Epilasyon aleti tavsiyesi..kızlar fikirlerinizi bekliyorum:))

merhaba arkadaşlar...
ben de karar aşamasındayım. braun un son modellerinden almayı düşünüyorum fakat hangisinden alacağıma karar veremedim. 7381 ve 7781 arasında seçim yapacağım. 7781 in diğerinden sadece bir farkı var (Ek tıraş makinesi başlığı, OptiTrim ataçmanıyla-Hassas vücut bölgeleri için). tabi fiyat farkı da var biraz. bu farkı ödemeye değer mi?

bir de 40 cımbızlı olması hızlı olması anlamına mı geliyor?

birşey daha soracağım. en az acı veren hangi marka-hangi model. gerçi bu kişiden kişiye göre değişir ama sormak istedim yine de...

canım ben phılıps aldım ve cok memnunum sadece daraltıcı ve jılet baslıgı var kız arkadasımın bırısı braunun aparatı bol olanını dunya para verıp aldı bı arkadasım buzlu aldı ıkısıde pısman oldu benım aldıgım yerdekı satan bayan bana kesınlıkle hepsı aynı aparatların hıcbı etkısı yok sadece fazla para verıyosunuz dedı kendısınınde aldıgı modelı bana tavsıye ettı hem uygun hemde guzel....

bende braun diyorum.. digerlerini bilmiyorum ama braun epilasyon görevini yapıyor..

teşekkürler.
bazıları philips diyo bazıları braun, genelde bu iki marka ön planda. herkese göre değişiyo...deneme imkanı olmayınca bilemiyoruz ne yazık ki, bir de herkesin cildi farklı...braun düşünüyorum ama fiyatı da düşündürüyo. o kadar para vermeye değer mi diye düşünüyo tabi insan...

braunun son cıkan modelleri varmıs masaj başlıklı pek incelemedim ama ben gözüme masaj başlıklısını kestirmiştim..

Tüyler konusunda en problemli insanlardan biriyim heralde, birçok yöntem denedim; ağda, jilet, hatta tüy sarartıcı kremler...Tabi esmer tende sarımtırak sararmış tüyler çok komik durunca farklı ama kökten çözüm için epilasyon aleti aldım bende. Bende King Lady Epilasyon aleti var yaklaşık 2 senedir ve 5 dakikada koltukaltı ve bacak tüylerimi alıp dışarı çıkıyorum. Zaten yazın esas dert bu tüy sorunu. Lazeri hiç denemedim denemem de sakıncalı olduğunu söylüyorlar.

kesinlikle BRAUN 7381.
4 ay önce aldım. inanılmaz menunum..
duş altında da kullanılıyor.. kesinlikle tavsiye ederim.
bir üst modelinde farkı traş bıçağı.. ona da ihtiyacım olmadığından bunu aldım. iyiki almışım..
önceki philips di. o da iyiydi ama bununla karşışaltırılamaz bile..

kızlar bende braun aldım ama acıtıyor.. değiştirebilirsem bir de philips istiyorum sizce hangisi iyi

Selam kızlar,
Kişisel bakım başlığı altında da yazmıştım, buraya da kopyalayayım ilgilenenler için.

Kızlar ben de araştırdım ve en sonunda bu modelde akrar kıldım. Benim aradığım özellikler bu modelde toplanmış çünkü.
Braun Sılk-epıl X'elle 5370 Epilatör
23082008171335BX9J59.jpg
Yüklüyor

- 40 cımbızı var (genelde 20 cımbız oluyor epilatörlerde)
- Daraltıcı başlığı var
- Masaj başlığı var
- Yatıp kalmış tüyleri yıkarı doğru kaldırıcı sistemi var
- Işık var
- Çantası, fırçası var

Tek kusuru traş başlığı olmaması. Ancak benim önceki makinam da Braun'du. Onun traş başlığı duruyor, muhtemelen o başlık buna da uyacaktır. Önceki makinaya ne oldu derseniz suya düşürdüm :kedi:

Fiyatı da uygun. 129 TL'ye buldum internette. Oradan alacağım. (%14 indirime girmiş bir yerde, reklam olmasın diye yazmıyorum. Almaya niyeti olan varsa özelden yazabilirim. Ama indirimde son 7 günmüş yani 15 Şubat'ta fiyatı 150TL olacak)

braunun son cıkan modelleri varmıs masaj başlıklı pek incelemedim ama ben gözüme masaj başlıklısını kestirmiştim..

masaj başlıklıları hiiiiç tavsiye etmem.Ben phillipsin masajlısını kullandım daha 6ayda masaş başlığı mefta oldu, 2.senesindede kendi. Boşa para vermişim yani

Selam arkadaşlar, yaklaşık 11 yıldır Braun kullanıyorum ve makinem 11 yıldır daha 1 kez bile arızalanmadı. :lepi: :nazar: İşimi çok güzel bir şekilde gördüğünden yeni modellere bakma ihtiyacım olmadı hiç. Ama marka olarak Braun u gönül rahatlığıyla öneririm.

bende braun kullanıyorum çok memnunum...
ama fazla acıtmıyo diye buzlu oanından aldım hiç bi faydası yok o yüzdende 50 milyon fazladan bayıldım...
ama o hariç braun süper:lepi:

arkadşaım braun aldım fotosunu ekliyorum. çok memnunum tavsiye ederim.

sgbraun7580tk.jpg

Philips Satinelle Ice kullanıyorum memnunum.Seramik başlık olduğundan acıyı çok az hissediyorsun.

braun silk epil 5685 i kullanıyorum çok da memnunum
eğer yenisini alma ihtiyacı duyarsam 7781 i alırım herhalde herkes çok memnunmuş

bende de ashminukal'ın bahsettiği model var, bundan 3 sene önce almıştım. braun kesinlikle tavsiye edeceğim bir marka. kullanımı çok rahat ama tabi her makinada olduğu gibi tüylerin biraz uzamış olması gerekiyor. o yüzden ben şu günlerde braun'un 7 serisinden 7380 almayı düşünüyorum. şarjlı çalışmasına gerek yok, su altında da kullanmayı düşünmüyorum, o yüzden üst modellere gerek duymuyorum, ama elektrikten çıkardıktan sonra yıkanabilir olması harika bir özellik. alıp kullandıktan sonra buraya ve benzer başlıklara deneyimlerimi yazarım. zemuszemus

Back
X