Evet doğru. Ben de 4 ay önce oldum bebeğimi hemen kucağıma aldım. Ama doktorumu dinlemedim, bana bol bol kahve içeceksin dedi günde 10 bardak nescafe sade. Baş ağrısı olmaması için. Ben de dedim ya sanki ne olcak çeker giderim baş ağrısını. İçmedim.
Ah ah keşke içseydim hayatmda böyle baş ağrısı yaşamadım ben, uzanınca ağırmıyor ama ayaktayken otururken fena. 15 gün sonra geçti şükür ilaç falan kullanmadım. Bel ağrım da iş çok yapıp bebeğimi çok taşıyınca ağrıyor. Onun dışında ağırmıyor.
Baş ağrınızın olmaması için doğumdan çıkar çıkmaz doktorunuz da evet derse 10 15 fincan kahve için lütfen.
Bacaklarımın uyuşukluğu 1 saat sonra geçti bi kaç saat sonra da yürüyüş yaptık, ilk yürüyüş çok sancılı oluyor ama mecbur yapmak lazım.
Ayrıca nefes darlığı oluyor hiç merak etmeyin 40 gün boyunca nefes darlığı olabiliyor bende panik atak vardı ondandı belki de tonla test yaptım bu yüzden hiçbir şey çıkmadı. Kalp proflarına falan gittim şimdi gülüyorum:)
Psikolojikti benim hep. Sağlıkla alın kucağınıza inşallah ama benim mecburi sezeryan oldu bi şeyler yediğim için reflü krizi yaşadım siz 6 7 saatlik açlıkla olun lütfen.
Allah yardımcınız olsun, korkacak hiçbir şey yok.