Epiduralsiz/ Ilacsiz Normal Dogum

hadi bakalım kızlar ipi önce kim göğüsleyecek çok merak ediyorum
belki aynı gün girersiniz doğuma

Benimki yerinde çok rahat hiç geleceğe benzemiyo -tatlicadiarzu- Yarın kontrol var bebişi göreceğim.Bakalım kaç gr olmuş oğlumhihoyyythihoyyythihoyyyt.Hadi iyi geceler kıslaaarrr.zemuszemus

Meraba kızlaar.Biraz önce doktordan geldim bebiş 3080 gr olmuş.Suyu azaldığı için cuma suni sancı ile doğumum başlatılacak.ınşallah sıkıntısız kolayca kucağıma alırım bebişi nolur bana dua edin kızlaaarr

Meraba kızlaar.Biraz önce doktordan geldim bebiş 3080 gr olmuş.Suyu azaldığı için cuma suni sancı ile doğumum başlatılacak.İnşallah sıkıntısız kolayca kucağıma alırım bebişi nolur bana dua edin kızlaaarr

hadi hayırlısı güzelim,Allah ım yardımcın olsun,tüylerim ürperdi duygulandım çok
sağ salim kucakla inş.bebişini.Kolay doğumun olur umarım.
duacınım...kendine gelince yaz hemen olurmu? merakta bırakma

panik,telaş yapma.herşey çok güzel olacak....

hadi hayırlısı güzelim,Allah ım yardımcın olsun,tüylerim ürperdi duygulandım çok
sağ salim kucakla inş.bebişini.Kolay doğumun olur umarım.
duacınım...kendine gelince yaz hemen olurmu? merakta bırakma

panik,telaş yapma.herşey çok güzel olacak....

ayy canım benim sağol.Yazmaz mıyım hiç.Hele bi doğurayım.sempatiksalakcinniBende de korku var canım diyorum acaba suni sancı ile nasıl doğururum çünkü hiç açılmasız gideceğim.Dr gene çatı muayenesi yapmadı doğum anında belli olur dedi.Yada diyorum doğum çok zor olur mu?Normal olamyıp sezeryana girer miyim diyorum.Diyorum da diyorum.Açıkçası korku var ne olacak dayanabilecek miyim diyeeyvahedigeldismile.ayy canım benim inşalla kolaycacık doğum olur

Meraba kızlaar.Biraz önce doktordan geldim bebiş 3080 gr olmuş.Suyu azaldığı için cuma suni sancı ile doğumum başlatılacak.İnşallah sıkıntısız kolayca kucağıma alırım bebişi nolur bana dua edin kızlaaarr

allah yardımcın olsun arkadaşım ,inşallah sağsalim hayırlısıyla kucağına alırsın allah yardımcın olsun
allah hepimizi bir solukta kurtarsın

canımhiç korkma epiduralli normal doğum çok rahat.ben yaptım veşuan bebeğim 18 günlük,herşey süper.sende umarım sağlıkla alıcaksın bebeğini kucağına.

canım sonunda bebegıne kavusacaksın.. umarım saglıklı bır dogum yaparsın allah yardımcın olsun.. bak benden once dogum yapıyorsun

canımhiç korkma epiduralli normal doğum çok rahat.ben yaptım veşuan bebeğim 18 günlük,herşey süper.sende umarım sağlıkla alıcaksın bebeğini kucağına.

Sağol canım.doktorum epidural doğum anında belli olur dedi canım bazen epidural sezeryana götürebiliyor dedi.Sanırım o zamn belli olacak.Bebiş sağlıkla gelsinde

canım sonunda bebegıne kavusacaksın.. umarım saglıklı bır dogum yaparsın allah yardımcın olsun.. bak benden once dogum yapıyorsun

Sağol canım.Belli olmaz sancın tutarsa benden önce doğurursun.Hayırlısı hakkımızdahihoyyythihoyyythihoyyyt

ayy canım benim sağol.Yazmaz mıyım hiç.Hele bi doğurayım.sempatiksalakcinniBende de korku var canım diyorum acaba suni sancı ile nasıl doğururum çünkü hiç açılmasız gideceğim.Dr gene çatı muayenesi yapmadı doğum anında belli olur dedi.Yada diyorum doğum çok zor olur mu?Normal olamyıp sezeryana girer miyim diyorum.Diyorum da diyorum.Açıkçası korku var ne olacak dayanabilecek miyim diyeeyvahedigeldismile.ayy canım benim inşalla kolaycacık doğum olur

tabii korkmakta haklısın,hep öyleyiz başımıza ne geleceğini bilmediğimiz için
ama hiç kötüsünü düşünme,Allah yardımcın olacak bu yolda.
sonuçta dayanamazsan ya da gerçekleşmezse sezeryana alırlar,bi şekilde doğacak bebiş.

