- 8 Eylül 2014
- 443
- 97
- 73
- 34
rica ederin canim.aynen sana katiliyorum.ki dusun ikiz dog0uranlar nasil doguruyo cok merak ediyorum.dogum yaptiktan sonra birdaha asla normal yapmam dedim.suan normal yaparim diyorum.evet normal dogum yapmak sezaryan gibi kolay olmuyo.ikisininde zorlugu var.sana tek tavsiyem.sancilarini fark edersin zaten 5dk bir geliyo ince ince agrilar.gece 1 de basladi sancim sabah 7 de hastnye gittim.3 te dogum yaptim.tabi sabah nisanim gelmisti heyyecan yaptim tabi yusuf yusuf olmustum:) yine kismet olurda hamile kalirsaam hemen doktora gitmezdim sancim cok olunca giderim.yoksam cok yipraniyosn.cok duydum sancin cok olmadan gitme diye.naparsin ilk olunca panik yapiyosn.cnm içimi rahatlattın teşekkür ederim. insanlığın varoluşundan bu yana tüm kadınlar böyle doğurduğuna göre çok çekilemeyecek birşey değildir heralde. ben de güçlü bi yapıya sahibim dayanırım diye düşünüyorum. sonrasında hemen bebeğimin kokusunu duymak o anların tadına varmak istiyorum. Çok teşekkür ederim tekrar![]()
heyacaninca gittim geri gelirim diye ama nafile:)birde sancin cok oldugunda bagirma nefes al ver ama derin nefes al ver.bagirmak sadece sana eziyet canim benm.