) aynen de öyle :)

Kizlar bende nisanda dogum yapicam Allah izin verirse o kadar cok korkuyorm ki tarifi yok . Direk epidural dusundum cok arastrdm anestezi uzmani iyi oldgu surece o kadar yaptiran var daha felc kimseyi duymadim cok sukur . su sekilde yapiliyor . Rahminiz 5 cm acilana kadar epidural takmiyorlar 5 cm kadar sanci yine cekiyosunuz ama kisiden kisiye degisiyor sanciyi 5cm kadar hc hssetmeyen de var cok kotu olanda var . acilmaniz 5 cm ulastginda epidurali yapiyolar once uyusturucu bi sprey sıkıp kucuk bi ignenin ucunu girdirip yapiyolar snra bi igneyi sonuna kadar sokup icinden misina ipi kadar ince bisey itiyorlar ve dogum gerceklesene kadar da ordan surekli ilac enjekte ediyolar hc hssetmiyormussunuz sanciyi ama cocugun cikis anini hssediyormussunuz cok kolay bi dogummus ama gel gorelim ki o igneden oyle bi korkuyorm ki ben omirilige girdirecekleri icin anlatamam sonradan agrisi olmuyomus sadece soguk havalarda ignenin yeri cok hafif sizliyomus cok nadir

Korkmayın inan o günün heyecanıyla hissedilmiyor hiç iğne gerçi bana epidural dakikada bir e düşünce yapıldı çok faydası olmadı ama yani o sancıyla bile dayandımki 4 cm açıklıkta sancın yokken hele hiç korkma bir şey olmaz allahın izniyle

insallah dedigin gbidir canim ya Rahatlattin beni acitiyor mu igne yaa

Epidural eğer uzmanınız tecrübeliyse herhangi bir sorun yaşatmıyor. Ağrısı vs olmuyor. Yalnız benim sancılı kesti epidural. Yeniden suni sanci almak zorunda kaldım ve doğumum beklenenden 3 saat kadar uzadı. Herkeste böyle bir etki yapacak diye bir şey yok tabi ki. Çok rahat dogum yapanlar da var. Saglikli kolay bir dogum gerceklestirirsiniz umarım.

Benim doğumum da mart 'ta ben de endişeliyim etrafımdaki herkes epidural tehlikeli diyor doktorum da tavsiye etti uykularım kacmisti epidurali öğrenmeden önce simdi rahatladım ama bide felç filan diyolar hatta doğumdan sonra da ağrı oluyo diyolar ama yinede yaptırmak istiyuorum.epidural

Bana hafif yaptı anestezi uzmanı ıkınma hissim olsun diye doğum bitince de hemen etkisi geçti hiçbirşey de olmadı ama tabi işin ehline denk gelmek önemli

Bana o şekilde Doğum yapmak hiç de normal gibi gelmiyor madem sezaryen olun . Hayatımda çektiğim en güzel ağrıydı Doğum ağrısı yine çocuğum olsa yine normal yaparım bence sizde yapabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…