Epilasyon aleti tavsiyesi..kızlar fikirlerinizi bekliyorum:))

benimkide braun ama killar ters buyuyor iceriye dogru artik bantla aliyorum öyle bir sorun yok

ben Rowenta EP1011 Lovely Eco Epilatör kullanıyorum. İndirimden 55tl ye almıştım. fazla özellik aramayanlara tavsiye edebilirim çok basit ve kullanımı rahat bir alet.

bende seneler önce aldığım bir philips makine vardı ayrı pilli ve sadece jiletli şekilde bir makineydi ben sık sık yapıyorum ve kökten değil yüzeysel istiyorum jilet başlığı vardı sadece elektrikli çalışıyordu üstünde jilet başlığı vardı senelerdir kullandım ama bozuldu bu tarz birşey arıyorum bilen varsa yardım edebilirmi kendimin var braun ama o kökten alıyor .ben 5 dk da hızlı şekilde acısız alsın istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar varsa yardımcı olursanız sevinirim

ben de braun kullanıyordum 7 yıldır artık cımbızlar alma özelliğini kaybetti bakalım birazdan almaya gidicez umarım istediğim gibi bir şey bulurum tabiki braun alıcam:cool:

Merhaba kızlar ben uzun süredir bu konuda problem yaşadığım için Türkiye'de ve yurtdışında bu konuyu çok araştırdım ve yaklaşık 4 ay önce Amerika'dan me elos Touch Single epilasyon cihazı aldım. Piyasadaki cihazlara göre biraz pahalı ancak kesinlikle herkese tavsiye ederim. En güzel tarafı acı, ağrı yok, dönme, batma, kızarık yok... Ürün bu fakat Türkiye'de satılıyor mu bilmiyorum.

me_elos.jpg

Back
X