Epilepsi tadavisi ve hamilelik

Saol canim korkma ilk hamileligin mi olacak senin epilepsi turun ne? Nobetlerin kontrol altindami ?
Insallah Benim ikinci gebeligi istiyorum fakat ilk gebeligimde yoktu bu rahatsizligim daha sonra oldu dalip gitme bilinc kaybi bayilma yok jenezerize kontrol altinda epixx 750 sabah aksam kullaniyorum ama ne kadar kullansamda arada oluyo

Insallah Benim ikinci gebeligi istiyorum fakat ilk gebeligimde yoktu bu rahatsizligim daha sonra oldu dalip gitme bilinc kaybi bayilma yok jenezerize kontrol altinda epixx 750 sabah aksam kullaniyorum ama ne kadar kullansamda arada oluyo
Aynen canim benmde diger iki hamileligimde yoktu suan 5 aylik hamileyim cok sukur bebek iyi. Aslinda butun epileptik ilaclarin dogurganligi yavaslattigi soyleniyor ama bende oyle olmadi hemen hamile kaldim bir tanidigimda var 10 yildir tegretol kullanior 4 cocugu var saglikli masallah. Hic oyle dusunme hersey Allahtan! Senin epilepsinin sebebi ne seninkide sonradan cikmis

Haklisiniz benim oglum iki yasindayken kafama aldigim darbe ve yasadigim tranvanin etkisiyle ertesi gun nobetle uyandim 15 yildir var ikinci evliligimi yaptim iki yil oldu haliyle o baba olmak istiyo bende yasayamadiklarimi yasamak tekrardan anne olmak hayirlisi inşallah

Yaa ayni hikayemiz ben 17 yasindaydim kafami bir kazayla cok kotu duvara carptim ve inanilmaz bir sekilde tam 13 yil sonra ilk nobetimi gecirdim doktor kafa travmalarinin yillar sonra bile epilepsi ye sebep olabilecegini soylediginde sok oldum. Insallah Allah gonlune gore versin saglikla bir bebek nasip etsin

Amin inşallah Rabbim butun hastalara sifa versin sizde inşallah saglikla bebeginizi kucaginiza alirsiniz inşallah cok teşekkür ederim sizde cok iyi moral verdiniz bana saolun

Merhaba sağlıkla yavrunuza kavuşmanızı dilerim. Çok geçmiş olsun. Bahsettiğiniz gibi kardeşime de panik atak teşhisi kondu eeg kötü çıktı ama kullandığı panik atak ilacından mı kaynaklı o tam bilinmiyor başka bir doktora daha gidicez sık olmaya başladı nöbetler size o anı hatırlatmak istemem ama nasıl birşey yaşadınız biraz bahsetmeniz mümkün mü siz de baştan panik atak sanmışsınız ki biz de hep panik atak sanıyorduk

Saolun tesekkur ederim ben iyi bir norolog ozellikle epilepsii ile ilgilenen bir doktor bulmanizi tavsiye ederim temporal lobe epilepsi panik atakla cok karistirilir. Iki kez yasadim icime birsey olacakmis korkusu gibi bir sikinti basti sonra kalbim sikisti fenalik geldi Nefes aliyorm ama alamio gibi yetmio boguluorm gibi sonra titremeye basladim zangir zangir ölüm korkusuda cabasi esim benle konusmaya calisiyor ama sanki Ben baska boyuttadim sonra once sol sonra sag kolum uyustu kalp krizi geciriyorum sandim 20 dk surdu galiba nobet bittikten sonra okadar halsizdimki ayaklarimin ustune zor basiyordum.. 30 yasindan snra epilepsi teshisini kabullenmek zor oldu benim icin ama cok sukur ilaclarla nobetler durdu. Benim eegmde bozuktu soylede birsey var her bozuk eeg epilepsi olmayabilior.. siz yinede mrda cektirin. Cok gecmis olsun tez zamanda sifalar diliyorum.

Detaylı yazmışsınız çok teşekkür ederim. Eegnin iyi çıkmama sebebi panik atak teşhisi ile kullandığı ilaçlar da olabilir. Sonuçları aldık bugün bir Nöroloğa daha gidicez neyse gerekli tetkikler yaptırıcaz piskolojik mi nörolojik mi onu öğrensek psikolojik ise bunca içtiği ilaçlar neden iyi gelmiyor çözemedik 2 gündür ilaç içmiyor yeniden çekilince umarım bir sonuca ulaşırız biz de

Rica ederim ataklari hergunmu oluyor ve nasil oluyor merak ettim acikcasi..

Rica ederim ataklari hergunmu oluyor ve nasil oluyor merak ettim acikcasi..
Yok hayır hergün olmuyor bayılmıyor tam gözlerini bir noktaya dikiyor bazen çenesi kitleniyor elleri kolları kasılıyor ayın 27 sinde İstanbulda bir doktora daha randevu aldık bakalım o ne diyecek eeg nin normal bir insanda da biraz bozuk çıkma ihtimali var ama kullandığı ilaçlardan mı panik atak mı epilepsi mi henüz bir teşhis yok şuan iyi ara ara oluyor yine olacak korkusu yaşıyor

bende bayilmadim hic.4 cesit epilepsi var benimki fokal yani beynin tek bir kisminda meydana geliyor herseyin farkindaydim nobetlerde. Peki kardesinizde ani olum korkusu nefes acligi kalp carpintisida varmi tam bir panik atak gibi gelmedi bana ama tabi herkes farkli yasiyor. Iyi haberlerinizi almak umuduyla

Ama epilepsi olsa önleyemez ki anladığı anda acile koşuyor epilepsi aniden gelen bişey benim kendi terapist doktorum yaşadığı şeylerden kaynaklı psikolojik bir durum olarak tahmin yürütüyor.
Çok teşekkür ederim inşallah Allah herkese sağlıkla güzel haberler almak nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…