Epilasyon aleti tavsiyesi..kızlar fikirlerinizi bekliyorum:))

zeysb

Umutlu :)
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2008
1.808
308
323
selam kızlar..çeyizimizde olması gereken epilasyon aletinide unutmamak lazım di mi?kaydirigubbakcemile3
şu anda kullandığımdan memnunum ama epey eskidi..yeni bir şey almam lazım..önerilerinizi bekliyorum...şimdiden teşekkürlera.s.

canım ben hem philips kullandım hemde braun.ama braundan daha çok memnun kaldım.braun xelle bir bacak başlığı,bacak başlığına takılan acı azaltıcı aparat,birde hassas bölgeler için jilet niyetine kullanılan bir aparatı var.bu aparatı çok öneriyorum çünkü bıyık dahi alıyor ve jiletle alakası bile yok

ay kuşum tenku cevabın için...ne bıyıkııııııııkaydirigubbakcemile3 ben köseyim hihihiih..sağol canımcım hemen bakıcam...

a.s.çok sağolun kızlarrrrrrr...ewet batık oluyor..ama batıklara kese iyi geliyor.teşekkürler

batıklar için en iyi çözüm; sir ağda.
9 yıldır braun kullanıyorum.modeli eskidi. ışığı yokç buz özelliği yok.çeşitli başlıkları vs. yok. ama memnunum.işimi görüyo.yeni modellerin eksikliğini duymuyorum.bence eski makinen bozuk falan değilse, sırf çeyiz için yenisini alma,eskisini kullanmaya devam et canım.sonuçta hepsi aynı.

braun 6 başlıklı olan tek geçerim batık çıkarma başlığıda var hiç bir sorun yaşamıyosum takii sir ağdaya başlayana kadar ama bacaklarımı mahvetti sir ağda yeniden dönücem epilasyonuma kesinlikle braun diyorum

selam kızlar..çeyizimizde olması gereken epilasyon aletinide unutmamak lazım di mi?kaydirigubbakcemile3
şu anda kullandığımdan memnunum ama epey eskidi..yeni bir şey almam lazım..önerilerinizi bekliyorum...şimdiden teşekkürlera.s.

Eğer hala almadıysan benim başka bir önerim olacak....

Bu arada ben philips satin ice kullanıyorum yani buzlu epilatör...ama 1kez bile buz başlığını kullanmış değilim...
EME0245_1lg.jpg

Daha önce kullandığım ARÇELİK şarjlıydı....yani elektrik olmasa bile kullanıyordum..Hem ucuzdu hemde çok memnundum...:jeyyar:
1384.jpg

Aldın mı yoksa?

kızlarrr çok saoluna.s.hala birşey almadım arayışlarım devam ederken yeni bir ürün daha çıktı:
braun silk-epil xpressive..kablosuz,suda kullanımı olan,yıkanabilen,şarj edilebilen süper bir ürün..seride 3 ürün var..piyasaya yeni girdiği için tuzlu biraz beklemek lazım.
kablosuz olması ve yıkanabilmesi beni cezbetti...kullananlar var mı kızlar?:1hug:
Braun_7781_WD.th.jpg

KAYNAK:dimipro

batıklar için en iyi çözüm; sir ağda.
9 yıldır braun kullanıyorum.modeli eskidi. ışığı yokç buz özelliği yok.çeşitli başlıkları vs. yok. ama memnunum.işimi görüyo.yeni modellerin eksikliğini duymuyorum.bence eski makinen bozuk falan değilse, sırf çeyiz için yenisini alma,eskisini kullanmaya devam et canım.sonuçta hepsi aynı.

Ben yeni bir braun aldım..pembe renkli ışıklı ve hassas bölge baslığı var...9yıl kullanmak olmuyor aynı şeyi..cımbızlar alma özelliğini kaybediyor zaten en fazla 6yıl ömrü var bu makinelerin..batık yapması tamamen eski olmasıyla ilgili..
ben yeni aldıgımdan cok memnunum ve batık yapmıyor :olmaz:ama sen arada bi kese yap banyoda ...kesinlikle yeni al zaten ben de evleniyorum diye yeniledim...sık sık almak gerekecek malum ..ağdayla yapış yapış uğraşılmaz..:kahve:

ben resımdekını almak ıstıyorum ama bıraz daha fıyatı düşsün vereliniortak
sgbraun7781.jpg

BRAUN SILK-EPIL XPRESSIVE 7781 EPİLATÖR
Şarjlı
Su geçirmez gövde
Su altında kullanım özelligi
Islak kuru kullanım özelligi
Seyahat çanta hediyeli
40 cımbızlı epilasyon başlıgı
Jilet başlıgı
Koltuk altı epilasyon aparatı
Yüz epilasyon aparatı
Hızlı epilasyon aparatı
5 Yıl Garanti

Ben Barun un eski bir modelini kullanıyorum , 6 senedir bende ve hala sapasağlam hiçbirşey olmadı. Eğer tekrar ihtiyaç duyarsam epilatör olarak kesinlikle Braun un epilatörünü tercih ederim ..

ben resımdekını almak ıstıyorum ama bıraz daha fıyatı düşsün vereliniortak
sgbraun7781.jpg

BRAUN SILK-EPIL XPRESSIVE 7781 EPİLATÖR
Şarjlı
Su geçirmez gövde
Su altında kullanım özelligi
Islak kuru kullanım özelligi
Seyahat çanta hediyeli
40 cımbızlı epilasyon başlıgı
Jilet başlıgı
Koltuk altı epilasyon aparatı
Yüz epilasyon aparatı
Hızlı epilasyon aparatı
5 Yıl Garanti

saol canıma.s...bende yukarda bunu eklemiştim...benimde gözüm bunda... ewet çok tuzlu biraz beklemek lazım:teytey:

Back
X