Epiduralsiz/ Ilacsiz Normal Dogum

Meraba kızllaarr dün bebiş doğdu ama ormal değil.E.sezeryan oldum ve karnım çok ağrıyor.Nomalde sancı çektim ama suni sancılara maalesef dayanamadım kızlaar o kadar üzgünüm ki ağlaya ağlaya doğuma girdim.Hala diyorum normal olsaydım ama çok kötü oldum.böylesi hayırlıymış ama yapamadım çoook üzgünüm:gitme:

Meraba kızllaarr dün bebiş doğdu ama ormal değil.E.sezeryan oldum ve karnım çok ağrıyor.Nomalde sancı çektim ama suni sancılara maalesef dayanamadım kızlaar o kadar üzgünüm ki ağlaya ağlaya doğuma girdim.Hala diyorum normal olsaydım ama çok kötü oldum.böylesi hayırlıymış ama yapamadım çoook üzgünüm:gitme:

canım benim üzüldüğün şeye bak
bebeğin ve sen sağlıklısınız ya önemli olan bu,
uzun upuzuuuun sağlıklı bir ömrünüz olsun
tebrikler canımmmmmm

canım benim çok şükür kurtulmuşsun,geçmiş olsun
hiç üzülme,ben de öyle hep hayırlısını diliyorum Rabbimden illa normal olacak diye bişey yok.
dert etme kendine,iyileşmene ve bebişine bak sen.
güle güle büyüsün,Allah ım sağlıklı ömürler versin.:1hug:

kahorihamacım uygun bir zamanında detaylı haberleri bekliyoruz.
narkozla mı oldun,epidural mi?
bebiş nasıl,kaç kilo doğdu? hele bir toparlan ayrıntıları da paylaş olurmu
valla merak ediyorum cnm

canım gözün aydın bebeğini kucağına almışsın
sezeryan olmana üzüldüm ama bebeğin sağlığı daha önemli allah uzun ömürler versin sağlıkla büyütürsün inşallah

canım benim üzüldüğün şeye bak
bebeğin ve sen sağlıklısınız ya önemli olan bu,
uzun upuzuuuun sağlıklı bir ömrünüz olsun
tebrikler canımmmmmm

canım benim çok şükür kurtulmuşsun,geçmiş olsun
hiç üzülme,ben de öyle hep hayırlısını diliyorum Rabbimden illa normal olacak diye bişey yok.
dert etme kendine,iyileşmene ve bebişine bak sen.
güle güle büyüsün,Allah ım sağlıklı ömürler versin.:1hug:

kahorihamacım uygun bir zamanında detaylı haberleri bekliyoruz.
narkozla mı oldun,epidural mi?
bebiş nasıl,kaç kilo doğdu? hele bir toparlan ayrıntıları da paylaş olurmu
valla merak ediyorum cnm

canım gözün aydın bebeğini kucağına almışsın
sezeryan olmana üzüldüm ama bebeğin sağlığı daha önemli allah uzun ömürler versin sağlıkla büyütürsün inşallah

Hepinize çok teşekkür ediyorum kızlaarrr.Bugün biraz daha iyiyim öyle gaz sancısı tuvalete çıkamama gibi problemim olmadı.Tabi hala sezeryan şokunu üzerimden atamadım.Size tavsiyem kesinlikle kendi sancınız ile gidin.Benim en büyük dezavantajım oydu.Epidural sezeryan oldum.Sezeryan olmak zorunda kalırsanız kesinlikle epidural olun.
Epidural iğnesini yerken hisetmedim zaten sancıdan duramıyordum beni tutttular sonra anında etki etti rahatladım.Ben bol bol kayısı suyu içtim doğumdan sonra.Bebiş 2950 gr 49cm boyunda çok şükür sağlıklı.Ve onun kollarınızda oluşu hiçbişeye değişilmez ama tabi ameliyatlı olduğunuz için rahat tutamıyorsunuz bu kötü yanı.Yarın kontrolümüz var.Şİmdi oğlum uyuyor rahat rahat yazıyorum.Umarım sizler istediğiniz gibi normal doğum yaparsınız.Ben yapamadım ve inanın çok kötü oldum içimde kaldı yani.Buymuş hayırlısı.Daha merak ettiğiniz şeyler olursa cevaplarım tabi gecikmelide olabilir.Ama bebişinizin kollarınızzda olması paha biçilemez.Öptüm hepiniziopuyorumnanaktan

