Canım ben istedin sezeryan çünkü resmen şoka girdim.Sancı bana çok fena geldi önce çok güzeldi sonra suyum bir anda patladı ve çok şiddetlendi kıvranıyodum duramıyodum yerimde.Yanımdaki bayanda suni sancı alıyodu ve doğurmasına az kalmıştı ama o okadar kötü değildi.Bilmiyorum canım benim çok kötü oldu seninde öyle olacak diye bişey yok.Sen içini ferah tut.Herkesin yapısı farklı.Hayırlısı ile güzel haberini bekleyeceğim.
Canım sütüm çoğalmaya başladı ama mama takviyesi yapıyorum sarılık olmasın diye olmadıda çok şükür.Bu arada hergün kilolar gitmeye başladı.6 kilo gitti doğumdan beri ama vücudum ödemli malesef sezeryandan sonra vücut ödem yapıyor serum yüklemesi olduğu için canım.Bugün korsem var göbüşte toparlanıyor bebişte.Öptüm canım sizleriopuyorumnanaktan
emzirdikçe çoğalırmış canım süt hep öyle diyorlar.hazır mama veriyorsun sanırım afiyet olsun bebişe aman hastalanmasın bebeğimiz iyi bak ona annesi. çok iyi bu kadar hızlı gidiyorsa bu kilolar. bende daha 6. ayda ödem yaptı vücudum 9.ayımı düşünemiyorum bile 2 günde 3 kg alıp verebiliyorum ben şu anda neyse bebişler sağlıklı olsunda herşeye razıyız zaten bak bu sıcakta korse bile giydin canım ya kıyamam sanaopuyorumnanaktan