epilepsi gebelik

maths55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
308
0
66
Samsun
nerden nasıl başlayacağımı bilemiyorum özetlemeye çalışayım bu konuda yardımlarınız görüşlerinizi bekliyorum.
35 yaşında 12 yaşında bir çocuk annesiyim.doğuştan olmayan sonradan epilepsi hastası olduğum anlaşıldı hayatımın belli dönemlerinde ilaç tedavisi görüp doktor önerisi ile ilaç kullanmaya son verildi. 4 yıldır nöbet geçirmiyordum uzunca süreler antiepiliktik ilaçlar kullandım nöbetler az sıklıkta fakat çok ağır geçiyor atağın geleceğini yoğun mide bulantısı ile anlıyorum genelde sabah yataktan ilk kalktığım sıralarda oluyor fakat ayılmam çok uzun sürüyor sonrası üstümden tır geçmiş gibi yaşayanlar bilirler berbat birşey
ve ben 2. kez çocuk sahibi olmak istiyorum şubat ayında küratj olmak zorunda kaldım (bebeğin kalbi durdu) şimdide epilepsi yeniden başladı ne yapacağım bilmiyorum 4 yıl aradan sonra 1 gün öncee bayıldım banyoda idrarımı kaçırmışım 15 dk sürmüş ayılmam off offf
epilepsi olup gebelik yaşayan üyelerimizin paylaşımlarını bekliyorum çok ihtiyacım var şimdiden çok çok teşekkürler

paylaşımlarınızı bekliyorum epilepsi olupta gebeliklerinde neler yaşamış anneler çocuklarının ve kendilerinin sağlık durumu nasıl paylaşırsanız sevinirim teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…