bide şey sorcm sana,suyun azalmış dedi ya dr.sana
sen farkettin mi hiç bu durumu? aktığı oldumu hiç suyunun
benim de karnım küçüldü gibi oldu neden anlamadım da,bakalım yarın kontrolüm var benim de

tabii korkmakta haklısın,hep öyleyiz başımıza ne geleceğini bilmediğimiz için
ama hiç kötüsünü düşünme,Allah yardımcın olacak bu yolda.
sonuçta dayanamazsan ya da gerçekleşmezse sezeryana alırlar,bi şekilde doğacak bebiş.

bide şey sorcm sana,suyun azalmış dedi ya dr.sana
sen farkettin mi hiç bu durumu? aktığı oldumu hiç suyunun
benim de karnım küçüldü gibi oldu neden anlamadım da,bakalım yarın kontrolüm var benim de

Canım benim hep süt gibi akıntım oldu.Ve halada oluyor ama dr normal demişti bu akıntı için ama bazen fazla geliyordu ve daha sıvı ama ben normal dedim.Veee havalar çok sıcaktı acaba su kaybını dengeleyemedim mi dedim ben.Ve son zamnlar canım azalması normaldir belki.Hadi bakalım sende güzel haberlerle gelirsin inşallah canım.

inş.tatlım,inş.herşey yolundadır,yarın görcez bakalım
akıntı benim de oluyo ama normal akıntımı su mu bilmiyorum.

kahorihama nerdesin cnm merak ettim seni
yarın gidecektin doğuma
bugün nerelerdesin,aksi bi durum yoktur inş.
hayırlı,güzel haberlerini bekliyoruz.

kahorihama nerdesin cnm merak ettim seni
yarın gidecektin doğuma
bugün nerelerdesin,aksi bi durum yoktur inş.
hayırlı,güzel haberlerini bekliyoruz.

Canım daha internete yeni giriyorum.Teemizlik alışveriş falan yaptık annemle anca vaktim oldu.Ayyy canım yarın gidiyorum ve çok heyecanlıyım.Zaten 1-2 haftadır uyuyamıyordum.Şimdi hiç uyuyamıyorum.İnşallah normal doğum yaparım canım ya normal yapanlar çok memnun.Benim tenim çok hassas ameliyat çabuk iyileşmiyo offffffff.Hayırlısı ile kucağımıza alsaydık bebişleri kuşş gibi olurukkaydirigubbakcemile4

canım benim yaa
ben bile heyecanlandım senin adına,sen heyecanlanmazmısın hiç
inş.normal ve çok kolay doğumun olur.
hep olumlu düşün ki öyle olsun.

Canım daha internete yeni giriyorum.Teemizlik alışveriş falan yaptık annemle anca vaktim oldu.Ayyy canım yarın gidiyorum ve çok heyecanlıyım.Zaten 1-2 haftadır uyuyamıyordum.Şimdi hiç uyuyamıyorum.İnşallah normal doğum yaparım canım ya normal yapanlar çok memnun.Benim tenim çok hassas ameliyat çabuk iyileşmiyo offffffff.Hayırlısı ile kucağımıza alsaydık bebişleri kuşş gibi olurukkaydirigubbakcemile4

allahım hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin bebeğini dilerimki inşallah normal doğum yaparsın güzelce bebeğinle evine dönersin
bizler içinde dua et hepimiz bir avazda kurtulalım inşallah:emir_bebek:

canım benim yaa
ben bile heyecanlandım senin adına,sen heyecanlanmazmısın hiç
inş.normal ve çok kolay doğumun olur.
hep olumlu düşün ki öyle olsun.

allahım hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin bebeğini dilerimki inşallah normal doğum yaparsın güzelce bebeğinle evine dönersin
bizler içinde dua et hepimiz bir avazda kurtulalım inşallah:emir_bebek:

İyi dilekleriniz için çooooooooooookkk ama çooooooooooooookkk teşekkür ederim kızlaaara.s..İnşallah sancıları çekerken dua etmeye bol bol vaktim olacak.Allah hepiimizi bir avazda kurtarır inşallaahopuyorumnanaktan

amiiinnnnn....
bak ayağa kalkıp,iyileşir gibi olunca hemen yaz tamammı?
merakta bırakma bizi ceyda gibi
her ayrıntıyı bekliyoruz (inş.en güzel haberlerle)

amiiinnnnn....
bak ayağa kalkıp,iyileşir gibi olunca hemen yaz tamammı?
merakta bırakma bizi ceyda gibi
her ayrıntıyı bekliyoruz (inş.en güzel haberlerle)

Yazarım canım yazarım hatta benden bıkarsınız, yeterki ben bi yarın hayırlısı ile doğurayım hiiçç merak etmeyin.

Suni sancı ile doğumu başlatılan arkadaşlar varsa yazabilirler mi sonunda normal doğum yapmışlar mı

oldu dimi cnm dün doğumun,dünden beri aklım sende
inş.en kısa zamanda hayırlı haberlerin ulaşır bize.

Back
X