tekrar geçmiş olsun tatlım.
olsun dediğim gibi hiç dert etme kendine,öyle ya da böyle yavrun kollarında çok şükür.
çizelgen de değişti bu arada çok cici olmuş,dikkatlerden kaçmıyor hani
düne kadar bizle aynıydı çizelgen,ne güzel bugün değişti:))

ben de hala ses yok arkadaşım,sancılanmıcam diye çok korkuyorum
zaman geçtikçe daha bi strese giriyorum.
sonum senle aynı olabilir gibime de geliyo.
hayırlısı artık napalım

gulsencim sana da günaydınlar bu arada
erkencisin:)

ben hergün 7.30 da ayaktayım canım
uykuyla aram hiç iyi olmadı hep erkenciyim ben
o yüzden bebek yüzünden uykusuz kalıcam diye hiç korkmuyorum
ben bugün ilk kez denize götürdüm kızımı bol bol yüzdük biz
ama ne çabuk nefes nefese kalıyor insan hamileyken
sunuak özelden tlf yazıcam sana doğumunu bana haber ver hastanede seni ziyarete gelicem canımmmm

yüzdünüz demek iyi yapmışsınız,içinize sinsin.
ben de öyleyimdir genelde sen gibi,uykuya çok düşkünlüğüm yoktur.
ben de öyle diyorum uykusuzluk çok dokunmucak bana diye inş.
tamam tatlım tel nonu bekliyorum,inş.görüşürz doğumumda,ararım kesin:)

Meraba kızlaaar nasılsınız.Dün kontrolümüz vardı.Bebeiş çok şükür sağlıklı sarılıkta olmadı.Benimde kontrolüm vardı herşey normal çok şükür sadece sütüm geç geldi ve az inşallah o da artacak.Mama takviyesi yapıyoruz bu yüzden sarılık olmadı zaten.Bugün çok daha iyim dünden beri kendi ev işlerimi yavaş yavaş yapıyorum.Bugün 4.günümüz.Biraz göbüş kaldı ama bugün korse takacağım oda toparlanacak.Sizlerde hayırlısı ile bebişleri kucaklarınıza alırsınız inşallah kızlar

Meraba kızlaaar nasılsınız.Dün kontrolümüz vardı.Bebeiş çok şükür sağlıklı sarılıkta olmadı.Benimde kontrolüm vardı herşey normal çok şükür sadece sütüm geç geldi ve az inşallah o da artacak.Mama takviyesi yapıyoruz bu yüzden sarılık olmadı zaten.Bugün çok daha iyim dünden beri kendi ev işlerimi yavaş yavaş yapıyorum.Bugün 4.günümüz.Biraz göbüş kaldı ama bugün korse takacağım oda toparlanacak.Sizlerde hayırlısı ile bebişleri kucaklarınıza alırsınız inşallah kızlar

tatlım seni görmek ne güzel
bebişin ve senin iyi olduğunuza sevindim,sen yine de dikkat et kendine henüz ameliyatın çok yeni işlere başlama hemen.
düzelince bol bol yapacaksın nasılsa:)

benim 2 gündür çok sancım var karnımda
zor oturup kalkıyorum varyaa,nefesimi bile güç alıyorum.
ama bebişim gelmiyo daha:( nezaman gelecek bilmiyorum:çok üzgünüm:

tatlım seni görmek ne güzel
bebişin ve senin iyi olduğunuza sevindim,sen yine de dikkat et kendine henüz ameliyatın çok yeni işlere başlama hemen.
düzelince bol bol yapacaksın nasılsa:)

benim 2 gündür çok sancım var karnımda
zor oturup kalkıyorum varyaa,nefesimi bile güç alıyorum.
ama bebişim gelmiyo daha:( nezaman gelecek bilmiyorum:çok üzgünüm:

