yok canım daha birşey hissetmiyorum sanırım çünkü kime sorsam 18. haftadan önce hissettiklerin bağırsak hareketidir diyor beklemedeyim.Cinsiyetinide 2 hafta sonra konrolümde öğrenicem inş.Benim doktor 16 haftadan önce cinsiyet söylemiyor malesef.Bizde kesin olsun diye sormadık bekliyoruz.Ama çoooook merak ediyorum.
bende aynı düşünüyorum kimler kimler doğuruyor ben mi doğuramıycam diyorum bu arada senin erkekmiş hayırlı olsun canım.
evet bazı doktorlar gıcıklık yapıyo :) bizimki 12. haftada açtı gosterdı dırek :) 16. haftada da hareketlerını hıssetmeye basladım boyu uzundu bızımkının bayag hala da oyle gercı galıba o etkıledı erken hıssetmemı :)
tabi mrk edersın etmez mı ınsan.. ınanamıyorum ya daha yenı cınsıyet ogrendık, şimdi 7. ay bıttı şaka gıbı hızlı gecıo zmn hıc anlamıosun .. ama ben de bıkmaya basladım artık yavastan kocaman göbeemden :))
evet cnm aynen oyle kımler doguramıo bız mı doguramıcaz tabı kı.. bı saglık problemı olmadıgı surece asla korkma normal dogumdan, korkulcak bısı degıl cunku, yasanması gereken bısı.. allah ızın verır de bı problemımız olmaz işalla yoksa ben gıdım korkmuyorum.. hatta sezeryandan cok korkuyorum