Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben keppra 250 mg kullanıyorum günde iki defa 13 haftalık olacam yarınMrb ben 29 yasinda 1 cocugu olan epilepsi hastasıyım.suan bi gebelik daha düşünüyorum depakin kullanıyorum doktorum kepra ile degistirdi kepra ile hamilelik yaşayan epilepsi hastası varmi
Benim sonradan oldu ben 22 yaşındayken gece uyurken esim farketmiş hemen hastaneye kaldırmışlar gözümü bi açtım hastanedeyiz ondan sonra olmadım 13 ay sonra kızım 5 aylıkken yine gece uyurken olmuşum ondan sonra doktor epilepsi tehsisi koydu 2 senedir düzenli olarak ilaç kullanıyorum şimdi hamileyimmMrb ben 29 yasinda 1 cocugu olan epilepsi hastasıyım.suan bi gebelik daha düşünüyorum depakin kullanıyorum doktorum kepra ile degistirdi kepra ile hamilelik yaşayan epilepsi hastası varmi
Masallah Rabbim sagliklakucaginiza almayı nasip etsin inşallahBen keppra 250 mg kullanıyorum günde iki defa 13 haftalık olacam yarın
Sizin nasıl oldu sonradan miMrb ben 29 yasinda 1 cocugu olan epilepsi hastasıyım.suan bi gebelik daha düşünüyorum depakin kullanıyorum doktorum kepra ile degistirdi kepra ile hamilelik yaşayan epilepsi hastası varmi
Amin cümlemize inşallahMasallah Rabbim sagliklakucaginiza almayı nasip etsin inşallah![]()
Rabbim hayirlisiyla kucaginiza almayı nasip etsin inşallahBenim sonradan oldu ben 22 yaşındayken gece uyurken esim farketmiş hemen hastaneye kaldırmışlar gözümü bi açtım hastanedeyiz ondan sonra olmadım 13 ay sonra kızım 5 aylıkken yine gece uyurken olmuşum ondan sonra doktor epilepsi tehsisi koydu 2 senedir düzenli olarak ilaç kullanıyorum şimdi hamileyimm
Amin inşallahAmin cümlemize inşallah![]()
Amin cümlemize inşallah keppra kullanıyorum benRabbim hayirlisiyla kucaginiza almayı nasip etsin inşallahhangi ilaci kullaniyosunuz
Bende kepra kullancam siz de hamileyken kullanıyoruz demiAmin cümlemize inşallah keppra kullanıyorum ben
Evet iki seneden beri keppra 250 mg kullanıyorum şuan 13 haftalığim doktor değiştirmedi ilaçları en hafif ilaçlardan bi tanesiymişBende kepra kullancam siz de hamileyken kullanıyoruz demi
Ayy cok sukur icim rahatladi biraz tesekur ederimEvet iki seneden beri keppra 250 mg kullanıyorum şuan 13 haftalığim doktor değiştirmedi ilaçları en hafif ilaçlardan bi tanesiymiş
Önceki hamileliginizde epilepsi var mıydıAyy cok sukur icim rahatladi biraz tesekur ederim
YoktuÖnceki hamileliginizde epilepsi var mıydı
Benimde yoktu
Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inşallahBenimde yoktu
Amin cümlemize inşallahRabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inşallahRabbim herkeze sifa versin