Canım gezinmem gerkiyor daha iiyi oluyor o zamn.Zaten annem yanımda bana pek bişey kalmıyor bende bi kısmını yapmak istiyorum çok kilo kalmasın.19 kilo ile doğuma girdim 14 kaldı ama ödem var vücudumda onlarda gidecek inşallah.Korsede taktım göbüş toplandı.

Canım kendi sancının olması çok güzel benim hiç yoktu zaten 0 açılma ile doğum başlatıldı bu yüzden malesef devamı gelmedi ben dayanamadım resmen şoka gridim.Yanımdaki bayan çok rahattı ve onun açılması beniimkinin iki katı idi yani suni sancı çok fena.Neyse geçti bunlar ama içimde kaldı işte.Canım inşallah tez zamnda hayırlısı ile bebişini kucağına alırsın.Annelik o kadar güzelmişki.Seni kocamn öptüm aklını gönlünü ferah tut.Hakkında hayırlısı olsun.

anlıyorum cnm,tabiiki zorlanmadan hareket etmen güzel,hiç hareketsiz olmaz.
ödemin de gider yakında inş.sezeryandan sonra daha geç atılır tabii dimi normal olarak.
ama benim karnımda sancım,gaz sancısı gibi,normal doğum sancısı değil sanırım bu:(
o sancım nedense bir türlü gelmek bilmiyor,ben de bundan korkuyorum,gelmicekmi acaba hiç diye.
ozaman benim için de kötü olur.devlet hastanesinde doğum yapacağım için mecbur suni sancı ve dayanamıyorum sezeryan yapın gibi bir şansım yok.mecburum yani:((
o yüzden sancım gelsin artık istiyorum.
nasıl bişey bu suni sancı,neye benziyor?

ne güzel,umarım dediğin gibi ben de bir an önce kucaklarım bebeğimi
ben de anne olurum inş.en kısa zamanda.
görüşürz canım öpüyorum ben de

maşallah size kahorihamacım.:nazar:
bende genelde sütün ilk 3 gün gelmediğini duymuştum
bundan sonra yavaş yavaş çoğalır canım merak etme
kilo konusu fena sezeryanda kilolar böyle yavaş yavaş gidiyormuş
iyi dileklerin için çok teşekkürler canım inşallah hepimiz sağlıklı bebeklerimizi kucaklarız

anlıyorum cnm,tabiiki zorlanmadan hareket etmen güzel,hiç hareketsiz olmaz.
ödemin de gider yakında inş.sezeryandan sonra daha geç atılır tabii dimi normal olarak.
ama benim karnımda sancım,gaz sancısı gibi,normal doğum sancısı değil sanırım bu:(
o sancım nedense bir türlü gelmek bilmiyor,ben de bundan korkuyorum,gelmicekmi acaba hiç diye.
ozaman benim için de kötü olur.devlet hastanesinde doğum yapacağım için mecbur suni sancı ve dayanamıyorum sezeryan yapın gibi bir şansım yok.mecburum yani:((
o yüzden sancım gelsin artık istiyorum.
nasıl bişey bu suni sancı,neye benziyor?

ne güzel,umarım dediğin gibi ben de bir an önce kucaklarım bebeğimi
ben de anne olurum inş.en kısa zamanda.
görüşürz canım öpüyorum ben de

