- Konu Sahibi hidennisko
-
benim en fazla canımı acıtan şeydir sondaaa( malesef önce taktılar ve 45 dakika falan o şekilde onun acısı ve heyecanla bekletildim canım..ta kiii iğnem vurulana kadar doğumun başlamasına değil,sondanın acısının geçtiğine sevindim resmen..ama her bünyede aynı değil sanırım yada takanlar yanlış taktı bilmiyorum ben sevmedim bu sonda işini..
sen doktorunla yada hemşirelerle önceden bu işi çözüme kavuştur bence ve mutlaka iğneyi vurduktan sonra taksınlar sondayı hiç bir şey hissetmezsin..
tatlım inan ki çevrende benim kadar dogumdan korkan birisini göremezsin
ben epidural sezeryan oldum, 40 kez dogursam 40 kez epidural sezeryan olurdum
belden yapılan iğne kalçandan yapılan iğneden 20 kat hafif bir iğne, hiç acımıyor desem yalan
ama kan aldırırken yapılan iğne kadar acıyorr
ben dogum anında acı agrı his hiçbirsey hissetmedim
epiduralin bir avantajı da : dogumdan hemen sonraki şiddetli dikiş ağrılarını uyusuklugun 4-5 saat devam ettiği için hissetmiosun
4-5 saat sonra da zaten agrılar hafiflemiş oluyor
kesinlikle tavsiye ederim
izmitte bu şekilde doğum yapan varmı aramızda ???
bebeği cıkarmaları sanırım kısa sürüyor degilmi, çıkarırken bir acı yada benzeri birşey hissediyormusunuz
bende pazartesi epidural sezeryan olucam ama hep hissedecekmişim gibi geliyor:) sakinleştirici falan önce yapıyorlarmı, birde sondayı iğneden sonramı takıyolar? ve ne zaman cıkarıyolar:) bıraz fazla soru sordum arkadaslar ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?