arkadaşlarrr acil yardımınıza ihtiyacımm var :97::97: .. epilla sir ağda makinası kullanan var mı aranızda? iyi -kötü yorumlarını yazarsanız cok süper olucakk? gecen gun bır yerde tanıtımını yaptılar kucuk bı yerımde deneme yaptılar sonuc baya iyiydi ama tereddütlüyüm iştee napsamm ??:26::26:
sen hiç yapmamışsın anlaşılan. ağda eridikten sonra tüylerin çıkış yönüne doğru sür yani yukardan aşağı doğru sür sonra kağıdını yapıştır elinle kağıdın üzerine bastır sonra aşağıdan yukarı doğru hızlıca çek.
bn bacaklarımı ağdayla alrm annemde alr. vivet kullanıyordm bn. onu kaynatmak ertimk sürmek almak ezyt gibi inan hem batık yapıyor leke yapıyor hemde iyi almıyordu küçük kıl kalıyordu. bugn evkura gittim orda bu ağdayı satıyorlardı 5 yıl garantili indirimdeydi. bnada deneme yaptı inan o kdr gzlki pürüzsüz yapıyor. annemede yaptı deneme annemin bacaıda batıklıdır ama o ağdayla aldığı gibi yumuşack yaptı batık matk kalmadı herkese tavsiye ediyorm ağda ısıtıcısı 8 ated kartuş ağda ve yanına baya bi deste ağda bezi veriyolr ve ve tabi ağda snrası losynuda.
epilla canım. evkur mağazalarında satılıyor. hatta denemede yapıyorsun. tavsiye edermmarkası neydi canım ?
bn bacaklarımı ağdayla alrm annemde alr. vivet kullanıyordm bn. onu kaynatmak ertimk sürmek almak ezyt gibi inan hem batık yapıyor leke yapıyor hemde iyi almıyordu küçük kıl kalıyordu. bugn evkura gittim orda bu ağdayı satıyorlardı 5 yıl garantili indirimdeydi. bnada deneme yaptı inan o kdr gzlki pürüzsüz yapıyor. annemede yaptı deneme annemin bacaıda batıklıdır ama o ağdayla aldığı gibi yumuşack yaptı batık matk kalmadı herkese tavsiye ediyorm ağda ısıtıcısı 8 ated kartuş ağda ve yanına baya bi deste ağda bezi veriyolr ve ve tabi ağda snrası losynuda.
epilla canım. evkur mağazalarında satılıyor. hatta denemede yapıyorsun. tavsiye ederm
fiyatı ne kadardı?
bu makineyi bikaç sene önce medikal pazarlamacıdan aldım ve çok çok memnunum. kısa sürede ısıtıyor ağdayı. çok kullanışlı. iyi ki almışım. kardeşimin eşine arıyoruz uzun zamandır. aldığım yere ulaşamıyorum. internetten alabileceğim bi yer bilen varsa yazarsa çok sevinirim
almayı düşünene de kesinlikle tavsiye ederim
bu makineyi bikaç sene önce medikal pazarlamacıdan aldım ve çok çok memnunum. kısa sürede ısıtıyor ağdayı. çok kullanışlı. iyi ki almışım. kardeşimin eşine arıyoruz uzun zamandır. aldığım yere ulaşamıyorum. internetten alabileceğim bi yer bilen varsa yazarsa çok sevinirim
almayı düşünene de kesinlikle tavsiye ederim
arkadaşlar ben bu ağda makineleri hakkında hiç bilgim yok
ne yapıyorsunuz normal ağda alıp makineye döküp mü ısıtıyorsunuz
Cahilliğimi bağışlayın lütfen anlatır mısınız :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?