Canım ben istedin sezeryan çünkü resmen şoka girdim.Sancı bana çok fena geldi önce çok güzeldi sonra suyum bir anda patladı ve çok şiddetlendi kıvranıyodum duramıyodum yerimde.Yanımdaki bayanda suni sancı alıyodu ve doğurmasına az kalmıştı ama o okadar kötü değildi.Bilmiyorum canım benim çok kötü oldu seninde öyle olacak diye bişey yok.Sen içini ferah tut.Herkesin yapısı farklı.Hayırlısı ile güzel haberini bekleyeceğim.

maşallah size kahorihamacım.:nazar:
bende genelde sütün ilk 3 gün gelmediğini duymuştum
bundan sonra yavaş yavaş çoğalır canım merak etme
kilo konusu fena sezeryanda kilolar böyle yavaş yavaş gidiyormuş
iyi dileklerin için çok teşekkürler canım inşallah hepimiz sağlıklı bebeklerimizi kucaklarız

Canım sütüm çoğalmaya başladı ama mama takviyesi yapıyorum sarılık olmasın diye olmadıda çok şükür.Bu arada hergün kilolar gitmeye başladı.6 kilo gitti doğumdan beri ama vücudum ödemli malesef sezeryandan sonra vücut ödem yapıyor serum yüklemesi olduğu için canım.Bugün korsem var göbüşte toparlanıyor bebişte.Öptüm canım sizleriopuyorumnanaktan

her geçen gün daha iyi oluyorsunuz çok şükür.
bebiş büyüyo,sen iyileşiyorsun.
darısı başıma artık,yarın kontrolümüz var bizimde bakalım ne dicek dr.

Merhabalar arkadaşlar..yazılarınızı okudum hep..
Kahorihama bebişinle mutlu sağlıklı ve güzel bir hayat diliyorum..ne güzel sağlıkla kucağına almışsın..en önemlisi bu bence..sezeryan olmak o kadarda kötü bişey değil kafana hiç takmaa..her doğumun artıları ve eksileri var muhakkak..hakkında demekki hayırlısı buymuş bence öle düşün artık ;))

Sunuak inşallah tez zamanda beklediğin sancıların gelir tatlı tatlı ve çabuk ve rahat kolay bir doğum yaşarsın umarım..allah gönlüne göre versin şimdiden..

Bende artık hamilelik maratonumun son dönemeçlerine yaklaştım..allahımdan hep bebeğim ve benim için hayırlı doğum hangisiyse o olsun diye dua ediyorum hep ama içimden tabiikide normal yapabilmeyide çok istediğimi biliyorum, her ne kadar normaldende korksam :) bakalım hayırlısı inşallah..

Kahorihama cım sezeryan olmana rağmen göbek için korse takılabiliyomu cnm yani dikişlerin acımıyomu? bende allahım izin verirse doğumdan sonra sarmayı veya korse takmayı istiyorum çünkü..tabi sezeryan olunca nasıl olur diyede düşünüyordum.sen bölede yazınca merak ettim cnm..
Buarada sütün az geldiği için mama takviyesi de yaptığınızı yazmışsın..mamayı nasıl verdiniz cnm biberonlamı?hani diyolar ya biberondan sonra bebiş anneyi emmeyebilir diye..o yüzden sordum cnm..emzirmen şu an nasıl gidiyor?

sier mrb.canım
Allah sana da hayırlı uğurlu,sağlıklı sıhhatli bi bebek nasip eder inş.
biz de kahorihama gibi kucaklarız umarım sağ salim bebişlerimizi Allah ın izniyle.

iyi dileklerin ve duaların için çok tşk.ederim.buna çok ihtiyacım var.
hala daha beklediğim sancılarım gelmedi.
ben de öyle diyorum,hangi doğum hakkımızda hayırlıysa Rabbim onu nasip etsin.
ben de normal doğumu çok istiyordum ama,herşeyden önce bebeğimin ve benim sağlığım önemli tabiiki de

sen de sonlara gelmişsin,şu son ayların da güzel geçer umarım,sağlıkla sıhatle...
kendine dikkat et,Allah yardımcımız olsun

Back
X