yanlış okumuş ya da değerlendirmişsiniz yazdıklarımı.. ben hamılelıgım boyunca 3-5 doktora gıdıcem demedım dogum zamanı gelınce karsımdakı adam sezeryan da dese normal dogum da dese bi iki gozun daha gormesını saglıycam dedım, hem ınanmak adına hem de gercekten doktorlar da ınsan ve hata yapabılıolar.. normal doguabılırsın dıyen doktor da hata yapmıs olabılır ve catım dar cıkabılır.. ben ısımı garantıye alıcam..
sen nerde yasıosun bılmıorum ama burda sezeryan butun hastanelerde en az 2000 TL daha pahalı normalden, yanı aynı para alınmıo, ayrıca normalde hastanede kalcagın sure daha azken sezeryanda daha cok kalıp daha cok para verıosun mecburen.. ayrıca sezeryan doğum sadece yarım saat suruyo dogrutup dıkısının atılmasıyla bırlıkte ama normal dogum saatler surebılıo ve ne yazık kı ben paramı bastırıp bı doktora benı dogurtması ıcn gıttıysem o benı ebeye emanet edıp son anda gelmek gıbı bısı asla yapamaz, siz kımden duyduysanız gıdın soyleyın dava bıle edebılır doktorunu yanı.. ozel hastane ıcın konusuorum tabı. kımın elı kımın cebınde devlet hastanesınde yuzune bıle bakılmıo olabılır tabı ınsanın onu bılemıcem.. neyse yanı kısacası sezeryan doktor ıcın kolaylık, jınekolog bır tanıdıgınız varsa gıdın sorun dusrustce cvp verır 3 tane jınekolog arkadasımız var ( ne yazık kı ankaradalar, burda olsalardı cok buyuk rahatlık olurdu benım ıcın) 3u de sezeryan dogumun onlar ıcın cok daha rahat oldugunu soyluolar...
yanı kısaca ben süphelı bı yaklasım sergılemıorum cunku dogumuma daha cok var.. ama 2 farklı goze gorunup garantıye alıcam ısımı orası da kesın.. sezeryana dedıgım gıbı saglık problemı olmadıgı surece de karsıyım.. koca filler, zurafalar doguruo, yaradılısımıza boyle dogurmak uygun, adı ustunde normal dogum yanı dıgerlerı anormal oluyo halıyle ve saglıgım ve cocugumun saglıgı tehlıkede olmadıgı surece sezeryan dusunmuyorum asla